Wkeno

Hvordan forstå den mannlige ego

Boyfriend blues? Hubby problemer? Har du noen ganger spør deg selv akkurat hva pokker gjør disse gutta tror? Svar på brennende spørsmål kan være nærmere enn du tror...

Trinn

Hvordan forstå den mannlige ego. Innse at han ikke er fra Mars.
Hvordan forstå den mannlige ego. Innse at han ikke er fra Mars.
 1. 1
  Innse at han ikke er fra Mars. Menn og kvinner er mye mer like enn mange ønsker å innrømme. Han er et menneske akkurat som deg, med følelser og tanker og personlige overbevisninger. Så ikke bli fanget opp i den tro at dere to aldri vil være i stand til å forstå hverandre, fordi noen ganger er det bare å åpne opp og akseptere hverandres synspunkter uten å ville endre dem. Menn har bare så vidt et spekter av følelser som kvinner. Som blir sagt, menns følelser ofte sentrum rundt forskjellige ting enn kvinner - idrettslag, favoritt barndommen leker, og med spesielle TV-programmer. Gjør en innsats for å bli kjent med en manns hemmelige lidenskaper og du vil låse opp sine følelser mot andre ting, som deg!
 2. 2
  Du er ikke moren hans. Du er virkelig ikke. Vær så snill, ikke prøv å være. Når artikler snakke om hvordan menn er på jakt etter kvinner som minner dem om deres mødre, kan du være ganske sikker på at det griner, tyranniske harpy krevende vi rense våre rom er ikke det vi er ute etter. Selv om du er en mann også, ikke prøv å slå en slurvete fyr i en pen fyr, eller lage en rett laced fyr i en booze jakthund. Hva vi virkelig ser etter er noen som gjør oss føler seg trygge, beskyttet, og for kjærligheten til Pete, akseptert. Akseptere oss som vi er (og fortell oss at du gjør det!), Og du vil ha en lojal partner for så lenge du kan stå ham.
 3. 3
  Hans barrierer er generelt av sin egen gjør. Menn som er fornøyd er trygge, og derfor er mer attraktive. Menn med mindre tillit generelt bli misfornøyd med deres lodd i livet, og så starter en ond sirkel hvor deres dårlig humør gjøre dem mindre og mindre attraktiv. For alle dere menn lesing, finne en måte å bryte den onde sirkelen. Få en hund, sluttet i jobben, kjøpe en gitar, noe. Ingenting er mindre sexy enn knusing selvmedlidenhet. Hvis du ønsker å hjelpe en mann som synes fanget i en av disse syklusene, prøver å bringe ham tilbake til et sted for normalitet - en biltur med en god kompis, en helg borte fra hans distraksjoner, eller noe å minne ham om hvem han er virkelig. Advarsel: hvis hans problem er deg, vil denne øvelsen forverre problemene dine, hvis du virkelig elsker ham, så bør du la ham gå.
 4. 4
  Forstå hvor han kommer fra. Er single menn på sitt mest følelsesmessig sårbare tider i møte med nye relasjoner - sosiale press for å "være mannen," emosjonelle problemer om nåværende og tidligere forhold, og sex forvirre begge parters følelser ved noen ganger skape en illusjon av en forelskelse som isn ' t der. Kommunikasjon, snarere enn sex, bør være frittflytende tidlig i forholdet. Begge parter må få sitt fotfeste i forhold til hverandre, så erstatter intimitet med sex er unhelpful. Menn vil svare på seksuelle signaler (som ikke elsker nytelse?), Men ofte vil bli fundamentalt forvirret med hensyn til arten av forholdet når kun basert på ikke-verbal kommunikasjon.
 5. 5
  Ikke jag ham, selv om han vil at du skal. Dette er mest tydelig i flørting og frieri, hvor mange menn feil forelskelse og emosjonelle rush for "ekte" følelser, ofte hoppe hodestups inn i følelsesmessig risikofylte situasjoner som sex, helgeturer, møte foreldre, osv. Dette hastverket er uunngåelig, og ethvert forsøk på å bøte det ved å enten øke eller redusere intimitet vil ikke fraråde folk fra å tro sine følelser på den tiden å være deres "sanne" følelser. Dermed er det ikke tilrådelig å radikalt endre tidsplanen for partneren din umiddelbart - innlemme kjedelig får-til-vet-du går tidlig for å oppmuntre til en følelse av virkelighet i begge parter. Pluss, tenk den seksuelle spenningen du vil bygge opp ved å gjøre deg virke som en utfordring!
