Wkeno

Hvordan feltet kle en hjort

Det er viktig å feltet kjole en hjort i skogen for å senke kroppstemperaturen slik at kjøttet ikke ødelegge.

Ting du trenger

Viktige verktøy:

 • En skarp kniv Det er mer viktig at du er komfortabel med kniv, og at den er skarp enn hva slags kniv det er. Til tross for hva du ser i filmer, er en kortere kniv vanligvis lettere enn en stor en!
 • Engangshansker
 • Et par poser Du vil ha en pose til å bære søppel ut i, og en stor en i tilfelle du ønsker å lagre lever / hjerte / nyrer.
 • En sterk mage Ikke drep noe som du ikke har tenkt på å ta vare på!
 • Minst 20-30 minutter hvis du aldri har gjort det før. Hvis du er ny til å kle en hjort, ta deg god tid og være trygg!

Valgfritt:

 • En venn eller peer Å ha noen til å hjelpe deg gjør ting går raskere og enklere.
 • Vann og noen papirhåndklær I tilfelle du trenger å rengjøre selv opp etterpå.
 • Dra tauet Hjelper deg i dressing og dra hjort ut!
 • En tung kniv, og / eller bein så, eller zip så hvis du foretrekker å skjære gjennom bein. Dette er helt valgfritt. Noen av de beste feltet kjoler jeg har sett ikke bruke disse.
 • Et tau, kjøretøy, og passende tre eller hengende plattform hvis du foretrekker å kle din hjort mens det henger.

Trinn

Hvordan feltet kle en hjort. Vann og noen papirhåndklær.
Hvordan feltet kle en hjort. Vann og noen papirhåndklær.

Metode 1

 1. 1
  Pass på at hjorten er død. Hvis det ikke er dødt, skyt det igjen; peker i sikker retning. IKKE prøv å nærme seg en såret hjort å kutte sin hals. De kan oppføre seg uberegnelig og er veldig sterk.
 2. 2
  Når hjorten er bekreftet døde, hansker under prosessen for å forebygge sykdom.
 3. 3
  Legge hjort på ryggen. Finne sin brystbenet. Klipp fra brystbenet til skrittet, gjennomtrengende hide og membranen under. Har imidlertid ikke punkteres guts.
 4. 4
  Trekk ut innvollene, fra skrittet, samtidig kutte membraner knytte innmaten til ryggraden. Pass på å ikke kutte for nær ryggraden, eller du kan kutte tenderloins.
 5. 5
  Hold trekke guts og kutte mellomgulvet. Ikke bli sjokkert hvis en masse blod søl. Det er forventet.
 6. 6
  Finn de siste membraner som holder guts inne i skrotten, bryte dem, og trekk guts gratis.
 7. 7
  Skjær gjennom sentrum av bekken ben ved hjelp av en glidelås så, så bein eller ved pounding din kniv gjennom. Skjær huden rundt anus og trekk colon ut av kroppens hulrom.
 8. 8
  Hjerte, lunger, lever og anus kan fjernes nå, men du kan finne det praktisk å fjerne dem senere.
 9. 9
  Du kan spare leveren og hjertet hvis du liker å spise den. Overraskende er det veldig bra.
 10. 10
  Det er mye lettere hvis du setter hjort hoven over hodet når du drar

Metode 2 (den enkle måten for skogområder):

 1. 1
  Definitivt sette på gummihansker.
 2. 2
  Ha en heavy duty tau tilgjengelig i bilen.
 3. 3
  Knytte tau til halsen (eller gevir utgangspunkt hvis du skal ha hjort montert). Kast den andre enden over en stout grein en fot eller to over hodet høyt.
 4. 4
  Trekk hjort opp av bakken slik at bakbena er knapt rørende, enten for hånd eller med en 4-hjuling eller andre kjøretøy.
 5. 5
  Hvis ikke montering av hode, skåret halsen hele veien til vinden røret, slik at den faller ned i kroppshulrommet.
 6. 6
  Starte et snitt i skrittet, går helt opp til begynnelsen sternum hvis du monterer hodet. Ellers skjære hele veien opp gjennom ribbene til den ene siden av sternum.
 7. 7
  Hvis montering av hodet, nå opp i kroppens hulrom så langt du kan og vinden kutte røret fra innsiden.
 8. 8
  Trekk vinden pipe ned slik at den faller inn i kroppens hulrom og kutt den første membran. Tarmene vil falle ned til den andre membran.
 9. 9
  Skjær den andre membranen og guts vil falle ut på bakken.
 10. 10
  Gjør som foreslått ovenfor klemme avføring ut av tarmen, klippe det og knytte det av. Vær også forsiktig med blæren.
 11. 11
  Hvis du har en gallon av vann, kan du nå vaske en masse blod ut av kroppens hulrom.
 12. 12
  La reinen ned til bakken og du er gjennom. Dette er en mye enklere og renere metode enn å forsøke å rengjøre hjort legging på bakken.

