Wkeno

Hvordan lage en wrestling inngang

Har du noen gang sett innganger i WWE og ønsket at du kunne gjøre det? Noen ganger er folk bare få kulden humper bare ser på dem.

Trinn

Hvordan lage en wrestling inngang. Finn en god inngang enten det er allerede en WWE tema inngang eller ikke.
Hvordan lage en wrestling inngang. Finn en god inngang enten det er allerede en WWE tema inngang eller ikke.
 1. 1
  Finn en god inngang enten det er allerede en WWE tema inngang eller ikke.
 2. 2
  Tenk på hva slags bevegelser du vil gjøre basert på karakteren din, enten det er måten Shawn Michaels danser eller måten den begravelsesbyrå stille og langsomt går til ringen.
 3. 3
  Det er i hovedsak fire trinn til inngangen din. Stage inngang, Ramp, Ring-inngang, og Ring.
 4. 4
  Start scenen inngang. Vanligvis gjør du et skilt eller en prangende inngang som er relatert til din karakter som Batistas muskel flexing Matt Hardy tre fingre tegn, John Cena trakasseringen fra publikum, eller Rey Mysterio er hopping 7 meter opp i luften.
 5. 5
  Nå rampe del. Du kan bare kjøre til ringen. Men du kan utføre akrobatikk, dans eller gange.
 6. 6
  Din ring inngang. Vanligvis dette er relatert til din størrelse. Små brytere gå under tauene. Gå kvinner mellom første og andre tau, tungvektere går mellom andre og topptau, og store brytere gå over dem som om de ikke er der. Alternativt kan du klatre en strekkfisk og hop eller saltomortale inn i ringen.
 7. 7
  Nå ring show. Du kan vinke til publikum, utfører akrobatikk, ta av et klesplagg du ikke trenger, helt ignorere publikum eller har fyrverkeri.
 8. 8
  Hvis det passer din karakter du kan komme i andre og bare sprint til ringen, dykke i og takle motstanderen (denne strategien er ofte brukt av både cruiserweights, på grunn av deres generelle hastigheten, eller hæler, på grunn av urettferdig karakter av angrepet ).
 9. 9
  Vise folk om din en wrestler prøver å foreta en inngang eller bare en WWE fan bare prøve å ha det litt gøy.

Tips

 • Gjør ting hva gjelder din karakter i ringen, hvis du er en hæl (Bad guy) håne publikum, men hvis du er en babyface (Good guy) gjøre ting for å få publikum til å like deg.
 • Hvis du vil, kan du gå til toppen tau og en slags håndbevegelser.
 • Husk øvelse gjør mester, så ikke gjør narr av deg selv foran mange mennesker
 • Ha en gimmick. Ideen om inngangen er å få deg "over" med publikum. Den beste måten å komme over er å ha noe publikum kan forholde seg også... Positivt eller på annen måte.
 • Hele poenget med dette er å bare ha det gøy.
 • Få litt inngangen musikk som vil få deg pumpet opp for den kommende kampen.

Ting du trenger

 • En gimmick
 • Et publikum
 • En motstander