Wkeno

Hvordan man skal håndtere ettervirkningene av voldtekt

De fleste voldtektsofre lider av en rekke symptomer. Det er både psykiske og fysiske effekter i etterkant av voldtekt eller seksuelle overgrep.

Trinn

Hvordan man skal håndtere ettervirkningene av voldtekt. Husk alltid å ikke alene.
Hvordan man skal håndtere ettervirkningene av voldtekt. Husk alltid å ikke alene.
 1. 1
  Husk alltid å ikke alene. Mange kvinner og unge jenter går på planeten i dag og har blitt voldtatt eller seksuelt misbrukt. Du er ikke alene.
 2. 2
  Gjøre noen undersøkelser på voldtekt traumer syndrom. Lære om de helsemessige og psykologiske forhold som påvirker overlevende av overgrep har blitt sitert av forskere som en positiv coping ferdigheter forbundet med raskere tilheling. (Matsushita-Arao, 1997) Du kan finne informasjon på RCIP.
 3. 3
  Hvis du er et offer, bør du også søke hjelp fra en profesjonell. Noen ganger hjelper det å forstå din helbredelsesprosess.
 4. 4
  Spør en ekspert i voldtekt traumer syndrom for informasjon om tilstanden og dens virkninger. Du kan finne en terapeut ved å ringe APA på 1 (800) 964-2000, eller NMHA på 1 (800) 969-6642.
 5. 5
  Spør en medisinsk lege om symptomene dine. Du kan finne en lege på Medline.
 6. 6
  Du kan også gjøre forskning på ditt lokale bibliotek. Pathfinders er nettsteder laget av bibliotekarer som listen de beste ressursene på et bestemt emne. Denne ressursen vil fortelle deg hvilken referanse ressurser, bøker, databaser (tidsskrifter) og elektroniske ressurser er best for emnet. Du kan finne ditt lokale bibliotek her. Du kan finne pathfinders ved å bruke en søkemotor på Internett.
 7. 7
  Voldtekt krisesentre vil også gi informasjon om effekten av voldtekt. Noen vil låne ut materialet eller har sitt eget bibliotek inne i krisesenter. Du kan finne din lokale krisesenteret ved å ringe Rainn på 1 (800) 656-HOPE eller gå til deres rainn.org området og tilgang til databasen.

Tips

 • Symptomene oppleves av voldtektsofre er:
  • Psykologisk: voldtekt traumer syndrom, PTSD, OCD, SI, spiseforstyrrelser, mareritt, flashbacks.
  • Fysisk: body minner (. Mulige i en hjerne-relaterte forstand, men som ikke støttes av gjeldende teori Se opp "body minne" på answers.com, Kritikk), hodepine og magesmerter, kronisk bekkenløsning, premenstruell syndrom, Gastrointestinale sykdommer, Gynekologiske og graviditet komplikasjoner, migrene og andre hyppige hodepine, ryggsmerter, Facial smerte, funksjonshemming hindrer arbeid. Mulig graviditet.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på offeret skylden ( http://www.ibiblio.org/rcip//vb.html ) - "Victim skylde holder offeret ansvarlig for det som har skjedd med henne / ham En måte som offeret skylden er foreviget er. gjennom voldtekt myter. Voldtekt myter tillate oss å skylde på offeret og er ofte vanlige falske forestillinger. "

Ting du trenger

 • En bærbar PC, noen ganger kalt en vanlig bok, å skrive ting på PTSD får deg til å glemme. Du kan også ha en venn der med deg for å hjelpe deg å takle everthing og etterspillet av det hele.