Wkeno

Hvordan å slappe av etter en lang dag

Føler deg anspent og slitt ut er felles for mange mennesker som ikke bruker mye tid avslappende. Uten å ta tid for deg selv, bygger stresset gradvis opp. I stedet for å bli uryddig og kjøre ned, ta en pause og søker noen raske, prøvde og sanne pick-me-ups. Her er noen ideer for å hjelpe deg slappe av og gå tilbake uthvilt til å møte verden igjen.

Trinn

Hvordan å slappe av etter en lang dag. Fyll et varmt bad med aromatiske bobler.
Hvordan å slappe av etter en lang dag. Fyll et varmt bad med aromatiske bobler.
 1. 1
  Fyll et varmt bad med aromatiske bobler. Finn noen favoritt boble bad, (spa kvalitet hvis du har råd til det), men det kan også være en som barna bruker, så lenge det skaper bobler og mykhet rundt deg slik at du kan slappe av. Bath bomber og 'flytende øya "type boble bad produkter er også svært effektive.
 2. 2
  Spis litt favoritt og energigivende mat. Mat gir ofte energi pick-up nødvendig når du føler deg flat, og det bidrar til at du føler deg mer innhold. Suppe og buljong er en ideell løsning hvis du er på flukt og har begrenset tid, som du kan varme noen varianter i mikrobølgeovn hjemme eller på jobb. Hvis ikke, prøv din favoritt lett måltid. Hvis du er kald, spise noe fylling og varmt.
 3. 3
  Tenn noen duftlys. Billig kan være glad dersom du lukte lyset før du kjøper den - foretrekker bivoks, soya, eller palm lys enn petroleum og talglys, da disse ikke avgir giftige gasser. Lang eller knebøy, vil flakkende flamme bidra til å berolige ditt sinn.
 4. 4
  Spille en beroligende CD eller tape. Gode ​​lyder inkluderer de som klassisk og kanskje hval eller bush lyder hvis du har tilgang til slike musikk-CDer eller nedlastinger. Hold deg unna rock, opera, punk eller pop musikk, med mindre du ønsker å være strømførende.
 5. 5
  Gjør din sove eller stue komfortabel. Hvis du går å sove etter jobb, så snart du kommer hjem, forberede soveområde ved å legge en varmeflaske eller snu oppvarming opp litt hvis det er kaldt, eller åpne vinduer et par timer før du går i dvale hvis det er varm og la en frisk bris blåser gjennom.
 6. 6
  Se en film. Forberede snacks som popcorn og din favorittdrink. Plukk ut din favoritt film og prøve og legge merke til ting som du aldri har lagt merke til før. Hvis du er veldig trøtt, og du kan se på TV i sengen, gjøre det!

Tips

 • Bruk din favoritt luktende bad bobler - holde et lager i tilbudet for slike anledninger.
 • Prøv å ikke se for mye TV hvis du trenger å få noe gjort for arbeid, studier, osv. Hvis du gjør det, er det sannsynlig at du vil sannsynligvis bli enda mer stresset fordi du ikke får gjort det som var nødvendig for å få gjort. Gjør oppgavene først, slik at du kan ha et klart sinn mens du slapper av.
 • Hvis håret ditt er følelsen middelmådig, ta litt olivenolje og bland det med en eggehvite og spre den over håret, sette håret i en dusj cap mens du bader, og når du er ferdig, skyll og sjampo. Det vil vise seg vakker og blank.
 • Ta et dypt åndedrag, deretter telle opp til 10 år.

Advarsler

 • Pass på at du ikke blir for fanget opp i et TV-show. Hvis du har TiVo eller kan bare spille inn showet, gjør det, eller vil du ende opp med å gå til sengs senere enn forventet. Dette gjør deg enda mer sliten neste dag.