Wkeno

Hvordan lucid dream

Lucid dreaming er bevissthet om det faktum at du drømmer. Denne bevisstheten kan variere fra svært svak erkjennelse av det faktum til noe så betydningsfull som en utvidelse av bevissthet utover det som noen gang har blitt opplevd selv i våkne liv. Klare drømmer oppstår vanligvis når en person er i midten av en vanlig drøm, og plutselig innser at de drømmer. Når du innser dette, har du muligheten til å styre drømmene dine, noe som er ganske mye den mest avgjørende del av lucid dreaming.

Trinn

Hvordan lucid dream. I løpet av dagen, flere ganger spørre "jeg drømmer" og utføre noen realiteten kontrollerer når du husker det.
Hvordan lucid dream. I løpet av dagen, flere ganger spørre "jeg drømmer" og utføre noen realiteten kontrollerer når du husker det.
 1. 1
  I løpet av dagen, flere ganger spørre "jeg drømmer" og utføre noen realiteten kontrollerer når du husker det. Med praksis, hvis det skjer nok, vil du automatisk huske det i løpet av dine drømmer og gjøre det.
 2. 2
  Hold en drøm journal. Dette er kanskje det viktigste skrittet mot lucid dreaming. Oppbevar den i nærheten av sengen om natten, og i det umiddelbart etter oppvåkning. Eller du kan holde en opptaksenhet hvis du synes det er enklere å gjenta drømmen høyt. Dette hjelper deg å gjenkjenne din vanlige drømmer elementer (folk fra din fortid, bestemte steder, osv.), og også forteller hjernen din at du er seriøs om å huske drømmene dine! Det vil også hjelpe deg å gjenkjenne ting som er unike for dine drømmer. Du vil være i stand til å gjenkjenne dine egne "drømme tegn." Disse vil være tilbakevendende ting eller hendelser som du kanskje merke i drømmene.
 3. 3
  Lær den beste tiden å ha en klar drøm. Ved å være klar over din personlige tidsplan, kan du ordne søvnmønsteret å hjelpe indusere klare drømmer.
  • Studiene tyder på at en lur noen timer etter våkner i er den vanligste tid til å ha en klar drøm.
  • Lucid drømmer er sterkt assosiert med REM søvn. REM søvn er mer rikelig like før den endelige oppvåkning. Dette betyr at de hyppigst forekommer rett før å våkne opp. (Sleep-utbruddet REM er et symptom på narkolepsi. Hvis du har klare drømmer rett etter å ha falt i søvn, kan det være lurt å vurdere å søke medisinsk råd fra en søvn medisin spesialist. Men det finnes studier som viser folk kan huske drømmer etter å ha blitt vekket under ikke-REM søvn).
  • Drømmer vanligvis kjører i 60-minutters (Weiten Psych bok 2004) sykluser under søvn. Hvis du arbeider på drømmen tilbakekallingen, kan det være nyttig å prøve å våkne deg opp under en av disse syklusene (avbrutte drømmer er ofte de vi husker).
 4. 4
  Prøv Stephen Laberge er mnemonic induksjon av lucid dreaming (MILD) teknikk.
  • Still vekkerklokken til å vekke deg opp 4 1/2, 6 eller 7 1/2 time etter å ha falt i søvn.
  • Når du blir vekket av vekkerklokken, prøv å huske drømmen så mye som mulig.
  • Når du tror du har husket så mye du kan, gå tilbake til sted for hvile, tenke at du er i din forrige drøm, og bli klar over at du drømmer. Si til deg selv: "Jeg vil være klar over at jeg drømmer," eller noe lignende. Gjør dette til du tror at det har "sunket inn" Da.
  • Hvis tilfeldig dukker opp når du prøver å sovne, gjenta forestille, self-forslag del, og prøv igjen. Ikke bekymre deg hvis du tror det tar lang tid. Jo lenger tid det tar, jo mer sannsynlig vil "synke inn", og jo mer sannsynlig at du vil ha en klar drøm.
 5. 5
  Forsøke WBTB (våkne tilbake til sengs) teknikk. Dette er den mest vellykket teknikk.
  • Still vekkerklokken til fem timer etter at du sovner.
  • Sovne.
  • Etter at du våkner opp, holde opp for en time med tankene fokusert på klarhet og klarhet bare.
  • Gå tilbake i søvn med MILD teknikk.
 6. 6
  Prøv forsøker den WILD (kjølvannet initiert lucid dream) teknikk. I utgangspunktet hva det betyr er at når du sovner du bære din bevissthet fra da du var våken direkte inn REM søvn og du starter ut som en klar drøm.
  • Den enkleste måten å forsøke denne teknikken er hvis du tar en middagslur eller du bare har sovet i 3-7 timer.
