Wkeno

Hvordan oppnå et mål


Alle har drømmer. Enten de er store eller små, har de enorme betydning i våre liv. Imidlertid ikke procrastinator i alle av oss ikke må vinne. Den lille lokomotivet som kunne var inne på noe med hele "Jeg tror jeg kan"-mentalitet. Med bare en liten bit av planlegging, nå et mål er en enkel oppgave.

Trinn

Hvordan oppnå et mål. Begynne å jobbe mot dine mål i dag.
Hvordan oppnå et mål. Begynne å jobbe mot dine mål i dag.

Sette mål

 1. 1
  Begynne å jobbe mot dine mål i dag. Spør deg selv: "Hva kan jeg gjøre i dag for å få ett skritt foran, uansett hvor liten, nærmere å nå målene mine?" Holde fokus og tro på deg selv, selv om andre ikke tror på deg.
 2. 2
  Sett en realistisk men utfordrende / inspirerende mål. Ta en stor drøm, som "jeg ønsker å bli berømt," og bryte det ned i mindre og mer håndterbare trinn, som "jeg ønsker å spille i en", "Jeg ønsker å gå til tre auditions i uken", "Jeg vil ha å flytte til en annen by "og" Jeg ønsker å spare 3740€, så jeg kan flytte. " Gjøre målet stort nok til å utfordre og begeistre deg, men ikke så stor at du nøler med å ta det første skrittet.
 3. 3
  Definere og beskrive målet ditt. Skriv ned når du ønsker å oppnå det. Skriv ned grunnene til at du ønsker det. Skriv ned hva det ville føles når du har oppnådd det og skrive ned dine oppnådd målene finne ut nøyaktig hva det vil ta å få det. Vær realistisk om tiden ting tar. Mange folk ikke lar seg nok tid, og gi opp for tidlig.
 4. 4
  Lag en liste over dine personlige styrker i forhold til målet ditt. For eksempel, hvis du har en sunn spising mål du kanskje vurdere styrker som ditt nivå av forpliktelse til å spise sunt, eller det faktum at du liker matlaging og eksperimentering med nye oppskrifter eller at du er en utmerket kokk. Listen over personlige styrker du kan trekke opp er uendelige.
 5. 5
  Lag en tidslinje. Tegn en horisontal tidslinje med en prikk i hver ende. Den venstre enden representerer nå, og den høyre enden representerer et punkt i fremtiden. Angi hva du vil skal skje og når, fra nå til da.
 6. 6
  Plan fremover. Når du har brutt ned målet ditt i biter, skrive ned trinnene på et stykke papir for å sørge for at du har alt tenkt ut. En av de verste tingene som kan skje er at du er nesten på grensen av målet ditt, men du er ikke sikker på hva du skal gjøre videre. Også, gi deg selv tidsfrister for hvert trinn. Ellers vil du ende opp med å utsette ting og aldri oppnå drømmen.

Komme i gang

 1. 1
  Visualisere. Lukk øynene og forestill deg å nå dine mål. Hvor er du? Hvordan fikk du tak i det? Hvordan føler du deg? Gjør dette ofte. Ikke bli svaiet lett med støy og happenings som skjer utenfor. Sette fokus på hva du prøver å oppnå. Husk målet, og du vil ha kontroll over ubehag og vanskeligheter. En god måte å visualisere er å praktisere selvhypnose.
 2. 2
  Brainstorm ideer. Er det forskjellige måter å nå målet ditt? Skriv ned alt du kan tenke på i tre minutter, uansett hvor dumt eller umulig det kan virke. For eksempel kan du gå til fungerende skole, eller kanskje du kunne lande en plass i et reality show som vil få deg i gang.
 3. 3
  Be om veiledning. Ingen kan fortelle deg nøyaktig hva du skal gjøre for å oppnå målet ditt, men en av de beste kildene for retningslinjene er å spørre de som har gjort hva du håper å oppnå. Lær av andres erfaringer uten å prøve å etterligne dem.
 4. 4
  Søke hjelp. Finn informasjon, ferdigheter og kunnskap som du trenger fra andre mennesker, bøker og lyd-eller video-programmer. Få fart på læringsprosessen ved å simulere hva andre vellykkede mennesker har gjort. Du sparer tid og få resultater raskere. Selvhypnose hørlig er en effektiv måte å hjelpe deg å få raske og varige resultater.
 5. 5
  Være positiv. Tror alltid at du vil nå dine mål. Så snart du slutte å tro, har du allerede mislyktes.

