Wkeno

Hvordan å smile

Rynke og du rynke alene, men smil og hele verden smiler til deg. Med 19 varianter på smilet, inkludert 16 produsert av hyggelige følelser, er smilende en utrolig viktig del av våre liv. Her er hvordan du kan utvikle din glis.

Trinn

Hvordan å smile. Bli komfortabel med smilende.
Hvordan å smile. Bli komfortabel med smilende.
 1. 1
  Bli komfortabel med smilende. Hvis du ikke er vant til smilende regelmessig, overvinne din nervøsitet eller kynisme om smilende kan ta litt praksis, men som noen vane, er det lett å reformere med tiden. Noen ting å huske på er:
  • Et smil er profesjonell. Smilende på jobb eller under andre profesjonelle anledninger ikke kommer til å gjøre deg virke uprofesjonelt. Tvert imot, vil et smil menneskeliggjøre deg og gjøre deg vises mer tilnærmelig. Folk vil sette pris på anerkjennelse av deres verdi og av en godt utført jobb når du smiler.
  • Et smil gjør deg skikkelig. Hvis du er redd for å fremstå som sårbar når du smiler, akseptere at enhver form for sårbarhet foreslått av et smil er nettopp det som gjør det så kraftig handling. Du åpner deg opp til andre og folk vil svare bedre på det enn til en alvorlig, uanfektet oppførsel. Videre et smil ledsaget av en selvsikker vil personlighet ta vare på noe fornuftig at folk vil bruke ditt smil å gå over deg!
 2. 2
  Gjør ditt smil ekte. Selv om det er fullt mulig å knekke et smil når du føler deg forferdelig, sint, irritert, eller du er opp til noe djevelsk, er et ekte smil mye vanskeligere å forfalske, ja, kan bare rundt 10 prosent av befolkningen klarer det feat.
  • En ekte smil er synlig av andre fordi det er ledsaget av en generell glød, smilende øyne der de ytre hjørnene krøller og nedre øyelokk strammer, og en betryggende oppførsel som hjelper brukeren til å føle seg mer vel i ditt nærvær. En ekte smil kommer fra å være glad, positiv, og fra å tegne dine følelser fra hjertet.
  • Tenk glade tanker. Den enkleste veien til en fantastisk, ekte smil er å være lykkelig. Tenk på noen du bryr deg om (kanskje den personen som står foran deg som du smiler), om noe som du virkelig elsker å gjøre, eller tenke på en morsom vits som du bare finne morsom. Eller tenke på de lykkeligste øyeblikkene i livet ditt.
  • Være ekte. Tegn på din inderlige følelser, ikke bare bortforklaringer. Når du er konfrontert med en person eller situasjon som gjør at du føler ambivalent og du svingte mellom å gi en kald skulder eller smilende, feile på siden av smilende - finne en eneste ting i ditt hjerte som er positivt om den personen eller situasjonen før deg, og bruke det til å lage ditt smil.
  • og ditt liv. Det er mye lettere å produsere vennlig, omgjengelig, ekte smil når du elsker det du gjør, når du elsker menneskene rundt deg, og når du elsker menneskeheten generelt. Vær takknemlig for alt du har, og du vil finne smiler komme langt mer naturlig.
  • Være leken. Intense ganger kan gjøre oss altfor alvorlig. Ser livet som et eventyr, vær forsiktig på deg selv og se lekende barn. Å være leken vil bringe et smil til ansiktet ditt mye enklere.
 3. 3
  Smile med øynene. Et helhjertet smil vil naturlig trekke i øynene (kalt en Duchenne smil). Det er vanlig å høre en person si "øynene hennes var smilende", eller for å si "han mente det ikke, han smilte, men øynene hans var ikke". Øynene er avgjørende for en ekte, varm smil. Dine øyne lyser opp, glimt, og gjenspeile din lykke. Mens det er vanskelig å forfalske dette med mindre du virkelig føler det, kan du prøve denne øvelsen:
  • For å få en følelse for hvordan å gjøre øynene dine smil, stå foran en og øve smilende, men konsentrere seg bare på øynene dine. Du kan finne det nyttig å dekke den nedre delen av ansiktet med et stykke papir. Lek litt med det litt, og du vil finne at du kan lage din munn smil når øynene ikke er smilende, og du kan også smiler bare med øynene. Når øynene dine gjøre smil, husker hvordan det føles, som musklene arbeider og hvordan. Med praksis, kan du oppdage hvordan å smile med øynene på vilje ved å stole på dine følelser og muskel minne.
 4. 4
  Øv ditt smil. Det er ingen skade i å trene ditt smil - dette vil øke smilende tillit, øke din følelse av velvære, og hjelpe deg å finne ut hvilke av dine smiler er ditt beste.
  • Se på bilder av deg selv smilende, med en lukket munn, åpen munn, og fra ulike vinkler. Som smiler og poserer gjøre ansiktet ditt lyser opp mest? Hvilket smil viser dine andre funksjoner til sine best mulig nytte? Hvilket smil kommer over som den mest naturlige, det mest "deg"?
  • Finn det bildet og fokusere på hva ansiktet gjør. Deretter øve foran et speil før du får det akkurat. Fortsette å øve, og ta hensyn til hvordan den store smil føles, slik at du vil være i stand til å gjenskape det uten å se i et speil. Snart vil det bli andre natur, og du vil sannsynligvis oppdage at du vil se i din neste batch av bilder.