  • Prøv å meditere i en rolig, men fokusert tilstand. Du kan prøve å telle åndedrag, bildebehandling stigende / synkende trapper, slippe gjennom solsystemet, å være i et rolig lydisolert området, etc.
  • Lytte til Theta binaural beats for en mengde tid vil lett sette deg inn i en REM-søvn.
  • Se advarslene på bunnen, da disse er svært viktig.
 7. 7
  En annen teknikk for generelle "drøm bevissthet" er diamant metode for meditasjon, som kan snarvei generelle læringskurve, klare drømmer.
  • Når man mediterer, kan du prøve å visualisere ditt liv, både våken og drømme-livet som fasetter på en diamant. Noen velger å kalle dette "diamond" the Universe, andre Gud, og til og med "din Ånd." Poenget her er å begynne å erkjenne at livet skjer alt på en gang. Det er bare vår "Perception" som arrangerer vår dramaer til lineær eller "timet" rekkefølge. Så akkurat som en diamant bare er, hver fasett hvis sett på som en individuell opplevelse, er fortsatt skjer samtidig "Dream Body" opplever også. Denne metoden er også kjent med Remote Seerne. Husk det er bare en liten forskyvning i bevissthet om at denne øvelsen krever.
 8. 8
  Prøv markerer en "a" (som står for "våken") på håndflaten. Hver gang du legger merke til "A" i løpet av dine våkne timer utfordre om du er våken eller sover. Til slutt kan du se "A" i søvne og bli klar.
 9. 9
  Gjør det til en vane å gjøre virkelighet sjekker. Gjør minst tre virkeligheten sjekker hver gang noe virker utenom det vanlige, vil sterkt frustrerende, eller nonsens, og at vane fortsette inn i drømmene. I en drøm, vil disse fortelle deg at du sover, slik at du kan bli klar. For å huske å gjøre virkelighet sjekker i drømmer, må du etablere en vane å gjøre realiteten kontrollerer i det virkelige liv. En måte å gjøre en reality check er å se etter "drømme tegn" (elementer som ofte oppstår under drømmene dine, se etter disse i drømmen din journal), eller ting som normalt ikke ville eksistere i det virkelige liv, og deretter gjennomføre Virkelighetssjekker. Når disse handlingene bli vane, vil en person begynner å gjøre dem i hennes eller hans drømmer, og kan komme til den konklusjon at han / hun drømmer. Ofte gjør Virkelighetssjekker kan stabilisere drømmer. Dette er også kjent som dild (Drømmen Induced Lucid Dreams). Noen taktikk inkluderer:
  • Ser på en digital for å se om det holder seg konstant;
  • Ser på en kropp av tekst, ser bort, og deretter ser tilbake for å se om det har endret seg;
  • Bla a;
  • Ser i en (bildet ditt vil oftest bli uklart eller ikke vises i det hele tatt i en drøm). Men, kan tallet være forferdelig vansiret i et speil, skremme deg inn i mareritt eller en drøm.
  • Knipe nesen stengt og prøver å puste;
  • Skotter på hendene, og spør deg selv: "jeg drømmer?" (Når drømmer, vil du oftest ser større eller mindre enn fem fingre på hånden);
  • i luften, du er vanligvis i stand til å fly under drømmer
  • Poking selv, når drømmer, kan det hende at "kjøtt" være mer elastisk enn i det virkelige liv, en vanlig reality check presser fingeren gjennom håndflaten;
  • Prøv lent mot en vegg. I drømmer, vil du ofte faller gjennom vegger.
 10. 10
  Forlenge klare drømmer ved å spinne kroppen eller falle bakover i drømmen (mistenkt for å forlenge REM), og gni hendene (hindrer deg fra å føle følelsen av å ligge i sengen). Ta vare mens spinne. Minn deg selv selv når du spinner eller falle at du drømmer, så vil du i et helt annet sted når du slutter å spinne eller treffer bakken, og kan miste klarhet ellers. Hvis du føler en drøm "rister" eller er i ferd med å fade ut, se ned til bakken og visualisere dine omgivelser, minner deg selv du drømmer.
 11. 11
  Se gjennom tidligere drømmer i drømmen din journal. Hvis du begynner å legge merke til mønstre i drømmene dine, vil du legge merke til Dream-skilt, eller visse ting som fortsetter å dukke opp igjen i drømmene dine. Dette kan være så enkelt som alle drømmer er i hagen din, eller alle dine drømmer har fans i dem. Gjør det til en vane å gjøre drømmen sjekker hver gang du ser din drømme tegn, og til slutt vil du se drømmen skilt i en drøm, gjør en sjekk og innser at du drømmer.

