Wkeno

Hvordan lage en militær stil ghillie suit

En ghillie dress er en form for kamuflasje som sysselsetter utklipp og / eller tråder av naturlig farget materiale for å ligne løvverk. En militær stil ghillie dress er en ghillie suit som forlater bryst, buk, og topper av lårene uten ghillie materiale for å tillate gjennomgangen i liggende stilling, eller "snikende". Denne artikkelen vil forklare hvordan du gjør en militær stil ghillie suit fra scratch med minimal kostnad.

Trinn

Hvordan lage en militær stil ghillie suit. Farg dine burlap ved å fylle bøtter med stoff fargestoff og varmt vann.
Hvordan lage en militær stil ghillie suit. Farg dine burlap ved å fylle bøtter med stoff fargestoff og varmt vann.
 1. 1
  Farg dine burlap ved å fylle bøtter med stoff fargestoff og varmt vann. Bland i fargebad inntil fargen på vannet samsvarer med ønsket resultat. Stappe striesekker inn i bøtter og la dem suge over natten.
 2. 2
  Henge striesekker til tørk. Gjør ingen forsøk på å arbeide med våte burlap (det er elendig).
 3. 3
  Skjær av bunnen og side søm av burlap sekk. Dette vil gi et rektangulært stykke gjennomførbar materiale. Du kan enten forkaste cut-off søm eller lagre dem til å knytte meg til din ghillie suit.
 4. 4
  Ved hjelp av fingrene eller en stor-tann kam, skille de enkelte tråder av jute fra materialet. Holde disse tilnærmingene organisert av lengde og farge.
 5. 5
  Klippe nettingen til samme størrelse som paneler av stoff på bdus som er utsatt når du ligger nede. I min erfaring, er den enkleste måten å gjøre dette for å sette på BDUs og ligge på magen mens en venn eller assistent gardiner nettingen over deg, kritting over netting der den møter sømmene på BDUs slik at du vet hvor du skal kutte det senere.
 6. 6
  Fest netting på baksiden av bdus ved hjelp av en kombinasjon av følgende; unwaxed tanntråd (høy tinsel styrke og fordi hvis ingen voks, holder den en knute mye bedre og gjør ikke rott som tråden vil over tid) og shoegoo. Du kan enten feste netting med bare ShoeGoo, eller du kan bruke tanntråd som du ville bruke en nål og tråd og da, ShoeGoo oppå / over knutene du har gjort w / the tanntråd. Forankre netting på sømmene av BDUs med unwaxed tanntråd hver 3 inches eller så, legge til flere sting i områder med høyt stress som skuldrene. (Husk, dette tar noen timer å gjøre det riktig. Ideelt du ikke vil at netting til å trekke opp noe mer enn en tomme til 1 1/2 inches av ryggen din, eller du vil handle med en "sagging"-effekt.
 7. 7
  Fest et stykke 2'x4'netting på din boonie lue eller ball cap stil camo hat på samme måte. Nettingen bør være stort nok til å dekke hodet og legg ned under halsen med unntak av ansiktet ditt. Hvis du vil at nettingen å dekke ansiktet for noen situasjoner, må du kutte ansiktet området på en måte som gjør at du kan brette den opp under hatten når du ikke ønsker å skjule ansiktet.
 8. 8
  Tar mellom 8 og 16 tråder av jute av den samme farge på et tidspunkt, binde dem til nettingen ved hjelp av en over hånd knute. Det er lurt å lun knutene godt nok til å bo, men ikke for stramt, så vil du til slutt må legge til / fjerne burlap over tid, for å passe fargene i det området du er i. Hvis knop er for stramt, fjerne farger som ikke samsvarer med ditt miljø kan være en reell tidkrevende prosess. Dette trinnet tar timer, men en god ghillie suit burde.
 9. 9
  Husk, du ønsker å lage en "mounding" affekt som bryter opp omrisset av den menneskelige form. Ved å gjøre det, må du bruke nok burlap, men dette gir et veldig varmt og tett eksistens i sommermånedene, så ta vare på hvor du setter jute / burlap og hvor mye du bruker. Jeg vet av erfaring at hvis du bruker for mye, vil du lide på grunn av dette, både i vekt av ghille og varmen.

Tips

 • Ditt mål er å eliminere den menneskelige silhuetten. Pass på å bruke ekstra materiale på hodet, nakke og skuldre.
 • Tenk hvilket miljø du skal bruke din ghillie suit. Mangler noen farger i miljøet er fint, men å legge til flere farger får du oppdaget raskt.
 • Utføre det som kalles en "Ghillie Wash" når du har bundet alle jute din til netting. Sug drakten i vann, krype om gjørme, støv, gress og deadfall i dress og med dra den bak en bil over en skitt eller grusvei. Denne prosessen bryter i jute og legger jord og vegetasjon til jute.
 • Snarere enn å kutte striesekker, prøve å bestille pre-farget jute. Den kommer i £ 1 poser og i mange farger. Fargene mellom trådene vil være mer i samsvar denne måte.

Advarsler

 • Separert burlap er meget brannfarlig. Legg til en løselig flammehemmende til din fargestoff vann dersom dette gjelder deg.
 • Ikke bli venn med busker - hvis en gren stikker gjennom dressen din og inn i nettet, er det ingen snikende måte å knipse den grenen av.

Ting du trenger

 • x1 Battle Dress Uniform (BDU) jakke og bukse eller OD Green flyuniformen-Du kan kjøpe BDUs og fly dresser på en militær overskudd butikken for en anstendig pris eller, siden du kommer til å bli dirtying dem opp likevel, få dem på en Bruktbutikk for mye billigere. Det er ikke viktig at de passer på trykk / style.
 • x1 Boonie lue eller cap.
 • 1 ". Du trenger nok netting til å drapere over hodet (som en hette), ryggen, armene, og baksiden av bena. Ett sted å finne denne nettingen er partiet forsyne butikkene (det er solgt som dekorasjon for luaus ).
 • ~ 10 striesekker - Jo mer materiale du har på din ghillie suit, desto mindre disposisjonen ligne en menneskelig skikkelse, og dermed gi bedre kamuflasje. Jeg foreslår at du starter med ca 10 sekker igjen av ghillie og legge mer hvis nødvendig (avhengig av størrelse og preferanse for kamuflasje til vekten av dress ratio). Du kan få striesekker fra skipsfart tilførsel eller fôr butikker for ca 5€ / sekk.
 • Valgfritt: Stoff dye - Det er lurt farger som passer til miljøet der du skal bruke din ghillie suit. For eksempel fungerer fargen på burlap (uten fargestoff) svært godt for noen ørkenen og Middelhavet klima. Men hvis du bruker ghillie suit i et skogsområde eller myrlendt område, vil du sannsynligvis ønske å kjøpe grønn og / eller brune fargestoffer for å utfylle tan av burlap. Du kan kjøpe stoff fargestoff på stoff forsyne butikker eller enda noen supermarkeder.
 • Skuffer - en per farge fargestoff.
 • Saks
 • Needle & naturlig farget tråd
 • Stoff lim - også tilgjengelig på et stoff butikken for ca 5€.
 • Store kam