Wkeno

Hvordan å jakte ekorn

Er ekorn i ditt område blir plagsomme eller spise hagen din? Her er noen tips for jakt ekorn. Prøv å koke dem godt og spise dem for å minimere avfall og ha et deilig måltid.

Trinn

Hvordan å jakte ekorn. Vær oppmerksom på lokale lover involverer ekorn jakt.
Hvordan å jakte ekorn. Vær oppmerksom på lokale lover involverer ekorn jakt.
 1. 1
  Vær oppmerksom på lokale lover involverer ekorn jakt. En ting å være klar over er at ekornet regnes som et spill dyr, så er det forskrifter, bag limits, og årstider. I noen stater, så lenge dyret er innenfor så mange meter i hjemmet (50 i tilfelle av South Carolina), og du er langt nok unna et befolket område (utlading et skytevåpen i byens grenser er høyst ulovlig), du kan drepe den. Du vil bare nødt til å bli kjent med de lover, og din lokale Department of Natural Resources vil være glad for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Det er så enkelt som å ringe dem eller sjekke deres hjemmeside.
 2. 2
  Velg ditt våpen. Det finnes flere ulike valg som vil fungere. Her er noen alternativer for å komme i gang:
  • Pil og bue: Bueskyting er jakt teknikk som innebærer den mest dyktighet. Lære å skyte en bue er ikke en lett oppgave, og mestre det tar en svært stor mengde engasjement og praksis. Bueskyting kan være tøft, men det er også en av de beste måtene å jakte ekorn. Det er tilnærmet lydløs, selv roligere enn luft våpen, slik at du kan ofte jakte en hel familie av ekorn uten dem å realisere den. Og pilene er vanligvis gjenbrukbare med mindre du bryter dem, og er svært modulær så langt som tips gå. Det finnes flere forskjellige typer piler du kan bruke. Rett lem er en lav strøm type bue vanligvis finner hjemmelaget eller i ungdommen bueskyting avdelinger. Recurve er en høyere makt type bue som er svært nøyaktig, men er vanskeligere å tegne og holde tilbake. Sammensatte buer er svært høy drevet, lett å holde tilbake, og deres nøyaktighet kan straffe, men er svært dyrt, krever mye vedlikehold, og er svært følsomme for støt skade (de tar ikke vennlig til å bli mishandlet).
  • Air Rifle: Air rifler er billig og effektivt hvis sparken med god nøyaktighet. De er også veldig stille, og er den foretrukne våpen for forstads ekorn haters. En enkel 0,177 daisy pellet rifle kan kjøpes fra Walmart eller noen pistol butikker for rundt 40€ 0,00, og høyere kvalitet de kan sette deg tilbake mye mer. Uansett hva du går, bør du eksperimentere for å finne den type pellet våpenet skyter mest presist siden presis pellet plassering er viktigere enn små forskjeller i pellet penetrering eller expansion.Pellet rifler krever topp skyting på den delen av jegeren, fordi en såret ekorn kan vanligvis fortsatt klatre i et tre. Pellet rifler vanligvis fungere bedre for dette.
  • .22 Kaliber våpen: Den.22 kaliber er trolig den mest brukte patronen brukes i ekorn jakt. Det er liten størrelse hindrer overkill som ødelegger mye kjøtt. Sin lange rekkevidde og høy nøyaktighet gir det muligheten til å treffe ekorn fra mye lenger unna enn luft rifler, hagler, og bueskyting. Og det er vanligvis ikke brukt i enkelt skudd våpen, og gir deg muligheten til å få så rask oppfølging skudd som du alltid ser ut til å trenge med luftkanoner. Men, som alle skytevåpen (eller en hvilken som helst prosjektil kaster apparat for at mater) er det bare så god som skytteren bak severdighetene. Treffpunktet er bare 0,22 i. Nøyaktighet teller i en veldig stor måte, men det er en del av utfordringen som trekker folk til denne sporten.
  • Shotgun: Hvis det du ønsker er en større spredning, ser ikke lenger enn hagle, selv om du blir nødt til å være nærmere steinbrudd din enn 0,22 kan få deg. Selv om du bare såre målet, vil det bli slått dum nok til at det blir for forvirret til å kjøre opp i et tre. Noen mål på hagle fungerer, men den beste størrelsen skutt er nummer 7 ½, som det er stort nok til å drepe mens den fortsatt er liten nok til å gjøre minimal skade på kjøttet. Pellets vanligvis bare komme under huden forlater muskel kjøtt uskadd, men bein er ofte knust og organer er hovne, noe som resulterer i nesten umiddelbar død i de fleste tilfeller, noe som også gjør dette den mest humane måten å drepe. Imidlertid er 7 ½ shot svært upålitelig forbi 40 meter, og nesten ufarlig i 100. Skjellene er også dyrt, tar opp mye plass i utstyret, og den store rekylen kan begrense noen mindre bygget jegere i utholdenhet. Det er også høyere og slemmere høres enn.22 's og luft rifler, noe som betyr at du er mer sannsynlig å skremme ekorn i området.
 3. 3
  Velg et godt tidspunkt å jakte. Jakt vil være best når det er lite mat, for eksempel tidlig på vinteren, fordi flere ekorn vil samles i ett område.
 4. 4
  Bruk bakken kamuflasje. Kamuflasje klær er veldig nyttig. Hvis du har råd til eller lage en ghillie suit, enda bedre. Men en blind av noe slag er uvurderlig, selv om det er bare en logg du gjemmer seg bak. Ekorn som bor i skogen er ekstremt sjenert, og hvis du kan få innen 15 meter av en, du gjør svært godt. Så, for å komme i nærheten av ekorn, må du sette opp i et område som du kan lett kamuflere. Du vil ønske å være i stand til å flytte til en skuddposisjon med så lite inngrep i området rundt deg som mulig. Hvis du har en jakt kompis, bør du ha dem stå et par meter ut for å se om de kan få øye på deg liggende på lur, så vel som å flytte til en skytestilling.
 5. 5
  Sette en felle for ekornet. Følgende trinn viser en human måte å flytte ekornet.
  • Samle sammen en god størrelse boks, noen nøtter, en pinne, og en lang streng. Bind hyssing rundt midten av pinnen. Det kan være lurt å kamuflere utsiden av boksen ved å lime på tørkede blader, skitt og kvister.
  • Plasser mutrene på bakken med boksen over det, vendt ned. Prop opp boksen med stokken og vente bak en blind, holder slutten av strengen.
  • Når ekornet kommer inn i fellen, trekker på strengen, noe som gjør boksen falle over ekornet. Skyv et stykke papp under den for å flytte ekornet.
 6. 6
  Vær tålmodig. Ta deg god tid venter på ekorn og sette opp skuddet, spesielt hvis du er en ny jeger. Beveger seg for raskt kan lage mer støy og skyting for raskt kan føre til at du går glipp av din sjanse. Savnet skudd, samt eventuelle støy du gjør, kan skremme ekornet vekk. Etter et skudd, kan det hende du må vente så lenge som en halvtime før et ekorn kommer ut av skjul.