Endret utseende på hånden metode

En modifisert versjon av Gritz er "Looking At Your Hands"

 1. 1
  Som du forberede søvn hver natt, sitte i sengen din og ta et minutt å slappe av. se på håndflatene i 30 minutter, og gjenta for deg selv: "Jeg vil drømme om", "din egen drøm."
 2. 2
  Fortsett å gjenta denne setningen, "Jeg vil drømme om", "din egen drøm" som du ser på hendene.
 3. 3
  Etter tretti minutter, eller når du blir lei slå av lyset og gå i dvale.
 4. 4
  Når du våkner i løpet av natten, se på hånden din, og si den samme setningen. Hvis du ikke ser hendene, minn deg selv på dine hensikter å se hendene i neste drøm.
 5. 5
  Med konsekvent praktisering av denne setningen hver kveld før søvn, vil du plutselig se hendene dukker opp foran deg når drømmer, og bevisst realisere, "hendene mine!" Oh my gosh! Dette er en drøm.

Tips

 • Prøv ikke å bekymre deg for hva som kan skje i drømmen. Prøv å husk det er bare en drøm, og ikke noe det kan skade deg. Hvis du bekymrer seg mye om folk i drømmen din angriper deg, for eksempel ganske sannsynlig at de vil.
 • Det er også kult å teleportere. Lukk øynene, spinne drømmen din kropp, og ser for meg en helt nytt landskap og åpne øynene.
 • Det er gøy å fly i klare drømmer. Slik starter flying prøve å sprette høyere og høyere etter hvert trinn (mens "walking" i drømmen.) Noen opplever at de trenger å trene seg selv, mens andre kan bare tenke at de ønsker å fly, og derfor lette fra bakken, og start å sveve. Du kan også prøve å gå på vegger eller tak, som flyr for første gang kan være skremmende hvis du ikke er helt overbevist om at du drømmer. Mange mennesker opplever flyr som svært naturlig og svært spennende.
 • Hvis du spør folk i din drøm "Jeg drømmer?"... mesteparten av tiden de vil si "nei"
 • Holde en drøm journal er viktig, det hjelper deg ikke bare oppdage unormalt, men det hjelper også drømmen erindring, og dermed en mer hyggelig og minneverdig opplevelse.
 • Du kan prøve å visualisere noe i hånden, eller i lommen. Prøver å føle sin vekt, form og tekstur kan hjelpe. I tilfelle av et mareritt, eller andre skremmende drøm, hvis praktisert, kan dette bli en selvforsvar system mot noen av disse farene. Selvfølgelig vil de egentlig ikke skade deg, men det er moro å sprenge en forferdelig vansiret monster på kloss med en rakett-bærerakett av noe slag...
 • Vitamin B6 kan øke drøm livaktighet. (Bananer, Most fisk)
 • Disse er ikke de eneste tingene du kan gjøre. Du kan lage alt du vil, bli hva du vil, gjøre hva du vil. Selvfølgelig trenger du oppleve i lucid dreaming, ellers vil det være vanskeligere å drømme.
 • Å bidra til å kontrollere spesifikke ting i drømmen praksis de tingene mens våken. For eksempel for å hjelpe deg å bli en klar drømmer du prøve å slå av og på en lysbryter sakte flere ganger i løpet av dagen og deretter prøve å gjøre den samme handlingen (slå på eller av lyset) i drømmen din.
 • Hvis du ikke husker drømmen, fokusere på de følelsene som du følte. Prøver for hardt å huske drømmen vil bare ta tankene bort fra det. Sjansen er tankene dine vil tenke på alt, men drømmen.
 • Hvis du er redd for noe, for eksempel edderkopper, kan du erobre at frykten i drømmen din. Bare forestille meg det blir noe morsomt. Hvis du gjentar denne praksisen nok, vil du erobre din frykt.
 • Når du henter en drøm ved å våkne, prøver ikke å flytte. Aktivering muskel nevroner kan gjøre det vanskeligere å få tilgang til de delene av hjernen som tillater deg å huske drømmen.
 • Det kan være spesielle signaler til klare drømmer å finne. For eksempel kan du finne farger eller vegger skiftende og endring i unaturlige måter, prøver å plukke opp disse endringene, og du kan erkjenne at du er lucid dreaming.
 • Du kan løse dine livsproblemer, oppfinne ting og trene på alt du ønsker i din klar drøm, gjør du ikke ønsker å løse matte lekser lett?
 • Vær forsiktig med å se i speil - det kan ofte hjelpe deg med å avgjøre at du sover, men være forberedt på å se hvordan du føler om deg selv.
