Wkeno

Hvordan overvinne binge spiseforstyrrelse

Overspising (også kjent som Binge Eating Disorder, Compulsive spise Behaviour, og Emotional Eating) er den vanligste spiseforstyrrelse ifølge en fersk studie fra McLean Hospital og Harvard Medical School. Deres funn er sjokkerende, noe som gjør det til et "stort folkehelseproblem." Men hvis du er klar til å sette en stopper for din Binge Eating Disorder, det er en løsning.

Trinn

Hvordan overvinne binge spiseforstyrrelse. Føler fortjener selv.
Hvordan overvinne binge spiseforstyrrelse. Føler fortjener selv.
 1. 1
  Føler fortjener selv. Du trenger å føle at du er verdig nok til å endre binge eating vaner. Først etter at du gjør dette og forbedre din kan du vinne krigen over Binge Eating Disorder.
 2. 2
  Kast alt du binge på. Husk, hvis maten ikke er lett tilgjengelig for deg, vil det være vanskeligere å binge spise. Dette gjelder også til å gå - når du ikke kjøper elementer som du kanskje overstadig spise, vil det være lettere å erobre en binge når du er hjemme.
 3. 3
  Hold en journal. I dagboken din, registrere alle spiseorgiene og hva var til stede under binge. Registrere alle detaljer, inkludert den tiden, dag, hva du spiste, hvor mye du spiste, og hvordan du følte før og etter binge. Journalføring er et flott verktøy fordi det vil gi innsikt til deg om hvorfor du slår til mat som du gjør. Dette vil bidra til å innskrenke dine binges slik at du vil være i stand til å se noen likheter som skjer når du overstadig spise.
 4. 4
  Finn en måte å slappe av. Avslapping er svært viktig i å klarne tankene dine og vende seg bort fra binge., Ta et varmt bad, skjemme bort deg selv, gå en tur på en fin dag, meditere, eller bilde selv et annet sted der overspising er ikke en del av din. En annen ting du kan gjøre for å slappe av er å gå for en fin kjøretur. Kanskje du bor ved havet eller en innsjø. Kanskje du har noen gode naturskjønne veier. Bare husk å ikke ta noen med deg og prøver ikke å kjøre med fast food restauranter, eller noen steder som selger mat for den saks skyld. Du ønsker å gjøre binge gå bort - du ønsker ikke å bli fristet og gi i.
 5. 5
  Snakke om problemet. Snakk med en eller noen andre som du kan om hvordan du føler. Hvis du er opprørt, lufte frustrasjoner ut til dem. Bare å ha noen vil være svært nyttig for deg. Du vil føle at en vekt har blitt løftet fra deg etter at du får alt ut av brystet.

Tips

 • Det er mange ting du kan gjøre i stedet for binge eating:
  • Gå en tur. Prøv å virkelig ta i alt vakkert utenfor og skifte fokus fra mat til de vakre blomstene du ser, de fine husene du ser, eller naturen som omgir deg.
  • Gjøre noen kunst og håndverk. Sy, male, tegne - lage dine egne mesterverk. Du kan fange opp hvordan du føler i kunsten din.
  • Spille et instrument. Spille piano, fiolin, trompet, eller andre instrument som du liker.
  • Ta en hyggelig, avslappende bad. Dim lysene, sette på avslappende musikk, tenne noen stearinlys, lukk øynene, og føler ro ta over hele kroppen.
  • Lytt til musikk. Sett på hva som føles bra. Synge høyt bidrar også til å sette deg i godt humør.
  • Skriv ned nøyaktig hva du føler i dagboken din. Skrive om hva som skjedde den dagen for å få deg til å føle at du ønsker å slå til overspising. Du vil føle deg bedre når du har dine følelser ut av brystet. I dagene som kommer, vil du være i stand til å se tilbake på de gangene du ikke gi etter for overspising. Hvis du ikke overstadig spise du vil føle deg bedre og redusere mengden av ganger problemet oppstår.
  • Sier en bekreftelse høyt og med følelse bak det. Skriv dette aksept ned og legge det overalt du kan, slik at du alltid minnet på hvor du ønsker å være. Sett en kopi av den på kjøleskapet eller på pantry døren slik at du tenke to ganger om overspising. Alltid prøve å snakke deg ut av overspising.
  • Gå for en stasjon. Plukk opp din lisens og nøkler og gå for en stasjon. Så lenge du føler deg trygg, la alle kontanter og kredittkort hjemme. Prøv å kjøre i et område hvor det ikke er mange fristelser for mat hvis du trenger ta penger med deg. Dette vil i det minste gjøre det vanskeligere å binge spise.
  • Plukk opp noen form for oppløftende bok som du kan finne. Lese historier om å motivere folk som gikk gjennom utfordringer vil gi håp til deg. Det er mange inspirerende historier der ute.
 • Forstå at hyppig compulsive binging er ofte forårsaket av et ubevisst behov for å spise som er helt atskilt fra hvordan du føler om deg selv. Du kan ikke føle seg deprimert eller har andre åpenbare problemer. Hvis det skjer med deg, da har du en trang til å spise.
  • Hvis du har et ubevisst trang til å spise, kan det bli håndtert gjennom EFT (Emotional Freedom Technique) eller EMDR (Eye Movement desensitivisering Gjenoppbygging).
  • EMDR krever en lisensiert psykoterapeut. EFT kan gjøres av en utdannet rådgiver.