Wkeno

Hvordan du utfører en muay thai kne streik

Muay Thai er en gammel kampkunst fra Thailand. Det er en slående kunsten som har eksistert i hundrevis av år. En av de mest skadelige Muay Thai trekk er Muay Thai kne streik. Denne artikkelen vil gi instruksjoner til å utføre dette trekket.

Trinn

Hvordan du utfører en muay thai kne streik. Ansiktet motstanderen og bøy knærne litt, plassere din venstre foten frem hvis du er høyrehendt, eller din høyre foten frem hvis du er venstrehendt.
Hvordan du utfører en muay thai kne streik. Ansiktet motstanderen og bøy knærne litt, plassere din venstre foten frem hvis du er høyrehendt, eller din høyre foten frem hvis du er venstrehendt.
 1. 1
  Ansiktet motstanderen og bøy knærne litt, plassere din venstre foten frem hvis du er høyrehendt, eller din høyre foten frem hvis du er venstrehendt.
 2. 2
  Løft begge hendene opp til sidene av templer, håndflatene åpne mot motstanderen din, klar til å blokkere motstandere streiker ved å treffe sine hender og ben med håndflatene.
 3. 3
  For å unngå å bli slått ut av motstanderen din før du er i stand til å utføre streiken, bør du holde haken ned mot brystet og rull skuldrene litt fremover.
 4. 4
  Med bena litt bøyd, eksplodere kroppen frem av ryggen din fot, mot dine motstandere hodet og vikle hendene rundt baksiden av motstanderens nakke, og ikke låse fingrene sammen, men heller cup kronen av hans / hennes hode og kjøre albuene inn i kragen bein på motstanderen for å utnytte som du trekker ned hodet. Dette bør gjøres alt i én flytende bevegelse.
 5. 5
  Holde hendene låst sammen på kronen av motstanderne hodet hele tiden, trekker ned på hodet og nakken av motstanderen, dra den mot din dominerende kneet, samtidig som eksploderer dominerende kneet fremover som du stakk hoftene innover til streik ansiktet eller kroppen til motstanderen din med kneet.

Tips

 • Selv om du er slående med kneet og trekke motstanderen innover, er det viktig å innse at kraften i kneet ikke kommer fra benet, men fra stakk frem bevegelse av hoftene. En kne med bare ben vil være svak, men et kne kombinert med en fremskutt hip thrust vil være ødeleggende.
 • Finn en Muay Thai trener nær deg og motta ytterligere instruksjoner om dette temaet.
 • Breath dypt mens du utfører dette trekket, exhaling dypt når du treffer.
 • Praktisere dette trekket på kunstige dummies eller yrkesutdanninger partnere, uten å ta kontakt med kneet.
 • Når kneeing det ikke er målet ditt å treffe dine motstandere mage, ben, eller hodet, er det målet ditt å bevege kneet gjennom motstanderens mage, kne eller hode.
 • Må være i god fysisk form for å forsøke å utføre dette trekket.

Advarsler

 • Dette er en ekstremt farlig trekk, forårsaker alvorlig skade og mulig død, og bør bare brukes i selvforsvar.