Fremover

 1. 1
  Trekke på alle dine tidligere prestasjoner som er relevante for målet ditt. Uansett hvor lite du oppfatter dine prestasjoner, liste dem uansett. Det kan være noe lite, som for eksempel å bli en sunn spising mailingliste, for å komme hjem fra jobb sent, men forbereder en velsmakende næringsrikt måltid for familien din på under 30 minutter. Når du leser gjennom listen, vil du bli overrasket over hvor alle de små prestasjoner snart legge opp, og hvor mye du er i stand til å gjøre.
 2. 2
  Utnytt kraften i små vinner. Bringer tankene til de små vinner du har oppnådd i livet ditt. La dem gi deg følelsen og motivasjonen til en conquerer. La disse motivere deg til å sette høyere og hittil utilgjengelige mål, og mot til å oppnå dem. Dette vil hjelpe deg å vinne mang en kamp i livet ditt og til slutt krigen.
 3. 3
  Lære av feil. Å gjøre feil bør være et tema på skolen for å lære alle barn å lære av dem, i stedet for å prøve å unngå dem. I jakten på et mål, er du sannsynligvis til å gjøre noen feil. Ser dem ikke så ille, eller bli sint. De er viktig å korrigere deg og lede deg til suksess.
 4. 4
  Lag benchmarks eller milepæler. En benchmark er noe du kan bruke til å måle fremgangen din og vite at du er på sporet. For eksempel kan du skrive "Den første fasen av å nå mitt mål vil bli gjort når jeg er i Entertainment delen av avisen!" eller "Jeg vet jeg har nådd mitt mål om å bli berømt når jeg er en gjest på Oprah."
 5. 5
  Lytt til din indre dialog. Hva du sier inni påvirker deg fysisk, følelsesmessig og mentalt. Er ditt forsvar system inne prøver å få deg til å holde deg til din fortid, begrensende overbevisninger og oppfatninger? Ta over og utfordre dine indre kritikere. Overvåke noen unnskyldninger du kan gjøre i forhold til målet ditt. For eksempel sier: "Jeg er ikke ferdig arbeidet før sent, og vil ikke ha tid til å lage mat!" Du må innse at hvis du er virkelig lidenskapelig om målet ditt, er det opp til deg å få tid.
 6. 6
  Være lidenskapelig. Streve mot et mål uten lidenskap er som en brann som langsomt går tom for drivstoff til å brenne. Bli opphisset, og dette vil bety at du vil elske det du gjør. Metodisk sjekk din oppførsel mot lidenskapelige drømmer utviklet som et barn. Alltid dele barnet i blant potensielle jevnaldrende. Dette gir den Law of Attraction som former de drømmer om barnet inn i den kreative kraften av den voksne.
 7. 7
  Revidere, evaluere og eventuelt justere målene dine. En utskrift av målene dine på et sted hvor du vil huske å lese dem hver dag. De kommer til å endre og justere seg etter hvert som livet gjør, så hold dem up-to-date.
 8. 8
  Gjør beredskapsplaner. Aldri glemme problemene som kan komme opp på veien, og forberede for dem. Positiv tenkning er viktig, men beredskapen er bedre enn å bli sjokkert eller knust da hindringer vises.
 9. 9
  Vurdere nye muligheter og alternativer som kommer din vei. Noen ganger, ting har en måte utilsiktet fører deg nøyaktig hvor du ønsker å gå.
 10. 10
  Holde ut. Nå som du har fremdriften går, ikke la det stoppe! Enkelte trinn kan virke mindre spennende enn andre synes, men sørg for å holde seg til planen til slutten! Unngå distraksjoner og holde fokus. Ikke tillate deg selv å bli forstyrret av andre kraftkrevende innsats.

Tips

 • Vær tro mot deg selv. Ditt mål vil ikke være nesten like søt om du oppnå det ved å gjøre ting du ikke er stolt av.
 • Alltid i godt humør når etterbehandling dine mål (få tankene rett og smil). Ikke at det er lov, men vitenskapen har bevist mål få ferdig 2 til 20 ganger raskere når du er i en god eller god stemning. Tenk deg noen mål du vil, bli ferdig med 20 ganger raskere! Hvor lett er det å fokusere når du ikke er i godt humør? Ikke bli lurt til å bremse ned!
 • Ikke glem ordene til Lao-Tze: "En reise på tusen miles begynner med ett enkelt skritt."
 • du kan tro på deg selv
 • Sørg for, er målet ditt SMART:
  • Spesifikke
  • Målbar
  • Oppnåelig
  • Realistisk
  • Team-orientert
  • Time-relaterte
 • Sette det skriftlig. Skrive forsterker tanker. Selv om du er den eneste for å se hva du har skrevet, skrive ned dine mål kan gi mer makt til dine intensjoner.
 • Sørg for at du finner samfunnet. Andre personer med mål, uansett om de er lik din, kan fungere som en god støtte system. Snakk med dem daglig. Hvis du ikke kan se folk i kjødet, så prøv et nettsamfunn som hvor folk setter seg mål og holde hverandre ansvarlig

Advarsler

 • Ofte, når folk får god til å oppnå målene andre forsøker å sabotere dem på noen måte. I psykologi, er det oppsummeres slik: «dysfunksjonelle mennesker hater å se sunn progresjon av karakter i andre." Ikke la disse menneskene få deg ned.
 • Ikke bli fristet til å presse en firkantet pinne inn i et rundt hull. Hvis noe ikke passer eller det føles ikke riktig, prøv en annen tilnærming.
 • Ikke del dine mål med folk som kan bære deg ned. Likevel omvendt finne noen nær deg eller en trener som vil spille djevelens advokat rolle - som å lære å utfordre deg selv på nye måter kan hjelpe deg med å forbedre og komme nærmere dine mål.
 • Hver mynt har to sider. Ikke vær stiv i å akseptere eller avvise noen råd.
 • Ting fungerer ikke alltid ut som du hadde planlagt. Hold deg til dine mål, men være fleksibel. Ofte vil noe arbeide seg ut på en annen måte enn du forventet, men som ikke nødvendigvis gjør det dårlig. Holde et åpent sinn.