Wkeno

Hvordan slå hjemlengsel

Selv om du har det gøy på ferie eller har tid av livet ditt på college, kan du fremdeles føler hjemlengsel. Home er trøstende, kjent og fylt med mennesker som elsker og bryr seg om deg. Mens det er lett å komme ned på deg selv og ønsker å kjøre hjem igjen, det er skritt du kan ta for å overvinne hjemlengsel. Her er en guide til Google for å slå hjemlengsel.

Trinn

Hvordan slå hjemlengsel. Start med å ha noen enkle bilder av spesifikke kjære som du savner.
Hvordan slå hjemlengsel. Start med å ha noen enkle bilder av spesifikke kjære som du savner.
 1. 1
  Start med å ha noen enkle bilder av spesifikke kjære som du savner. For mange bilder kan føre til for mange tapte minner.
 2. 2
  Finn en aktivitet å gjøre når du savner din familie. Kanskje male eller sy? Du kan alltids sende din kreasjon hjem så en del av dere vil være med dem. Dette hjelper deg også fra å fokusere på hjemmebane for mye.
 3. 3
  Kontroller at du har en venn. Du vil være hjemlengsel mye oftere hvis du er ensom. Å ha en venn gir en distraksjon fra følelsen dårlig, og det gir deg også noen å snakke med om det som kan trøste deg og føle deg bedre.
 4. 4
  Hvis du ikke kan koble til ditt hjem og er tilbaketrukket holde en journal. Fortell det dine bekymringer og hvordan du har følt. Home er ofte en kilde til trygghet eller kjærlighet. Å ha noe å sette følelsene dine i vil bidra til å forhindre mangler disse kvalitetene.
 5. 5
  Ring mamma, pappa, søster, bror, fetter, bestemor eller hvem og holde kontakten. Det er viktig å akseptere det faktum at du er utenfor husholdningen så hold kall begrenset til en eller to ganger i uken. Ringer for mye vil gjøre at du føler en del av hendelsene, selv om du ikke er, og vil til slutt føre til mer hjemlengsel.
 6. 6
  Holde en positiv holdning! Tenk på alle de flotte tingene som skjer akkurat nå. Kanskje du er borte på college eller starte et nytt liv? Fokusere på å gjøre et nytt hjem i stedet for mangler en gammel en. Og hvis du bare gått midlertidig prøve å nyte det du opplever nå. Når du kommer tilbake, vil du ikke ønsker å se tilbake og se at all din tid ble tilbrakt i elendighet.

Tips

 • Tenk på hvor heldig du er å ha et sted eller folk som er verdt mangler. Ville det ikke være verre hvis du ikke går glipp av dem i det hele tatt?
 • Ikke bry deg om hva som skjer hjemme. Konsentrer deg om hva du gjør der du er, ikke hva som skjer hjemme.
 • Hold kontakten!
 • Hvis du savner kjæresten din, skrive kjærlighetsbrev til ham.
 • Det er mange måter å finne og gjøre boliger et annet sted ikke føler seg forpliktet til å vurdere ett sted hjemme finne en ny en i nærheten av deg.
 • Du vil etter hvert komme over å være hjemlengsel. Folk går bort til college og flytte bort hele tiden. Så prøv å komme over det, og gå nyte livet!
 • Konsentrer deg om hva du gjør, i stedet for de menneskene du savner.

Advarsler

 • Husk, folk hjem savner deg så mye som du savner dem. Hvis du vet kommer i kontakt med dem vil gjøre dem sinte, vil det i sin tur gjøre deg opprørt. Høre dem gråte vil ikke føle deg noe bedre. I stedet for å kalle prøve e-post, eller skrive brev.