Wkeno

Hvordan gjøre deg følelsesmessig nummen

Noen ganger skulle man tro at det å være følelsesmessig nummen er den beste måten å stoppe fra å bli følelsesmessig skadet. Dette kan være å gi noen den tause behandling eller kald skulder.

Trinn

Hvordan gjøre deg følelsesmessig nummen. Unngå visse mennesker, selv om du kan gjøre deg selv alene og selv ensom, hvis du trenger å konsentrere seg, være un-distrahert eller upåvirket av en sårende person, gruppe eller situasjon.
Hvordan gjøre deg følelsesmessig nummen. Unngå visse mennesker, selv om du kan gjøre deg selv alene og selv ensom, hvis du trenger å konsentrere seg, være un-distrahert eller upåvirket av en sårende person, gruppe eller situasjon.
 1. 1
  Unngå visse mennesker, selv om du kan gjøre deg selv alene og selv ensom, hvis du trenger å konsentrere seg, være un-distrahert eller upåvirket av en sårende person, gruppe eller situasjon.
  • Å være følelsesmessig nummen betyr å være ganske anti-sosial, samt recessive (uttak). Du kan alltid være alene, selv i en folkemengde.
 2. 2
  Bruk rimelig forsiktighet: "psykologisk undertrykkelse" spiller en stor rolle i mange psykiske lidelser: så unngå sviktende eller, kanskje, å nekte å forholde seg til virkeligheten i ens liv som kanskje ikke alltid være nyttig til ens selv-actualizing eller å lage personlige, vellykket fremgang i erkjennelsen og håndtere situasjoner i livet rimelig å være sikker på å hjelpe dine mål.
 3. 3
  Snakke mindre, hvis du trenger det eller om du kanskje har en tendens til å snakke for mye. Si hva som er nødvendig.
  • Hvis du blir bedt om en "Ja / Nei." spørsmål, er det bare nikke eller riste på hodet. Men, hvis du må svare på en lang-spørsmål, må du bare finne korteste svaret. Folk som er følelsesmessig nummen sjelden snakker for mye.
 4. 4
  Sammenlign dette med bløffing i å spille kort som poker, og ikke gi bort din posisjon på problemer, mens du arbeider på en alvorlig eller kontroversiell sak.
 5. 5
  Unngå å bruke ansiktsuttrykk som overdriver måten du tenker eller føler.
  • Hold alltid et tomt ansikt (kalt kult eller dead-pan).
 6. 6
  Blunker sjeldnere som blinker overdrevet kan avsløre en falsk posisjon, frykt eller tvil.
  • Blinker mindre synes å vise en mangel på følelser.
 7. 7
  Lov om logikk snarere enn emosjonelle følelser eller ulogisk, unødvendig eller grunnløse, kanskje, grunnløse tvil, sinne eller beskyldninger.
  • Folk som er følelsesmessig nummen generelt satt sin logiske resonnementer enn emosjonelle følelser.
 8. 8
  Unngå å delta ivrig i noen tvangsmessig, impulsive eller obsessive diskusjon eller atferd, men du trenger å snakke med rett person og få somethings fredelig, avgjort, hvis mulig.
  • Dette er tegn på for tidlig eller umoden, eller muligens, tankeløst emosjonelle vansker, dvs.: å la underbevisstheten til å overstyre ditt behov for å holde logisk selvkontroll.
 9. 9
  Tillat glede og styrke til å erstatte sinne eller engstelig følelser som kan styre livet ditt med fred og re-forming ditt problem å være en mulighet.
 10. 10
  Nyt ensomhet ved å slappe av, hvile og få nok søvn.
  • Være saklig for det som gir bedre resultater: ikke falske og så unngå følelser av nytteløse enten fokusert på andre regelbrudd eller dine personlige svakheter og skrøpelighet.

Tips

 • Også være forsiktig for å unngå å le eller gråte siden det er et viktig tegn på følelser.
 • Alltid forbli rolig, kjølig, og samlet for å bruke dine nyervervede følelsesmessig nummen tilstand til din levetid fordel.
 • Ikke tenk på de som du vanligvis bryr seg om de fleste (familien kan være en del av i noen tilfeller). De kan bringe tilbake mange følelser glad, trist, sinne, angst osv. Bare Isoler deg selv, og du bør være i orden.
 • Bryr seg ikke om folks gamle, ikke er nøyaktige meningene til deg.
 • Se opp for visse typer musikk som kan bringer tilbake gamle minner, som kan bringe tilbake gamle følelser.
 • Hvis du vet om en venn som har en problemer med å håndtere emosjonelle problemer, som angst og sinne - det ville være en god ide for deg å introdusere dem til denne nettsiden.

Advarsler

 • Folk som bryr seg om deg, vil prøve å få deg til å snakke med dem. (Familie og venner). Gi dem ett ord svar eller hodebevegelser. De vil gi opp til slutt etter å finne ut at du ikke vil snakke. (Som bidrar med lammende mye).
 • Folk kan unødvendig frykter deg hvis du synes mutt og grublende: slappe av.
 • Folk kan dømme tilbaketrekning å være så altfor alvorlig, Odd - eller gal: være litt åpen for folk som er snill og imøtekommende.