Metode 3 (et alternativ, super detaljert versjon):

Hvis dressing i feltet uten hjelp av heising, bør du vurdere følgende:

 1. 1
  Sørg for at hjorten er død. Tilnærming fra baksiden av hjort skuldre, bort fra hovene og hode. Ved hjelp av en lang pinne eller stykke gress, berører det til hjorten åpent øye. Hvis det er noen reaksjon i det hele tatt, en lyd brystet eller halsen skudd vil avslutte ting.
 2. 2
  Med hjort på sin side, manøvrere hjort slik at hodet er oppoverbakke hvis det er aktuelt. Dette vil hjelpe det renne som du kler det.
 3. 3
  Få ut forsyninger, en skarp kniv, hansker, flaske vann om nødvendig (for å vaske hender / armer utenfor etterpå). Brette opp ermene og sette på hansker.
 4. 4
  Til enhver tid være klar over at de tarsal kjertler på anklene av hjort har en sterk musk og bør ikke håndteres. Bucks spesielt har en sterkere musk og hvis dette kommer inn i kjøttet det vil gjøre det mer gamy. Unngå å berøre tarsal kjertler på bakbena av hjort (som ligger ved anklene, de er en oppdatering av lengre pels og er ofte mye mørkere i fargen)
 5. 5
  Starter på anus, ta en mindre skarp kniv og forsiktig klippe ringen av hide rundt anus for å løsne den fra skjul. Hensikten er å koble fra anus og tykktarm fra skjul for å unngå å rive og tilsmussing av kjøtt av hjort er avføring. Forsiktig napp anus og festet kolon (tarmen) noen få inches tilbake fra hjort kropp. Hvis ønskelig, kan du binde den i en knute på dette punktet.
 6. 6
  Hvis du har en dra tau og et tre i nærheten, kan du binde en av reinens bakbena opp i en vinkel mot treet for å gi deg bedre tilgang til buken for dressing. Eller, hvis du har en jakt partner med deg, kan de hjelpe til med å holde beinet opp.
 7. 7
  Finn brystbenet. Du finner den ved å føle langs brystkasse, hvor det ender, og danner en V-form ved foten av brystet, like over der den møter magen.
 8. 8
  Bruke kniv, veldig nøye lage en spalte i skinnet der brystbeinet slutter. Pek bladet ende av kniven mot baksiden av hjort.
 9. 9
  Sett to hansker på hendene i skinnet. Du bør være i stand til å føle forskjellen mellom hide veggen og membran / muskel veggen som holder innmaten inni. Målet i den neste delen er å skjære gjennom skinnet og muskel veggen bare for å unngå å kutte av organer og tainting av kjøttet.
 10. 10
  Med fingrene som en guide for å løfte hide / tynn muskel vekk fra tarmen posen, skyver du skarp kort kniv tilbake i sporet og bruker en finger på hver flate siden av kniven, skyv den ned og kutte ned lengden på magen til bekken ben. Når gjort riktig er det ingen Gore.
 11. 11
  Forsiktig rulle organene ut av kroppshulrommet, bort fra ryggen. Bruke seg ikke å kutte deg selv eller guts, bryte de feste vev. Disse vev er trevlet og fest de indre organene i hjort til kroppen sin, og de fleste ligger langs ryggraden. Med mindre du har den ulykke å ha gut-shot hjort bør du likevel ha liten eller ingen gore eller søl. Guts vil tendere til å holde sammen.
 12. 12
  Sever mellomgulvet av hjort. Hvis hjorten var hjerte / lunge skutt dette er når du må være klar for gore, om nødvendig må du kanskje rulle hjort på buken, og spriker lemmer i noen minutter for å la det renne.
 13. 13
