Wkeno

Hvordan kurere fordøyelsesbesvær

Fordøyelsesproblemer er en ubehagelig følelse i brystet forårsaket av overflødig syre i magen. Ofte er dårlig, også kjent som halsbrann og dyspepsi, forårsaket av overdreven spising eller spise krydret mat. Som et resultat, er dårlig fungerende og sove nesten umulig på grunn av den økende brennende følelse. Hvis du er ute etter å kurere fordøyelsesbesvær, og prøv en av følgende forslag.

Trinn

Hvordan kurere fordøyelsesbesvær. Unngå å sove flatt på ryggen hvis du lider av dårlig fordøyelse.
Hvordan kurere fordøyelsesbesvær. Unngå å sove flatt på ryggen hvis du lider av dårlig fordøyelse.
 1. 1
  Unngå å sove flatt på ryggen hvis du lider av dårlig fordøyelse. Hvis du velger i stedet å heve hodet mens du sover, vil det redusere følelsen av acid reflux. Dette er fordi den opphøyde posisjon stopper syren fra å stige til brystet.
 2. 2
  Tygg på syrenøytraliserende midler over-the-counter å bidra til å roe eventuelle fordøyelsesbesvær forårsaket av for mye gass eller sure oppstøt. Med så mange alternativer på markedet, bør du være i stand til å finne en som reduserer fordøyelsesbesvær raskt.
 3. 3
  Sats på hjemme rettsmidler for å bidra til å lette ubehag av fordøyelsesbesvær. Du bør sjekke med legen din først før du prøver disse eller andre fordøyelsesbesvær hjem botemidler.
  • Prøv å drikke et glass varmt vann blandet med 1 ts. av natron og en skvett sitronsaft. Dette concoction skal hjelpe nøytralisere en sur mage. Merk at dette midlet ikke skal brukes på en jevnlig basis fordi natron er ikke bidrar til en lav natrium diett. I tillegg kan natron være skadelig for magen, så sjekk med legen din først før du velger dette midlet.
  • Vurdere en kopp kamille eller mynte te for å oppløse følelsen av dårlig fordøyelse. Senk tepose av ditt valg i en kopp med kokende vann, og la din te å brygge i 10 minutter. Drikk te sakte.
  • Lag en 4-frø asiatiske mix å tygge på som vil bidra til å kurere halsbrann forårsaket av ekstra gass. Kombiner en blanding av anis, dill, fennikel og karve i lik 1 ts. porsjoner. Bland mix sammen før sakte tygge ca 1/2 ts. gangen.
  • Roe fordøyelse ved å spise litt kandisert ingefær. Du kan finne denne godteri på dagligvarebutikker eller helsekostbutikker. Dette er også et godt middel for små barn.
 4. 4
  Forsøke å avhjelpe halsbrann ubehag ved å lære de beste måtene å forebygge det. For eksempel spiser et glass varmt vann blandet med 1 ts. hver av eple cider eddik og honning 30 minutter før du spiser et måltid. I tillegg kan du unngå å spise matvarer som forårsaker din fordøyelse, avstå fra å spise i overkant, slutte å trene rett etter et måltid og slutte å røyke.
 5. 5
  Kontakt legen din hvis din fordøyelse vedvarer. Du skal ikke se bort konsistente følelser av smerte i brystet, spesielt hvis det er ledsaget av svette, kortpustethet og kvalme. Symptomene kan være assosiert med en mer alvorlig tilstand.