Wkeno

Hvordan øke hastigheten og nøyaktigheten av spark i tae kwon do

Lær hvordan du kan redusere tiden det tar å sette foten på motstanderens ansikt, nakke, kne, osv. Hvis du bruker denne fremgangsmåten, innen 2-3 uker bør du ikke ha problemer med å sparke noen før de kan selv komme halvveis til å sparke deg. Med mindre, selvfølgelig, de har øvd den samme teknikken.

Trinn

Hvordan øke hastigheten og nøyaktigheten av spark i tae kwon do. Strekk, stretch, stretch.
Hvordan øke hastigheten og nøyaktigheten av spark i tae kwon do. Strekk, stretch, stretch.
 1. 1
  Strekk, stretch, stretch. Når du kommer opp, starte dagen med en varm dusj eller bad, deretter strekke mens kroppen er varm og avslappet. Fokuser på bena og sørg for å strekke på føtter, ankler og tær. Bruke minst 10 minutter hver morgen stretching. Ikke over-stretch i morgen, bare slappe av og strekke ved å holde en posisjon hvor du er akkurat begynt å føle en brenne. Strekke seg mer aggressivt gang i løpet av dagen (ikke når du er kald), og deretter strekke godt før sengetid.
 2. 2
  Gjør et høyt mål ved hjelp av en spiker, streng, tennis ball og en liten plast sandwich bag. Plassere ballen i posen, deretter bruke strengen å knytte posen lukket være sikker på å forlate noen ekstra meter av strengen. Kjør spiker i et tak, eller hvis du ikke kan sparke over 5 1/2 meter, vil en dørkarm fungere. Tie strengen fra posen til spiker i taket slik at den henger ned ca 6 inches lavere enn du kan sparke.
 3. 3
  Sparke den røde ballen minst 100 ganger hver dag. Ikke sparke den hardt, bare slappe av og berøre ballen med foten din så raskt som du kan bruke noen spark du vil, og spre dem ut over hele dagen så mye du vil. Prøv å heve målet hver lørdag etter en tomme eller to.
 4. 4
  Kjøp ankel vekter fra en sportsbutikk eller varehus. Hvis du delta kampsport klasser jevnlig, starte med en £ 10 Set, 5 pounds for hver etappe. Hvis du ikke gjør det, og deretter starte med en £ 5 satt for 2 1/2 pounds hver etappe.
 5. 5
  Ikke praktiserer sparker i full fart med vekter på, vil du pådra deg alvorlige kneskade hvis du gjør. Sett på et par tykke sokker. Sett på ankel vekter etter at du er kledd i morgen og bære dem hele tiden i løpet av dagen, selv når du kjører, eller arbeider hvis du kan. Hvis de blir ubehagelig til det punktet du ikke orker det lenger, ta dem av i noen minutter og deretter sette dem på igjen.
 6. 6
  Mens iført vektene, holde på et bord eller vegg for å holde balansen og praksis sparker veldig sakte. Det skulle ta 10 sekunder å fullføre hvert fraspark. Bare øve hver bevegelse for hvert spark du kjenner minst to ganger. Gjør dette hver dag.
 7. 7
  Legg merke til at når du har trent lenge nok til å ha god kontroll, plasserer en pringles boks eller annen uknuselige objekt på et bord i et åpent rom og praksis sparker innen 2 inches av pringles kan uten å treffe den. Praksis ikke å sette foten ned i mellom spark, og ikke la din fot berører bordet eller kan. Kick 20 ganger på hvert bein så fort du kan uten å treffe den hver dag.
 8. 8
  Se å se at etter 2-3 uker vil du være så mye raskere på sparker når den ikke er iført vekter at du vil være i stand til å vente på at noen skal begynne å sparke deg, og du vil være i stand til å sparke dem først.

Tips

 • Flytte beinet spiller ingen rolle om det ikke er i bevegelse presist og med riktig bruk av muskler, eller du mister balansen. Det er derfor de langsomme spark er nyttige.
 • Når sparker ballen, prøver ikke å sparke den hardt, men prøver å sparke så fort du kan. Hvis du lærer å slappe av, kan du sparke mye raskere. Når du arbeider med makt, bare øve stramme alle musklene i kollisjonsøyeblikket.
 • Ved å strekke, du reduserer musklenes trekke mot de sparker bevegelser du prøver å gjøre. Dette betyr at du kan sparke raskere med mindre risiko for skader og med mindre motstand.
 • Lære å stole på din kontroll vil gjøre deg raskere fordi du ikke vil være nølende ut av frykt for å såre din sparringspartner. Det er derfor du bør øve ikke sparke Pringles kan.
 • Gjør agility øvelser utendørs hver dag.
 • Når du først ta av vektene, vil føttene føles veldig lett. Dette er et godt tidspunkt å sparke ball hengende fra taket.

Advarsler

 • Vær veldig forsiktig når du bruker ankelvekter i lengre perioder. Hvis du ikke er forsiktig, risikerer du alvorlige skader på ankler eller knær. Hvis du føler konsekvent smerter i leddene, slutte å bruke vektene og snakke med legen din.
 • Kontakt lege før du starter et treningsprogram.
 • Spark og slag med en motspiller kan være farlig, og du risikerer alvorlige skader når du øver.