Wkeno

Hvordan vinne en klo lett

Hvis du ender opp med å måtte forsvare deg selv i en (eller i en brytekamp), grappling er en god måte å få motstanderen til en sårbar posisjon på bakken. Følg disse trinnene, og du vil ha en bedre sjanse.

Trinn

Hvordan vinne en klo lett. Hvis personen er større enn deg, bruke en form for rugby takle å ta ham.
Hvordan vinne en klo lett. Hvis personen er større enn deg, bruke en form for rugby takle å ta ham.
 1. 1
  Hvis personen er større enn deg, bruke en form for rugby takle å ta ham. Ikke prøv å bruke headlocks eller arm låser med mindre du er kjent med dem. Mål å trekke motstanderens ben bort fra ham. Hvis han ikke har ben å stå på, kan han ikke bli stående, kan han?
 2. 2
  Bortsett fra en rugby takle, kan du forsøke en slags judo kast som gjør at du for en fin side kontroll hvis du er rask. Motstanderen vil vanligvis være på en diagonal til deg hvis han har planer om punching eller sparker. Trinn i tett slik at beinet motsatt ben hans nærmest deg touch, så nær hoften som mulig (litt under hip er best for maksimal innflytelse.) Bøy kneet nærmest ham, bare litt. Hekt innsiden av albuen din (den nærmeste ham, bør armen være en V) i henhold til skulderen hans, og bruke den til å løfte ham vekten opp og over låret deg (i den rekkefølgen, ikke nødvendigvis samtidig) slik at han blir snudd hoften / låret.
  • Hvis du har tenkt på å lære ham en lekse ved å slå ham ut kaldt, la baksiden av hodet hans kontakt med bakken, ikke for hardt. Du ønsker å vise ham ikke å rote med deg, IKKE mentalt handikap ham. Ellers komme inn i en rask side kontroll og kaste en Europeana på ham. Med mindre han er erfarne i Jiu-Jitsu, er han fortsatt kommer til å lure på hva som skjedde, og bør ikke sette opp mye motstand. Stopp i underkant av en hyperekstensjon og hold den der. Når han gråter, kan du stoppe.
 3. 3
  Uansett den fysiske formen på motstanderen, stramme nakken og rotere hodet tilbake mot toppen av skuldrene og kjøre pannen inn i brystbenet deres som du angriper bena. Hook rundt baksiden av motstanderens kne for å sikre at de faller ned og kan holde kroppen i kontroll. Som du gjør disse tingene prøve å bokstavelig talt kjøre gjennom kroppen. Dette skal legge dem flatt på bakken.
 4. 4
  Når du har din motstander på bakken (forutsatt at du er på føttene), enten kjøre eller sparke ham i overkroppen og brystet.
 5. 5
  Hvis du har falt til bakken på toppen av motstanderen, og du ikke vil risikere å prøve å få opp, sette hele kroppsvekten på motstanderens skuldre. Dette gjør det vanskeligere for ham å komme seg på beina. Hvis du er på hardt underlag som betong eller tre, slo hodet tilbake inn i den - ikke for hardt, fordi det er en risiko for død.

Tips

 • Hvis du tilfeldigvis befinner deg på bakken i løpet av en kamp, ​​dekke hodet med hendene og sparke ut med føttene før du får en mulighet til å komme til føttene
 • Hvis du virkelig ønsker å vinne kampen - ignorere alt ovenfor og lære brasiliansk jujitsu. Grappling er for en på en konfrontasjoner KUN. Hvis du prøver å gripe i en kamp med mange motstandere du vil bli trampet på.
 • Hvis du kjemper mer enn én motstander, distribuere smertene like å gjøre maksimal skade i korte harde slag mot ansiktet. Vær rask!
 • Hvis mulig, gå bort fra kampen, slik at ingen blir skadet.

Advarsler

 • Merk også at du prøver å ta en litt erfaren fotballspiller eller grappler til bakken på den måten som er beskrevet av forfatteren vil resultere i dem få kontroll over situasjonen og sette deg i en svært sårbar posisjon.
 • Ikke med mindre du må.
 • Tar en bryter eller grappler, med minimal erfaring, til bakken i en kamp er trolig den verste trekk du kan forsøke å gjøre. Hvis du ikke er mer erfaren enn motstanderen på bakken, må du ikke forsøke å ta dem der. For den saks skyld, bare gå bort hvis mulig.
 • Denne artikkelen vil få deg slått svært dårlig i en ekte kamp. Hvis du plasserer alle av vekten din på motstanderens skuldre, vil det være enkelt for dem å rulle deg over dem fordi vekten din ikke er likt fordelt.