Wkeno

Slik tørker du et slangeskinn

Etter skinning en slange, må huden være bevart på noen måte å holde det råtner. Den enkleste måten å bevare en hud er å tørke den. Mens produktet er ikke like holdbare eller smidig som en garvet slangeskinn, er denne metoden tilstrekkelig til å bevare skinnet før det kan være brun, eller huden kan rett og slett bli flytt til en vegg i sin tørket tilstand som dekorasjon.

Trinn

Slik tørker du et slangeskinn. Fjern overflødig kjøttfulle vev eller membran fra huden med en kniv.
Slik tørker du et slangeskinn. Fjern overflødig kjøttfulle vev eller membran fra huden med en kniv.
 1. 1
  Fjern overflødig kjøttfulle vev eller membran fra huden med en kniv. En liten mengde av membranen er akseptabelt, særlig hvis huden er bare å bli tørket før det kan bli brun. Ikke skjære hull i huden for å få den siste lille bit av membran. Det vil tørke på samme måte som huden, og kan skrapes av etter tørking om nødvendig.
 2. 2
  Lå huden ut på brettet, kjøtt side opp, så flat som mulig. Dette er lettest hvis huden er fortsatt veldig fuktig, så det tørker, vil det ha en tendens til å krølle på kantene. Dette er en annen grunn til ikke å piddle med å få hver lille stykke av kjød fjernet fra huden. Hvis små hull nær kantene av huden ikke upassende, kan det hjelpe å stifte huden til styret i noen få steder nå. Konsentrer deg om å få kantene på huden så naturlig rett som mulig og huden i den posisjonen du vil den skal være i gang tørr.
  Ved slutten av huden hvor skrangle er festet, hvis det er noen, kan huden være spesielt besværlig. En stift i svært hjørne på hver side av halen kan spare en masse problemer.
 3. 3
  Salt gjenværende bit av rangle muskler og bein tungt og gni salt i. Dette er for å føre til at muskelen til å tørke raskt, forebygge svinn. Hvis motivet er ikke en klapperslange, hopper du over dette trinnet.
 4. 4
  Legg ut på skjermen over hele huden, slik at bare rangle (hvis den finnes) stikker ut.
 5. 5
  Stift nedover skjermen strukket stramt over huden, som begynner ved hodeenden, holde huden så rett som mulig og kantene selv. Husk at hvor som helst på huden kan krølle, spesielt rundt kantene, vil den krølle seg. Ikke nøl med å trekke stifter for å få skjermen helt så flat og stram som mulig. Det hjelper noen ganger å ta en smal, flat bord og bruke den til å flate ut støt i og ut mot kantene av huden. Av spesiell bekymring er den tynne halen huden, noe som kan krølle i en svært smal plass.
 6. 6
  Tørk huden på et kjølig og tørt sted med god luftsirkulasjon og ut av direkte sollys. Dette tar vanligvis 1-3 dager for de fleste skins i et tørt klima. Høy fuktighet kan øke denne tørketid.
 7. 7
  Fjerne skjermen fra de hide og nøye ta den huden off av brettet. Det bør være stiv og fullstendig tørr. Husk at en bare tørket hud kan være så lett å rive som papir. Hvis huden er brent fast i styret, skyv noe tynn (for eksempel en lang knivblad) under den for å frigjøre den.

Tips

 • I tilfelle av en meget stor hud, kan det bidra til å sette et par stifter gjennom sentrum av huden for å holde den og skjermen flate. Selvfølgelig, hvis du ikke ønsker hull i huden, vil du bare nødt til å jobbe hardere på å strekke skjermen.
 • Når du tørker en klapperslange hud, kan det være bedre å fjerne rangle og fest den med CA lim etter at huden er tørr eller etter at huden er brun.
 • Hvis huden er å være brun senere uansett, de tiltak som iverksettes for å sikre absolutt retthet og planhet kan være avslappet en god del. I dette tilfellet, kan du selv gjøre uten skjermen hvis du ikke tankene noen stifte hull i kanten av huden. Bare stifte det ned ordentlig til styret og la den tørke. Ett av formålene med skjermen, derimot, er å holde rotter og andre skadedyr fra gnager på skinnet.

Advarsler

 • Vær forsiktig med kniven!

Ting du trenger

 • En fersk eller frossen slangeskinn
 • En kniv
 • En jevn, flat, rett bord som er lengre og bredere enn huden
 • Et stykke av aluminium eller et annet metall vinduet skjerm stor nok til å dekke hele hud
 • En heavy-duty stiftemaskin og stifter
 • Salt (for klapperslanger med rangle vedlagt)