Tips

 • Være stille. Vær stille. Være som klippen. La enhver bevegelse du trenger å gjøre er som vinden mot en busk. Ikke eksisterer.
 • Vær ydmyk. Og ikke bekymre deg, vil din første tilløp gjøre deg ydmyk. Ekorn jakt er ikke så lett som du tror.
 • Vær en god sportsmann. Ingen mater hva du velger å jakte, drepe bare hva du har tenkt å spise, er det en plage for jordbruket eller eiendom, eller i selvforsvar. Ingenting fortjener å dø uten grunn.
 • Ikke mist motet av nestenulykker eller rolige dager. Husk, kalles det "jakt", ikke "fange".
 • Prøv huk når du skyter. Det gir mer nøyaktighet enn å legge ned, og det er mer rolig enn å stå.
 • Hvis noen ser ned på deg for ekorn jakt, tenker det er barnslig, eller liksom "ikke ekte menns jakt", bare be dem om å drepe sone på en hjort er på størrelse med et kvartal, og hvis de treffer som dreper sone mer Oftere enn ikke fra 35 meter. Som skal ydmyke dem.
 • Prøv stasjonær jakt samt flytting.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på reglene for sikker skytevåpen håndtering, og følg dem. Alltid holde fingeren fra avtrekkeren før du er klar til å skyte, og aldri peke våpenet på noe du ikke er villig til å drepe eller ødelegge.
 • Husk at bueskyting utstyr er like farlig som skytevåpen. Faktisk, på nært hold, er en recurve bue kraftigere enn en.30 kaliber rifle.
 • Mens jakt er en av de sikreste sport, er det ansvarlig oppførsel av jegere selv som gjør det på den måten. Jakt kan være svært farlig.