  • Hvis du ønsker å forbedre ditt smil, se på bilder av smiler du mener er vakker. Husk også at du er vakker (innvendig og utvendig), ditt smil er bundet til å se bedre ut hvis du føler deg godt om deg selv!
  • Merk forskjellen mellom et smil og et glis. Gliser bare mye mer tenner (tror Cheshire Cat) og er ikke nødvendigvis flatterende på alle mennesker, men for noen mennesker kan de gjøre deg vises søt. Hvis du er tilbøyelig til å flirer og det er ikke å gjøre ditt utseende noen tjenester, prøver viser bare øvre tennene når du smiler. Viser dine nedre tennene kan gjøre det virke du blottet tennene.
  • Når den viser tenner, vil trykke på tungen bak tennene lage små hull ser mindre merkbar.
  • Øv smiler til tilfeldige fremmede. Gjøre et valg som du gjør dette, må kort øyekontakt med en person, og smil. Når du gjør det, tenke glade tanker (det hjelper å velge noen attraktivt å begynne med). Ikke velg en person med solbriller, du trenger å se øynene deres. Ikke alle vil smile tilbake, men legg merke til hvor du føler når de gjør!
 5. 5
  Opprettholde god munnhygiene. En ting som kan føre til at du frykter smilende er det bekymring for at det er noe som sitter fast mellom tennene, eller at du har dårlig ånde. Eliminere disse hygiene kilder til bekymring ved å ta aktive skritt for å holde munnen frisk og ren.
  • Puss tennene og tungen regelmessig, bære floss med deg uansett hvor du går, slik at du kan rydde opp etter middag, og har pust oppfrisker på deg hele tiden (naturlig eller kommersielle).
  • Gå til tannlegen regelmessig for tennene kontroller og renhold, samt diskutere alternativer for tennene retting, etc., hvis dette er et problem for deg. Når du smiler folk nødvendigvis vil se på munnen, så følger disse hensynene vil hjelpe deg å gjøre et bedre inntrykk, og, enda viktigere, vil en sunn munn føle deg mer trygg om smilende.
  • Hvis tennene er farget, bør du vurdere din livsstil vaner som bringer dette om og prøve å minimalisere virkningene av slike vaner som røyking eller drikker for mye rødvin, kaffe, brus, etc.
  • Hold leppene i god form for å hindre chapping.
  • Forholde seg til dårlig ånde. Hvis det er overflate, rengjøring og fresheners bør være tilstrekkelig. Hvis disse ikke fungerer, kan det være et tegn på et underliggende helseproblem, så bør du oppsøke lege for råd.
 6. 6
  Forvent smilende å være vanskelig i enkelte situasjoner. Smilende on demand kan være vanskelig, enten det er for et bilde eller for moro skyld holde mamma glad når de pårørende du ikke kan stå besøk. Dette er fordi du føler selvbevisst eller du mangler en reell grunn til å smile. I disse typer saker, til smilende behov kommer fra hukommelsen av gode smiler sammen med en liten selvtillit tuller eller vitser i hodet.
  • For et bilde, smiler 20 prosent mer enn du tror du burde.
  • Smiler bredt og viser den øverste raden av tenner.
 7. 7
  Nyt de mange fordelene med et smil. For å ønske å smile, hjelper det egentlig å vite hvilke fordeler et smil kan bringe på dagen. Følgende fordeler er bundet til å gjøre deg lener seg mot å dele et smil med andre mesteparten av dagen:
  • Smiler forbedre utseendet. Charles Gordy gang quipped: "Et smil er en billig måte å endre utseende". Alt du trenger å gjøre er å tenke på hvordan du føler om en person som er rynket brynene og en person som smiler - som har en tendens til å være penere?
  • Smiles gjøre ting godt igjen og si mye mer enn ord kan. Hvis du har tabbet seg, sa noe mindre enn gratis, føle tapt eller alene, eller føler deg ned, et smil kan gjenopprette balansen. Det lar andre vite at du er forberedt på å være åpen med dem, og at du er villig enige om å gjøre det godt igjen der det trengs.
  • Smiler skape tillit og rapport. Et smil er en flott måte å etablere gjensidige følelser av å være på samme nivå som andre, enten det er en-til-en eller foran en gruppe gir en presentasjon. Den sier "Jeg er OK, du er OK, og vi kommer alle til å nyte hverandres selskap."
  • Smiler gjør at du føler deg bra. Selv om du føler deg litt blå, setter glade tanker inn i ditt sinn og bare legge det smilet. Det vil lure hjernen din til å føle seg bedre, som endorfiner frigjøres for å redusere fysisk eller følelsesmessig stress.
  • Smiler gjør føler andre mennesker godt. En åpen munn smil er synlig fra lenger unna enn en rynke, tilby folk forsikring om at du er vennlig. Og det gjør at folk føler seg bedre å se et smil, langveis fra eller nærbilde.
  • Rynker er bedre når de er smilerynker snarere enn fine linjer. Mark Twain sa: "Rynker bør bare angi hvor smiler har vært"; sett på denne måten, smiler er en indikasjon på din generelle karakter, som blir mer og mer utad å fortelle som du alder!
  • Smiling er en god langsiktig prediktor for lykkeligere liv utfall. Det er korrelert med helse, lykke, venner, suksess og et lengre liv.
  • Se Slik Smile for bedre helse.
  • Se Slik Smile å være lykkelig.