  Fjern membranen ved å skjære rundt omkretsen av den, hvor den kobles til alle de indre veggene i brysthulen.
 14. 14
  Det finnes noen måter å fjerne hjerte, lunger og luftrør. Noen foretrekker å skjære gjennom brystbenet for å åpne brystkassen. Noen gjør det ikke. Hvis skjære gjennom brystkassen det er ganske grei-rett og slett kutte luftrøret så høyt opp som mulig, og resten kommer ut.
 15. 15
  Hvis ikke kutte brystbenet (dette er hvordan jeg gjør det) så nøye nå opp i brysthulen fra nedenfor. Vær svært forsiktig - broken bones / skuldre / ribbeina er skarp på en hjort! Føl deg oppover luftrøret så langt du kan, deretter bruke den andre hånden veldig nøye kutte luftrøret så langt opp som mulig. Lungene og hjertet bør trekke fri lett nå. Bruk alltid forsiktighet og omsorg! Gjør dette trinnet hjemme hvis du ikke føler deg komfortabel med den i feltet.
 16. 16
  Fjern alle bindevev å frigjøre guts fra bakenden av hjort. Bruk spesiell forsiktighet for ikke å bryte blæren eller tykktarm / tarm! Kan dras tykktarm og festet anus tilbake inn i kroppshulrommet for å fjerne dem. Med en mannlig hjort kan du nå fjerne den interne genitalia. Sjekk din statens regelverk som noen ganger er det nødvendig å forlate den ytre genitalia i takt for å bevise kjønnet på hjort din.
 17. 17
  Hvis et bakben av hjort er bundet opp, nå slipper den.
 18. 18
  Rull hjort tilbake på buken, splaying både foran skuldrene og bakbena for å la reinen å drenere og avkjøles i noen minutter. Et triks er å ta hjort av gevir (eller ørene) og løft hodet høyt mens drenering, dette vil tillate noen ekstra blod til å renne ut gjennom brysthulen.
 19. 19
  Bruk noen minutter på å rydde opp, velg noen organer som du ønsker å beholde og sett dem til side. Hjerte og lever er allment ansett som ønskelig. Som en forholdsregel, unngå hjernen, ryggmargen, øyne, milt, mandlene og lymfeknuter hvis du er i et område der "chronic wasting disease" har påvirket hjort. Resten kan du la om det er greit med grunneier til å gjøre det-ravnene, kråker, rev og andre kryp vil takke deg for festen! De vil ikke være bortkastet. Fjerne hanskene og sette dem i en bære ut søppel pose (kan holde våre landområder ren søppel!) Og bruke noen flasker vann, snø, eller i rent vann kilden til å skrubbe av eventuelle gjenværende blod. Ikke glem å vaske grundig hjemme med såpe og vann.
 20. 20
  Fjern hjort og ta den med deg uansett på hvilken måte. Hold kadaveret som kjølt og fri for rusk som mulig. Jo før du kan behandle det, jo bedre kvalitet på kjøttet vil bli.
 21. 21
  Denne metoden for dressing vil også la hjort hode / nakke / skuldre i takt i tilfelle du ønsker å montere den.

Tips

 • Kutting og spre brystkassen gjør det litt lettere å få alle guts ut og skjær vinden pipe, og hjelper kroppens hulrom kjøles raskere.
 • Jobben er lettere hvis du bruker en skarp kniv med en gut krok.
 • Vær oppmerksom hvis området har hjort med chronic wasting disease (CWD) og hva du skal gjøre hvis du mistenker at hjorten har det.
 • Hansker hindre spredning av sykdommen.

How-to videoer

Den beste online Felt Dressing how-to video. Advarsel, grafiske bilder av innsiden av en hjort (selvsagt). Ekstern link til YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=ECdaKBbmGnU