Wkeno

Hvordan å jakte kaniner med en luft rifle

Harejakt er et populært tidsfordriv og mange mennesker som ønsker å komme inn i dette. Følgende Google er utformet for å gi brukerne en kort oversikt om hvordan dette kan gjøres, og det mest humane måter å gå om dette. Vær oppmerksom på, bør du også lære hvordan du rengjør og huden en kanin før du spiser fangsten.

Trinn

Hvordan å jakte kaniner med en luft rifle. Kjøp en luft rifle (0,22.
Hvordan å jakte kaniner med en luft rifle. Kjøp en luft rifle (0,22.
 1. 1
  Kjøp en luft rifle (0,22 eller 0,177) med litt under 12pcf (pounds per kubikk fot) (£ 12 er den lovlige grensen før en lisens er nødvendig i UK)
 2. 2
  Finn noen kaniner.
 3. 3
  Spør grunneier om tillatelse til å skyte sine kaniner, kanskje tilby ham en i ti dreper for å overtale ham.
 4. 4
  Null våpenet severdigheter, få to gamle puter og et mål. Mange anstendige som kan skrives ut på internett, enten en standard ringmerket mål eller en kanin bilde.
 5. 5
  Nå sørg for at du er mer enn 50 meter fra midten av en vei eller offentlig område (nærmere er ulovlig - UK) og sette puter ned 30 meter fra målet.
 6. 6
  Hvil pistol på de stablet opp puter, eller enda bedre bruke en dobbelmast, og legge seg ned og hold med begge hender.
 7. 7
  (Hvis du har en teleskopisk syn sette den til 30 meter)
 8. 8
  IKKE hold pistolen stramt Hvis du bruker en pause eller om stående rett og slett støtte rifle vente på videre hånd og holde løs. la sholder å flytte og full rekyl bevegelsen er fullført. holder stramt kan bety at ikke alltid på målet
 9. 9
  Målet for fem sekunder, puste dypt inn, slapp alle andre muskler (bortsett fra de som holder pistolen) og puster langsomt. Halvveis gjennom, stopp og hold i 2 sekunder og sakte dra i avtrekkeren. Telle til 5 før du flytter bort pistolen.
 10. 10
  Endre severdigheter litt og gjenta. Hold deg i bevegelse severdighetene helt til du kan treffe poenget med sikte 5 av 5 ganger. Eller til du kan sette fem skudd i løpet av en fem pence stykke (ca 10mm, en halv tomme, diameter)
 11. 11
  Øve, øve, øve-under ulike forhold, i ulike posisjoner. Ikke jag ut og såret en skapning. Hensikten er å humant drepe den for mat og skadedyrbekjempelse formål, ikke torturere det til døde.
 12. 12
  ALTERNATIV 1, tar aldre MEN vil garantere en KILL.
 13. 13
  Få på noen varme klær og kanskje en termos kolbe te eller kaffe og gå ligge ca 20-30 meter fra målet kaninhullet.
 14. 14
  (Laste våpenet ditt på dette punktet)
 15. 15
  Vent til en kanin kommer ut og deretter studere det gjennom severdighetene i omtrent et minutt.
 16. 16
  Prøv ikke å flytte i det hele tatt på dette punktet.
 17. 17
  Sikt bak øyet like foran basen av ørene, ikke kroppsmål som dette er mer sannsynlig å såre kaninen, forårsaker det unødvendig smerte. Hvis du går for en hode skudd, sørge for at du tar sikte på mellomrommet mellom kaniner øyet og undersiden av det øret da dette er den svakeste delen av skallen og vil sikre en kill shot.
 18. 18
  Bruke prosessen som for nullstilling, telle til ti, slapp av...
 19. 19
  Pass på at kaninen er mer enn 2 meter unna et hull eller dets nerver kan gjøre det hoppe ned der og youve kastet bort en kanin.
 20. 20
  Gjør et forsøk
 21. 21
  Nå venter et minutt, da, holder kanin i begge hendene i 5 sekunder, og hvis du føler noen bevegelse brann kloss inn i hjernen (tankene foten!), Eller hvis du har nerve, hold den opp ned ved bakre sin bena og bryte nakken av en rask hogge til bunnen av hodeskallen. Dette krever en viss mengde kraft, men sørger for øyeblikkelig død ved å feste halsen.
 22. 22
  Nå har du en veldig død kanin!

Tips

 • Følg retningslinjene og sørg for at du har nullet pistolen din!
 • De fleste pistol butikker har spesiell jakt ammo for både 0,177 og 0,22.
 • 0,177 runder fly raskere, men gjør mindre skade på kontakt og 0,22 mer skade på kontakt, men fly saktere så velg med omhu for dine behov.
 • En god kvalitet, klarert dome-ledet pellet er vanlig valg for rabbiting. Hollow-point pellets, flate og spisse-head pellets er mindre nøyaktige i flukt. Null med nøyaktig samme oppsett som du vil bruke på jakt.

Advarsler

 • Alltid gå for en kill shot. Hvis du sår et dyr, må du lette sin lidelse så snart som mulig.
 • Alltid sørge for at du informerer den lokale grunneier av tomten der du skal jakte.
 • Du kan bli lei, men du bør få noe til slutt.
 • Pass på at du ikke skyte andre dyr eller mennesker!