 • Når du våkner opp naturlig - det vil si uten en alarm - fokusere blikket på det første objektet du ser når du åpner øynene dine. Se på objektet, fokusere på det. At objektet vil som oftest ta vag erindring av drømmen din til et sted mark i minnet hvor det er lettere å huske detaljer. En dørhåndtak, en lyspære, et sett med bilnøkler, eller en spiker i veggen, for eksempel, vil kvele din trang til å begynne dagen, og vil hjelpe deg til å bosette seg i minner om hva du hadde opplevd mens du sover.
 • Når du er klar over at du drømmer, sørg for at du vet det er en drøm til alle tider. Husk, det er ingen sosiale konsekvenser, alt, selv tegnene er bare en del av fantasien din, kan du ikke bli skadet, trenger du å holde drømmen stabil, og du har full kontroll over alt, inkludert dine handlinger, andre tegn handlinger, miljøet, selv fysikk med noen tanker. Husk det, og du vil ha total kontroll over drømmene til alle tider.
 • Før du går å sove, tenke veldig hardt om å få opp uten å faktisk gjøre det. Du vil kunne klar drøm i begynnelsen av drømmen din.
 • Ikke drikk væske i en time før du sover. Det siste du ønsker er å våkne opp fra vellykket lucid dreaming bare fordi du måtte bruke badet.
 • Hvis du har tilbakevendende drømmer, da deler av disse drømmene kan fungere som reality sjekker. Hvis du oppdager noe som skjer som er en del av en tilbakevendende drøm, tenker for deg selv, "dette skjer bare i drømmene mine, jeg må være en drøm."
 • Hvis du ønsker å drømme om noe eller noen spesielt, som du skli inn i en lett søvn, tenke på den personen eller objektet. Hvordan det føles, hvordan den ser ut, hvordan det lukter, etc.. Dette vil føre til at hjernen din til å fokusere på det objekt eller person og sjansene er din drøm vil reflektere over det.
 • Pre-bestemme hva du ønsker å oppnå i en klar drøm mens du er våken. Når du blir klar i en drøm, vil du allerede vet hva du vil gjøre.
 • Når du er i drømmen din, og alt går tilbake, lukk øynene og tenke / gjøre det gå lyse. På denne måten drømmen slutter ikke.
 • Hvis du oppdager noe som skjer som er umulig i det virkelige liv, slik som å være i stand til å puste under vann, kan dette fungere som en reality check for å varsle deg om at du drømmer.
 • Lucid dreaming kan gi deg mareritt, så ta en pause fra å eksperimentere kan være lurt.
 • Få din egen virkelighet kontrollere og bruke den et par ganger om dagen. Du kan bruke en mynt som du spinner på bordet. Dersom mynten slutter å spinne, vet du at alt rundt deg er virkeligheten. Hvis du gjør dette din daglige rutine og gjør dette et par ganger om dagen, vil du ha en god sjanse for at du vil gjøre dette i drømmen din. Du vil merke at mynten ikke vil stoppe, og få full kontroll fordi du vet at du drømmer.
 • Hvis du finner drømmen er ikke til hvordan du vil ha det til, "lukke øynene" for litt og deretter åpne veldig hardt. Det er kanskje ikke fungerer første gang, men du vil til slutt ende opp med faktisk å åpne dem.
 • Utføre realiteten kontrollerer ved oppvåkning kan hjelpe deg til å oppdage "falske oppvåkninger" i drømmer, der du drømmer at du har våknet opp, og dermed miste klarhet.
 • Melatonin gjør drømmer synes ekstremt levende og vanligvis bare på ett fag.
 • Det er en god idé til hensikt vekke noen minutter etter at han ble klar, når du har opplevd det du ønsket å oppleve. På denne måten kan du våkne opp med drømmen svært friskt i tankene dine, og har utmerket tilbakekalling. Hvis du ikke våkner, kan drømmen bare visne bort i natt, og kan bli glemt.
 • Skriv ned hva du husker når du husker det. De fleste husker drømmene fra netter før Hvis du skriver ned hva du husker, vil hjernen din blir vant til å huske forekomster fra dine drømmer.
 • Ikke bruk en klokkeradio. Hvis du hører snakke eller en sang, vil det distrahere deg, og kan fjerne drømmen ut av hodet ditt. Hvis du må bruke en klokkeradio, ikke tenke på hva som spilles og raskt slå den av. Alternativt kan endre radio-innstillingen til en ikke-tilpasset frekvens slik at alarmen skaper statiske (hvit støy).