  • Det har blitt sagt, potensielle partnere er fortsatt forpliktet til å gjøre sine intensjoner klart. Spillere som er "bare har det gøy" eller "bare spille feltet" bør vite at de gjør det på bekostning av deres manns følelser. Strenger en fyr sammen for gratis mat eller sprit, oppmerksomhet (se Warning delen på mannlig validering, aka pappa problemer!), Eller starte sideprosjekter mens involvert i relasjoner allerede, og du har en perfekt storm av følelser-knusing. Tenk det forholdet karma: Hvis du ikke ønsker å bli spilt, ikke spille.
 6. 6
  Bli kjent med sine følelser på intimitet før sex. Mest alle elsker sex. Menn vil elske sex enten det kommer fort eller sakte i forholdet. La sex være en naturlig utvekst av intimitet, aktivt fraråde din partner fra å hoppe rett til sex ved å oppmuntre offentlig intimitet - hånd-holding, gikk arm i arm, og andre familievennlige PDA. Pair-bonding er en fundamentalt sosial opplevelse, så hvis du ikke er komfortabel kysse din mann i det offentlige, bør du ikke bli bedding ham privat.
 7. 7
  Del private detaljer fra din fortid. Be din mann å gjengjelde, du kan bli overrasket, selv skrekkslagen ved ærlighet av mannen din. Mange gutter er desperat på jakt etter noen å forstå hva de har gått gjennom, så en stor intimitet-builder er personvern-deling. Legg merke til at du ikke ønsker å gå over med dette...
  • Vær på vakt i personvern-deling av "Mr Fix-It." Det foreligger et ønske i oss alle (både menn og kvinner) til å løse problemer. Tradisjonelle mannlige jobber ofte oppmuntre problemløsning ferdigheter, så dette kan bli svært uttalt i en ingeniør eller en ledelsesmessige partner. Men mest emosjonelle problemer krever et lyttende øre, ikke en fikse verktøy, hvis du ikke vil at han skal fikse dine problemer, men vil ha ham til å forstå hvor du kommer fra, fortell ham å deaktivere den delen av hjernen hans for et minutt. Det er ingenting galt med å bare si "Jeg trenger et minutt å lufte uten dom eller mening, ok?" Sørg også for at du vet forskjellen - innpakning et problem i forholdet i skikkelse av en historie fra barndommen er et eksempel på en IED (improviserte eksplosive diskusjonen - se advarsel nedenfor).
 8. 8
  Innse at menn ønsker å være leken. Dette er ikke å si at du bør oppfordre slurvet eller lat kjærester, men husk at du ikke bør prøve å rydde opp etter seg, endre sine vaner, eller andre morsrollen taktikk. En bedre måte å se på hans sjusket natur er at menn generelt er jaktende etter en ideell hele livet: spille. Nå som salig tilstand av ubekymrede lek er ofte hele mål av menns karrierer, enten det kommer gjennom monetære sikkerhet, farlige former for sysselsetting og rekreasjon, eller bare gjennom en gambling eller drikking vane. Mens noen menn ta det for langt, er de fleste menn bare ute etter å ha det gøy, og hans videospill, golfkøller, eller sigar samling kan være hans billett til Nirvana!
 9. 9
  Lær hva han ønsker fra hvordan han kommuniserer med sine venner. Men overalt søke denne ubekymrede tankene, denne tilstanden av lek, gjennom spill og hobbyer og selv relasjoner, de fleste menn, når de blir spurt, har holdt seg langsiktige partnere med sine koner fordi de anser kona en "beste venn" - det vil si, noen som øker deres mulighet for lekenhet. Hvis du er av den drama-søkende bøyd (Twilighters!), kan du er uenig, men som er mer viktig - langsiktig stabilitet, eller midlertidig sinnssykdom av korte, ladet, ofte svært seksuelle møter som alltid ender så raskt og følelsesmessig som de startet? Det store flertallet av single menn, akkurat som single kvinner, er ute på jakt etter en enklere, gladere, mindre tragisk slags kjærlighet.

