Wkeno

Hvordan lage hjemme rettsmidler for diaré

Du og kona feiret opprykk med middag på din favoritt grill joint. Har du jobbet hardt i flere måneder, tror du, så du fortjener å kutte løs litt. På vei hjem du stønner og mumler at du skulle ønske du hadde stoppet etter at første grill tallerken. Din kone trekker på skuldrene. Dere begge vet at prisen for festligheter vil være en smertefull natt med oppblåsthet, gass, og heartburn.Once festen endelig gjør sin vei gjennom tarmsystem vil du nå betale prisen med et anfall av diaré. Som din kone ser på deg med avsky, du skammelig gjøre veien nedenunder for å sove på sofaen for natten.

Trinn

Hvordan lage hjemme rettsmidler for diaré. Spise eller drikke noe for å lette magesyke.
Hvordan lage hjemme rettsmidler for diaré. Spise eller drikke noe for å lette magesyke.
 1. 1
  Spise eller drikke noe for å lette magesyke. Noen ganger, når magen er opprørt, er det siste du ønsker å gjøre prøver å spise. Prøv å spise noe lett og lett å fordøye, det kan faktisk bidra til å bosette magen og føle deg bedre. Gravide rådes til å spise stk saltet kjeks for å lette deres kvalme og med god grunn. Det fungerer ofte.
 2. 2
  Spise noen sukker cookies eller animalsk informasjonskapsler. Plain cookies uten for mange frills kan gjøre magen føles bedre.
 3. 3
  Drikk små slurker med te, juice og klar kjøttkraft for å lindre magesyke.
 4. 4
  Prøv cola sirup. Det har blitt gitt til seilere for sjøsyke. Fosforsyren i koks kan lindre magen.
 5. 5
  Reduser kullsyre i brus. Kullsyreholdige drikker er mer sannsynlig å skade magen, så røre dem for å gjøre dem mindre kullsyre.
 6. 6
  Unngå drikke som er veldig kaldt. Lunken juice eller brus vil være bedre for mageproblemer.
 7. 7
  Unngå melk og melkeprodukter, spesielt hvis du er mildt laktose-intolerant og kan spise små mengder av meieriprodukter. Når du har diaré, reiser laktose gjennom tarmen raskere og er mindre sannsynlig å bli helt absorbert. Ufordøyd laktose kan forverre diaré, gjør vondt i magen, og forårsake oppblåsthet og oppblåsthet i tarmen.
 8. 8
  Hold fortsatt å redusere kvalme. Mødre noen ganger riste sine barn (i stedet for å finne den ipecac sirup) når de har et uhell svelget giften til å hjelpe dem spy. Da lider av magesyke, legging eller sitte ned og gjenværende så stille som mulig kunne hjelpe. Sleeping hjelper lindre diaré fordi bevegelsen av mat gjennom tarmen bremser ned mens du sover. Du ønsker spesielt å prøve å holde hodet i ro hvis du har kvalme.
 9. 9
  Prøv sitron kur for kvalme. Noen har funnet ut at bare lukter en sitron kan lette kvalme. Neste gang du føler deg syk til magen, kutte åpne en sitron og ta et dypt åndedrag. Denne enkle behandlingen kan berolige urolig mage. Men hvis sitron lukt bare gjør kvalme verre, kaste sitron og prøve noe annet.
 10. 10
  Utforsk over-the-counter løsninger. Produkter som Mylanta eller Pepto Bismal kan hjelpe magen og diaré. Hvis diaré er intens, er Imodium et kraftigere alternativ, men merk at det gjør ingenting for å stoppe kvalme eller oppkast.
 11. 11
  Bruk ingefær å berolige magen. Prøv Ginger Ale og kaker med ingefær i dem.