 • Hva en drømmer gjør med klarhet gjenspeiler personlige tendenser og nivåer av ferdigheter oppnådd vanligvis gjennom erfaring og praksis. Selv om en klar drømmer kan påvirke drømmen struktur, tegn, kurs, etc., er det ikke gitt at en klar drøm handler om hva drømmeren ønsker at det skal være ca. Krydret klare drømmere som er oftere oversiktlig enn ikke vil fortsette å møte psykologiske og utviklingsmessige utfordringer i drømmen scape. Den behagelige og plagsom, den enkle og vanskelige, vakker og skremmende, er alle forårsaket mye som de er i vanlig drømmer. Men mens en vanlig drøm er fylt med innfløkt spissfindigheter i underbevisstheten opplisting sine problemer før en stor grad ubevisst drømmer, har en klar drømmer muligheten til å bevisst utforske på ethvert nivå.
 • Du kan også prøve formskiftende. Det er vanskelig å gjøre det på kommando, men du kan også lage en "unnskyldning" for å forvandle ved å gjøre en transformasjon maskin eller en magisk assistent som kan forandre deg til et dyr.
 • Hvis du har makt til å bli en klar drømmer da har du makt til å gjøre mye mer ting enn bare lucid dreaming.
 • For å avslutte søvnparalyse (som ikke er farlig) prøver vrir tærne eller svelge. Når du er i søvnparalyse, er hjernen din sender et signal til resten av kroppen din med å bremse musklene dine slik at du ikke denge rundt mens du sover. De større musklene er vanligvis mer berørt enn de mindre. Så prøver å vifte med tærne tendens til å vekke deg opp under en tilstand av søvn lammelse.
 • Lytt til Binaural Beats. Binaural Beats blir ofte brukt for å indusere klare drømmer, og mange forsikrer denne metoden dramatisk forbedrer suksess rate. Teoretisk, lytte til Binaural Beats senker hjernens frekvenser, utløser forskjellige effekter som avslapping og drømmen induksjon. Se etter Theta bin-aural beats, som de bruker samme brainwave frekvens som brukes i drømmer. Du kan også være lurt å lytte til Alfa og Delta binaural beats som de hjelper deg å slappe av og falle inn i ikke-REM søvn.
 • Du kan også slappe av musklene og gå et sted du tror du drømmer.
 • Etter hvert som du blir eldre, vil det være vanskeligere å klar drøm, og det begynner å bli vanskelig i løpet av tenårene i puberteten.
 • Noen mennesker synes det er nyttig å ta en lav dose koffein (en koffeinholdige te, for eksempel) kort tid før du skal sove. De hevder at dette holder dem mentalt klar mens kroppen kommer til å sove. For andre mennesker koffein kan utsette eller forstyrre søvnen.
 • Hvis drømme og du bekymre deg for noe som skjer vil det skje! Så image erobre det selv om det er umulig.
 • Lucid dreaming kan være nyttig for folk som ofte opplever mareritt, ettersom det gir dem en sjanse til å ta kontroll over sine drømmer.
 • Kosttilskudd kan hjelpe.
  • En Amino Acid Blend består av 2000mg L-asparaginsyre, 4000mg L-glutamin, og 300mg L-theanine kan øke dine sjanser for å ha en klar drøm.
  • Galantamin brukes med kolin bitartrate eller Alpha-GPC kan dramatisk øke dine sjanser for å bli Lucid.
  • 5-HTP er den umiddelbare forløper til serotonin, og kan øke dine sjanser for å ha en klar drøm sterkt.
  • Fish Oil hjelper tilbakekalling drømmer.
  • Ginko Biloba kan ha en lignende effekt til B6.

Advarsler

 • Husk at hvis du får veldig spent under klar drøm, kan det føre til at du våkner brått. På dette punktet, fokus på drømmen din, gni hendene, eller snurre rundt og konsentrere seg.
 • Hvis du klar drøm, må du huske å gjøre det til en flott opplevelse, og ikke bli skuffet når du våkner.
 • Vær oppmerksom på at forsøk på WILD har en veldig liten sjanse for å få deg til å lide av søvnparalyse, raske vibrasjoner og lyder som ikke egentlig eksisterer, flytende og andre ut-av-kroppen-opplevelser, og hypnagogic hallusinasjoner / bilder, og angst. Det er ingen grunn til å være redd, så søvn lammelse skjer hver kveld - du bare sove gjennom den. Hypnagogia er bare tankene dine blir overaktive. Husk at med lucid dreaming er du klar over og kan alltid vekke deg opp hvis du føler deg overveldet.