Tips

 • I denne alderen av økt bevissthet til voldtekt, seksuelle overgrep og trakassering, bør kvinner venne seg til menn abdiserer gjøre det første trekket. Det er rett og slett mer pragmatisk for kvinner å gjøre første trekk i å etablere relasjoner. Med vakre kvinner gjenstand for følelser fra en rekke menn, er det enklere for kvinnen å velge mannen hun ønsker å være med, i stedet har flere menn slåss om henne som om hun er en hockey trofé, og dette kan også være oppmerksomhetssøkende atferd, hvis kvinnen i spørsmålet spiller målbevisst flere menn mot hverandre for hennes følelser (Eksempel:.. Bella i Twilight-serien Ja, jeg gikk der)
 • Alle burde vite nå at gutta er ikke mind-lesere, men de er også så sta som muldyr når det kommer til sine følelser. Gals - være klar over at mannen din venn vil kanskje mer enn vennskap. Hvis du ikke føler det på samme måte, må du la ham få vite vri asap Mange gutter i vinden i månedsvis fordi de ikke kan (eller vil ikke) tolke subtile brush-off skilt, eller figur at vennskap vil føre sted til slutt. Omgir deg med dørmatte gutta som aldri vil opptre på deres ønske om å ha sex med deg teller ikke som å ha venner, det er bare oppmerksomhetssøkende atferd (se advarsel nedenfor).
 • Hvis du er en drama queen (eller konge), lære å kjenne forskjellen mellom et faktisk problem eller problem mellom deg og din partner fra en unnskyldning for å slåss eller ta opp gamle tider. Innse at dagens argument kan være bare et dekke for en annen større problem som har gått undisclosed og igjen til fester. Neste gang du føler deg ikke i stand til å stoppe deg fra å krangle, spør deg selv (eller din partner) der dette sinne er virkelig kommer fra. Hvis partneren din ikke er i stand til å gi deg et svar, avslutter samtalen før dere begge har en sjanse til å roe ned og finne roten problemet. Ellers vil din lille forholdet hulrom blitt en stor sydende forhold abscess!
 • Statistisk sett, menn er mer ensporet i sine sysler enn kvinner, og foretrakk én aktivitet om gangen til multitasking. Hvis du vil at mannen å virkelig ta hensyn, ikke bry forstyrre en spilløkt eller poker kveld. Du er bedre å planlegge sit-down tid med ham når ingen av dere blir distrahert.
 • Hvis du ønsker å snakke om noe alvorlig, men ønsker ikke Mr. Fix-It, kobler du ønske å dele med sine egne. Eksempel: "Hon, jeg trenger å dele noe viktig med deg, sånn en gang du fortalte meg hva som skjedde med deg i gymtimen." Merk: Unngå IEDer hvis du ønsker å unngå en stor kamp - gutta aldri glemme sine mest skammelige opplevelser, så ikke billigere dem ved å prøve å score poeng i dagens argument.

Advarsler

 • Ikke alle mennesker enten har eller ønsker følelser, akkurat som kvinner, men vil du mest sannsynlig være i stand til å fortelle de følelsesmessige menn bortsett fra følelsesladde mindre menn fordi emosjonelle menn ikke behandler relasjoner som et spill. Konkurranse, overmot, machismo - disse er følelsesmessig stunting egenskaper i menneskelige samfunn, skaper grenser, lag, konflikt, og til slutt fiendtlighet. Menn som glede i emosjonell kamp er generelt ikke pålitelige langsiktige partnere, som de pleier å slå på sine egne partnere like lett som sine andre konkurrenter.
 • Attention-søkende atferd: Alle ønsker oppmerksomhet, og det er fint. Hva er ikke fine er manipulere andres følelser for å få den oppmerksomheten. Eksempler er: start kamper uten klagemål, eller i et offentlig sted, sette ultimatum; frata partneren din av deres eget hjem eller sin egen seng for dine følelser, og skrus på vannverk (forbedret gråt og / eller raserianfall kaster for effekt), får voldelig fordi du vet at han ikke kan eller vil ikke gjengjelde. Enda mer feige atferd innebære å involvere barna i argumentene (hvis du har dem), skylde dagens stridigheter på partneren din fortid, eller (lavest av alle slag) impugning partneren din maskulinitet. Hvis partneren din (mann eller kvinne) vedvarer i noen av disse atferd, gjerne DTB (Dump That B ****, eller Bastard).
 • På deling private detaljer (omtalt over): ikke konkurrere. Hvis din mann har en tragisk opplevelse, kan du fortelle ham din selv-mer-tragisk opplevelse, men kanskje du vil ønske å spare at detaljer for neste samtale. Deling er vanskelig nok for menn i europeiske samfunnet - ikke gjør det virke som om du slo hans verste med din verste.
 • IED: improvisert eksplosiv Diskusjoner, eller noe som du vet vil være vanskelig å snakke om, så du pakker det inn i noe ufarlige å lette sin passasje inn i samtalen. Innpakning spørsmål om "hvor er dette forholdet kommer?" i diskusjoner om hvilken film å se at natten er et eksempel. Hvis du er bekymret, fortell ham at du er bekymret. Ingen svarer godt til diskusjoner som raskt endrer kurs og betydning.
 • Daddy Issues: Mann validering er sårt mangler i dagens kultur - enten gjennom topp i farløse husholdninger, den generelle forsvinningen av lokale bedriftseiere, eller outsourcing av tøff arbeidskraft til andre land, vi mister kontakten med våre menn. Noen menn prøver å kapitalisere på denne mangelen ved å forsøke å fylle dette hullet for en rollemodell, farsfigur, eller store svett mann-klem, dessverre er dette også manipulasjon, som ingen noen gang skulle være nødvendig for å oppfylle andres følelsesmessige krets. Menn som oppmuntrer til dette co-avhengighet bør unngås som de pedo-bjørner som de er, og kvinner som søker denne typen validering bør få sine steiner off på en ærlig jobb som en eksotisk danser eller en sex worker. Fremfor alt annet, ikke delta i eller starte en kult, eller noen sprø pseudo-polyamory gruppe som rekrutterer og navneskifter kadrer av lettpåvirkelige ungdommer til å være snacks for sine fordervede ledere. På den måten ligger den mørke siden.