Wkeno

Hvordan gå ned i vekt uten å gå til gym

Ønsker du å gå ned i vekt, men har ikke råd til å gå på treningsstudio? Eller kanskje du bare ikke ønsker å gå til gym! Vel du er på rett sted... Alle kan gå ned i vekt uten gym! Det handler om vilje og sette mål.

Trinn

Hvordan gå ned i vekt uten å gå til gym. Først av alt må du vite din kropp og benbygning.
Hvordan gå ned i vekt uten å gå til gym. Først av alt må du vite din kropp og benbygning.
 1. 1
  Først av alt må du vite din kropp og benbygning. "Skinny" er ikke for alle. Noen mennesker er bare født til å være "CURVY"
 2. 2
  Spis frokost hver morgen. Du har sikkert hørt at frokost er dagens viktigste måltid på dagen, noe som er sant.. Det øker stoffskiftet og du kan fungere godt i løpet av dagen. Du vil være mye mer våken og klar til å ta på dagen!
 3. 3
  Hver morgen gjør noen lette treningsøkter. Det er bedre å gjøre det tidlig på morgenen fordi du vil føle deg mye bedre om deg selv. Du kan gjøre det senere i dag hvis du ønsket... men du kan tenke på 100 grunner til å sette den av! Noen øvelser er: Hula-hooping, Crunches, leg heiser, sit ups, hoppe, løpe opp og ned trappene og dans. Hvem som helst kan gjøre det hvis de virkelig ville. De er det grunnleggende.. Hvis du ønsker å ta det et steg videre, kan du lufte hunden hvis du har ett eller gjøre noen jogge i minst 20 minutter.
 4. 4
  Prøv å holde deg opptatt ved å gjøre litt husarbeid. Rengjøring av huset hjelper miste vekt og huset vil også se lysere, ryddig og føler meg mye lettere.
 5. 5
  Når du er alene i huset, sette på en god cd, skru den opp og begynne å danse. Det er flott at vi ikke alle har til å være profesjonelle dansere for oss å elske dans! Danse som du aldri har danset før.
 6. 6
  Prøv å okkupere deg selv slik at du ikke blir lei. Når vi er lei vi har en tendens til å tro at vi er faktisk sulten. Gå ut å handle eller med venner på kino, bowling, skøyter, park eller noe annet som er morsomt som vil få tankene på mat.
 7. 7
  Ikke snack for mye i løpet av dagen. Vekten vil ikke rikke på annen måte. Hvis du er småsulten, spise et stykke frukt eller en frokostblanding bar... noe sunt som ikke er full av fett og høy i kalorier.
 8. 8
  Prøv å holde tritt med de fem frukter om dagen. Å spise frukt er bra for huden din hudfarge, selvtillit og selvfølelse. Du vil se så mye sunnere og huden din vil bli glødende. Når du ser på den måten, vil du begynne å føle deg bedre om deg selv og før eller senere vil du se din selvtillit stiger: D
 9. 9
  Gå til steder i stedet for alltid å kjøre eller ta bussen! Hvis du er langt unna der du ønsker å gå, deretter kjører / får bussen er avgjørende. Men hvis du bare skal 5, 10, 15, 20 minutter nedover veien, så bare gå. Du kan føle deg lat til å begynne med, men presse deg selv.
 10. 10
  Holde opp med alt dette er ikke en grunn til å ikke unne deg. Du kan unne deg, men spørsmålet er "Hvor ofte?" Ikke spis for mye junk food på en daglig basis. (Tenk på junk food som behandler) Du bare spise det når du ønsker å belønne deg selv for noe godt. F.eks: Hele uken du har jobbet hardt og endelig kan sette føttene opp, Studert for at lang eksamen og til slutt kan nå ta en pause. Bursdag er, Dinner Party, Familie måltid osv... Du får det nå?
 11. 11
  Gå til sengs på et angitt tidspunkt. Ikke gå til sengs for sent i natt, men gå når du føler det er riktig.
 12. 12
  Hold måle deg selv på slutten av hver uke eller måned og se dine forbedringer. Når du viser engasjement for de første to ukene.. så det blir en del av rutinen.

Tips

 • Holde utkikk på klær i butikker, katalog eller hjemmeside og se deg selv i det aktuelle kjole, bukse, topp etc. og bare holde den visjonen.
 • Hvis du får en kompliment fra noen som sier at du ser fin. Ta den, smile og si "Takk"
 • Hold positive og ser det som en ny start i livet.

Advarsler

 • Ikke overdriv treningen og spisevaner hvis du kommer til å gjøre deg fysisk syk.
 • Anoreksi er en usunn vekt og det bør ikke være målet ditt. Velge en sunn vekt og bare se deg selv GLOW *