Tips

 • Prøv en lett smil: viser ikke så mange tenner som du vil når du ler. Det er den beste smil for flørting - lett og forførende.
 • Noensinne le hysterisk om noe du nettopp har sett? Ta det minne, men bare le litt og nå har du en naturlig pen smil.
 • Mange menn føler deg ukomfortabel med smilende til fremmede, spesielt i andre hanner. Hvis det er tilfelle, så bare gi en casual "Hei", eller "Hei mann!", Eller "Hva er det som skjer?". Det fungerer like godt, og føles mindre vanskelig for mange gutter.
 • Muligheter for smilende er alle rundt deg. Få mest mulig ut av dem.
 • Du trenger ikke perfekte tenner for å ha et perfekt smil. Ikke alle har perfekte tenner, og det er greit. Rette tenner er fint, men et stort smil er ikke avhengig av standard modellen tenner. Når det er sagt, hvis du føler deg ukomfortabel med tennene du kan være motvillige til å smile, og det er ikke bra. Hvis det er tilfelle, enten lære å sette pris på din individualitet eller titt inn kosmetisk tannbehandling prosedyrer. Eller, kan du smile med munnen lukket hvis ønskelig.
 • presse øynene lukket stramt og deretter åpne dem som i overraskelse vil du finne uttrykket blir mer "åpen" og deretter lukke munnen puff luft inn kinnene swishing det fra kinn mot kinn dette slapper dine smilebåndet. disse to triks løsne ansiktet for smilende-prøve det!.
 • Studier har vist at hjernen ikke kan fortelle en falsk smil bortsett fra en ekte smil. Så husk alltid å smile selv i de verste tider.
 • I et bilde kan du le eller fnise litt for å gi smiler en naturlig slags utseende.
 • Smiling er en stor forsvarsmekanisme. Hvis noen prøver å få ned godt humør, smiler rundt dem og utligner deres dårlige energi.
 • Dra aldri en falsk smil. Det må være ekte.
 • Hvis du biter deg i underleppen mens smilende, ser det noen ganger søt for flørting og kniser.

Advarsler

 • Prøv å sørge for at du ikke har spinat eller noe fast i tennene fordi du vil forlate et dårlig inntrykk. Dukke ut til badet etter et måltid og raskt oppdatere, og dette er enda viktigere når du vet at tennene utsatt for å fange biter av mat.
 • En falsk smil kan gjøre at du ser falsk, nervøs, eller farlig, så ikke bare prøve å sette på et smil uten først å trene eller å sette deg selv i en lykkelig sinnstilstand. Du kan få øye på en falsk smil fra en ekte (eller Duchenne) smil - et falsk smil er en der hjørnene av munnen ikke er skrudd opp, eller munnen er utelukkende smilende, med ingen endring i det hele tatt i øynene. Du vet det når du ser det som du plukker opp de subtile kroppsspråk signaler som forvirrer dere som til The Smiler intensjon, og hvis det er det du gjør det falske smilet, sjekk dine følelser til å vite om du mener smilet.
 • Det finnes ingen vitenskapelig studie som sier hvor mange muskler det tar å smile i løpet rynker pannen. Det er nok bare bedre å akseptere at smilende er verdt fordi de lengre sikt fordeler er verdt innsatsen!