Wkeno

Hvordan rense leveren

Leveren er det nest største organ i menneskekroppen, og en av de viktigste, fordi det er ansvarlig for filtrering av skadelige giftstoffer ut av blodet. Det er medisinske programmer for å avgifte leveren, men det finnes også flere naturlige, enkle livsstil endringer du kan gjøre som du lærer hvordan du skal rense leveren som vil hjelpe din leverfunksjon optimalt.

Trinn

Hvordan rense leveren. Minimere alkohol og koffein inntak.
Hvordan rense leveren. Minimere alkohol og koffein inntak.

Mat og drikke

 1. 1
  Unngå fast food. Mat som er behandlet og inneholder mye konserveringsmidler, fett og kolesterol kan føre til at leveren til å bli overbelastet og tilstoppet med fett rester. Rense leveren ved å unngå bearbeidet eller fet mat slik at leveren til å oppheve seg selv og regenerere celler. Vurdere en 2 - eller 3-dagers faste på bare frukt og grønnsaker for å gjøre dette skje enda raskere.
 2. 2
  Minimere alkohol og koffein inntak. Alkohol og koffein er to av de største syndebukkene som innskudd giftstoffer i leveren din og holde den fra å fungere ordentlig. Rens leveren ved å redusere inntaket av alkoholholdige og koffein drikker og erstatte dem med alkoholfrie drikkevarer slik at leveren til å regenerere, spyle seg ren og fungere skikkelig.
 3. 3
  Drikk mye vann. Avgifte leveren og skylle giftstoffer ut ved å drikke minst 2 liter vann hver dag. Drikker masse vann vil holde deg hydrert, som naturligvis oppfordrer celle gjenfødelse. Det vil også tillate leveren til å filtrere ut mer giftstoffer og rester, la det arbeide raskere og øke din energi nivå.
 4. 4
  Spise grønnsaker. Enkelte grønnsaker inneholder næringsstoffer som beta karoten som stimulerer leverceller og beskytte leveren fra giftstoffer. Mørk, bladgrønnsaker som spinat stimulere cellevekst og stimulere leveren, mens rødbeter beskytte gallegangene i leveren fra toksinet skader. Målet for fem porsjoner grønnsaker daglig, og inkluderer de som inneholder leveren-Å hjelpe næringsstoffer.
 5. 5
  Bruk en urte supplement. Naturlige urter som melk tistel, burdock og løvetann rot er alle sies å hjelpe rense kroppen for giftstoffer samtidig beskytte leverceller og fremme sunn leverfunksjonen. Alle kan bli funnet i kapsel eller tablettform og løvetann rot kommer også i noen urtete. Legge til disse kosttilskudd til ditt daglige kosthold kan bidra til å rense leveren og regulere sin funksjon.
 6. 6
  Legg sitron til kosthold. Drikk sitronsaft i vann eller te gang om dagen. Sitronsaft stimulerer leverens galle produksjonen for å bidra til å skyve giftstoffer ut. Det forhindrer også oppbygging av gallestein og fremmer fordøyelsen og leverfunksjonen i bevegelse av mage juice.

Livet forandrer seg

 1. 1
  Destress livet ditt. Stressende situasjoner slipper hormoner og endorfiner i blodet, noe som i sin tur innskudd giftstoffer i leveren og roe det ned. Eliminere stress i noen områder av livet ditt som du kan. Tenk anti-stress aktiviteter som yoga og meditasjon.