Wkeno

Hvordan fikse et sykehus tilbakeholdenhet seng med fire poeng tilbakeholdenhet

Sykehus og medisinske institutter håndtere pasienter som trenger å i seng begrensninger for deres sikkerhet eller andre ulike grunner. Her er hvordan Security fikser opp en seng med 4 - punkts begrensninger

Trinn

Hvordan fikse et sykehus tilbakeholdenhet seng med fire poeng tilbakeholdenhet. Ta på gummihansker og sted laken på sykesengen, ved foten av sengen løfte madrassen og slips slutten av arkene på baksiden av madrassen i en knute, gjøres dette slik at når sengen er i bruk arket forblir på sengen.
Hvordan fikse et sykehus tilbakeholdenhet seng med fire poeng tilbakeholdenhet. Ta på gummihansker og sted laken på sykesengen, ved foten av sengen løfte madrassen og slips slutten av arkene på baksiden av madrassen i en knute, gjøres dette slik at når sengen er i bruk arket forblir på sengen.
 1. 1
  Ta på gummihansker og sted laken på sykesengen, ved foten av sengen løfte madrassen og slips slutten av arkene på baksiden av madrassen i en knute, gjøres dette slik at når sengen er i bruk arket forblir på sengen. Sørg for at sengen blir liggende i en flat posisjon.
 2. 2
  Ta stroppene på den blå tilbakeholdenhet og fanget dem gjennom og rundt det andre hullet på rammen av sengen der armene rail resten. Trekk tilbakeholdenhet stroppen ned til den er på kanten av sengen.
 3. 3
  Pakk tilbakeholdenhet rundt den nederste enden av sengen jernbane og setter enden av tilbakeholdenhet stroppen gjennom munningen av metall låsen. Dra stroppene gjennom til tilbakeholdenhet er stramt og lås den ved å trykke på munningen av metall låsen tett inntil du hører et klikk. Gjøre dette med alle fire av de innskrenkede på den motsatte side av sengen (rød med røde og blå blå).
 4. 4
  Kontrollere og sikre at begrensningene er i riktig sted med blått på midten av sengen der en pasient armene vil hvile og rødfargede begrensninger ved foten av sengen der bena skal være.
 5. 5
  Kontroller at alle begrensninger på senga er sikker før du lar sengen for bruk.

Tips

 • Vurdere å bruke lærtvanger når det blir brukt for en mannlig pasient. De lærtvanger er sterkere enn borrelås begrensninger.

Advarsler

 • Pasienter som blir satt fast kan være uvillig og har en tendens til å bli voldsom; kraft er da nødvendig å plassere disse pasientene i holdematerialet sengen. For pasienten og din sikkerhet, sørg før du bruker tilbakeholdenhet seng som begrensningene er på ordentlig.
 • Hvis pasienten er allergisk mot latex hansker bruker ikke latexhansker hvis usikker spør en av legene.
 • Alltid sørge for at du har riktig mengde av personell ved besøksforbud en pasient. Å ha for få mennesker kan tillate personell eller pasienten skal bli skadet, samtidig som de har for mange vil redusere effektiviteten av prosedyren fordi noen mennesker vil komme i veien. Det anbefales generelt protokollen er én person per hver ekstremitet og en ekstra person til å beskytte hodet og nakken, samt føre tilsyn / lede operasjonen. Flere kan brukes etter behov for et større person.
 • Minimum av makt er nødvendig for å begrense pasient må brukes til enhver tid. Unnlatelse av å gjøre dette på er uetisk og svært ofte resulterer i rettslige konsekvenser.

Ting du trenger

 • Par latex hansker eller ikke-latex-hansker
 • Standard størrelse sykehusseng,
 • En laken,
 • Borrelås eller skinn par 4-punkts begrensninger (4-punkts begrensninger består av fire begrensninger som er fargekodet rødt og blått. De røde begrensningene er for ben og de blå begrensninger er for armene.)