Wkeno

Hvordan å svømme i kaldt vann

Virkelig ønsker å bade, men vannet er iskaldt? Ønsker ikke å være pyse som mener vannet er for kaldt? Denne artikkelen er for deg da! Bruk denne artikkelen for å ha venner gapende mens du ikke skjelver i det kalde vannet.

Trinn

Hvordan å svømme i kaldt vann. Hvis du vet at vannet kommer til å bli kaldt, slitasje din lange svømme shorts eller utslett vakt.
Hvordan å svømme i kaldt vann. Hvis du vet at vannet kommer til å bli kaldt, slitasje din lange svømme shorts eller utslett vakt.
 1. 1
  Hvis du vet at vannet kommer til å bli kaldt, slitasje din lange svømme shorts eller utslett vakt. Dette kan ikke gjøre vannet kaldere, men det vil lure hjernen til å tro det er.
 2. 2
  Test vannet med føttene for å se hvor kaldt det er. Hvis du er foran dine venner ikke piske føttene ut raskt og gispe, holde dem i uansett hvor kaldt det er.
 3. 3
  La føttene i et minutt for å venne seg til temperaturen i vannet. Den beste måten å ikke være kald er opphold ikke i vannet. Hvis du bor i vannet i minst 5 minutter og vannet ikke varme opp så bevege armene og trå vannet for så lenge du kan. Dette vil få blodet bevegelse og gjøre det føles varmere selv om du ikke er det.
 4. 4
  Arbeid deg inn, tar det ett skritt av gangen. Hvis du hopper rett i det vil komme ut som litt av et sjokk. På den annen side, noen mennesker foretrekker å få det overstått. Hvis det er deg, hoppe rett inn og har det kjempegøy.
 5. 5
  Hvis vannet er svært kaldt, er det en normal kropp reaksjon å begynne hyperventilating i omtrent 1-3 minutter. Slapp av, la kroppen venne seg til temperaturen, prøv å regulere pusten din før du begynner å svømme.
 6. 6
  Komme i bevegelse. Det er en av de beste måtene å varme opp!
 7. 7
  Bo i vannet. Ofte er enda kaldere enn å bo i kaldt vann stående rundt utenfor den, våt. Bo i vannet til du er klar til å komme ut. På den annen side kan tilbringe litt tid utenfor blir kaldt at vannet føles varmere ganske raskt.
 8. 8
  Vikle et tørt håndkle rundt deg så snart du kommer ut av vannet. Hvis du begynner å skjelve ukontrollert gå inn raskt og varme opp ved hjelp av en hårføner.
 9. 9
  Bygg din toleranse for kaldt vann litt etter litt etter gjentatt eksponering.

Tips

 • Få en varm drink etterpå å varme opp.
 • Bære en svømmetur cap (eller to) for å hindre tap av kroppsvarme.
 • Hvis du vet at vannet kommer til å være kaldt på forhånd, vurdere iført en one piece, våtdrakt, og / eller styret shorts.
 • Aldri hoppe i kaldt vann. Du vet ikke hva som er under vann og støt kan føre til at hjertet til å stoppe, eller du vil gispe og inntak vann! Bøyde mennesker hoppe i!

Advarsler

 • Hvis du virkelig ikke ønsker å gå i, ikke la gruppepress tvinge deg til!
 • Hvis vannet føles ubehagelig kaldt og smertefullt, ikke bade i det!

Ting du trenger

 • Varm Towel
 • Badedrakt som passer for temperaturen (valgfritt)
 • En våtdrakt (valgfritt)
 • Svømme cap - anbefales sterkt