Wkeno

Hvordan spille triks å bruke hypnose teknikker

Hypnose er et kraftig verktøy som kan brukes til å hjelpe eller underholde folk. Når du folk, gjør du dem glemme sine omgivelser, og fokusere på deg og dine retninger. Få folk til å gjøre enkle, men morsomme ting, som blafre med armene som en kylling, er lett når suggererende dem. Å gjøre folk gjøre mer forseggjorte ting, for eksempel utgi seg for annen, er litt vanskeligere. Dette Google vil gi deg det grunnleggende for hypnose.

Trinn

Hvordan spille triks å bruke hypnose teknikker. Bestem på motivet så bør du alltid sørge for at du er i en pasient stemning.
Hvordan spille triks å bruke hypnose teknikker. Bestem på motivet så bør du alltid sørge for at du er i en pasient stemning.
 1. 1
  Bestem på motivet så bør du alltid sørge for at du er i en pasient stemning..... Personen du velger må være villig til å bli hypnotisert. Det er mye vanskeligere å som ikke ønsker å bli hypnotisert enn noen som er villige. Hypnose virker ikke på alle, så ikke bekymre deg hvis det ikke fungerer på denne personen. Det tar også mye trening. En fin måte å sjekke om noen er et passende emne er å fortelle dem til å lukke øynene og forestille seg en av sine hender får lettere og lettere. Så fortell dem at deres derimot blir tyngre og tyngre. Hvis den ene hånden stiger og den andre hånden senker, så de er et godt emne å bruke.
 2. 2
  Sette stemningen. Rommet trenger ikke nødvendigvis å være stille. Men du må finne måter å holde faget avslappet. Sørge for at rommet ikke er for varmt eller kaldt, og at de lyder i rommet er ikke distraherende. Spille myke, beroligende musikk kan hjelpe. Sørg for at motivet sitter komfortabelt i en stol og la dem henge slapt så mye som de må.
 3. 3
  Før du starter avslapning prosessen velger et behagelig miljø med svak belysning i å fortsette. Den personen du suggererende må være i stand til å slappe av og være komfortabel. Puster dem har dypt inn gjennom nesen og ut dypt gjennom munnen. Deretter få dem til spente musklene virkelig tett i 10 sekunder, deretter untense dem har dem for 10, deretter retense for en annen 10. Dette bør få dem følelsen løs over, og oksygen til hjernen vil gjøre dem avslappet.
 4. 4
  Mental kontrakt. Følg din metode for hypnose og hypnotisere personen. Ikke rush denne prosessen, det bare gjør det vanskeligere. Bruk en rolig og avslappende stemme og sørge for at personen du suggererende er klar til å fortsette. Fortell dem at de er enige om at de kommer til å bli hypnotisert, og at de er enige om å la deg hypnotisere dem til å gjøre noe. Denne delen åpner sin underbevissthet, slik at du kan gjøre alle slags bisarre ting til dem!
 5. 5
  Begynn avslapning prosessen. Ligge dem sette seg og fortelle dem til å lukke øynene. Denne delen blir veldig kjedelig for hypnotisør, men det morsomme kommer. Fortell dem at du kommer til å telle ned bakover 100-0. Trykk foten hvert sekund du telle og fortelle dem at med hvert trykk de kommer til å få sleepier og sleepier (IKKE si den beryktede:.. "Du får sleeeeeeeeeepy" Det er stereotype, dum og aldri faktisk fungerer Gjør det og du vil få et permanent forbud!) Fortell dem at etter når du null de vil være sover. Begynne å telle. På hvert nummer som slutter på 7 eller 3, minne dem hvor sliten de får. For eksempel: 100, 99, 98, 97 - du blir mer sliten og mer sliten - 96, 95, 94, 93 - du blir mer sliten og mer sliten - 92, osv. Du bør være å telle ned på frekvensen av ett siffer annenhver fot kraner. Ja, det sakte. Kjedelig, jeg vet. Hvert tiende siffer, fortelle dem at ved de neste 10 teller de kommer til å være dobbelt så sliten. For eksempel: 92, 91, 90 - nå av den tiden jeg nå 80 skal du være dobbelt så sliten, dobbelt så avslappet, og dobbelt så god følelse - 89 osv. Etterhvert som skal få dem super trøtt. Av den tiden du nå null bør de være sover.
 6. 6
  Forberede dem for manipulasjon. Fortell dem å forestille seg i en drømmende, flott eng som er varm og lykkelig. Si at det er en sky på himmelen som feier ned og plukke dem opp og opp og opp. Det er mykt og glad og begynner å absorbere sine tær, kjølig, tingly og nummen. Det er på vei opp sine føtter, absorberende anklene. Omsider har skyen flytte opp hele kroppen, til slutt henger deres kropp og gjøre dem nummen, kjølig og tingly. Gjør dette sakte, går gjennom hver eneste kroppsdel ​​individuelt.
 7. 7
  Begynn manipulasjon. Når personen er helt hypnotisert, gjøre dem har noe. Starte med en enkel kommando som "Touch nesen med fingeren." Så fortell dem at når skyene flytte, beveger kroppen sin med skyene, og den starter ved å løfte armen. Angi hvilken arm, og sier at det holder å løfte opp og opp og up.once sin arm er utvidet i luften (dette tar vanligvis en stund den første gangen, men når du får dem til å flytte armen en gang, bør det skje raskere.) Fortell dem sin arm er slapp og tung som bly. Det bør slippe. Dette burde du tenker, "Oh my gosh! Ja! Nå spiser denne biff." * Gir dem en sko * Og ja, du er i ferd med å ha en veldig morsom tid. Men du kan ikke bare pålegge ting på hypnotisert. Hvis du er for pushy, vil de våkne opp. Hvis du rotet opp, vil de våkner, og du er nødt til å få dem tilbake i transe igjen. Her er hva du skal si for å få dem til å gjøre spesifikke kommandoer (For dette jeg kommer til å bruke den gnager på en sko eksempel.) Fortell dem skyen er å senke dem i deres favoritt restaurant, og at hver mat tenkelig er på menyen. De kan bestille hva de vil. De vil da fortelle deg sine ordre. Fortell dem du gir dem deres mat (gi dem skoen) og fortelle dem det kommer til å være den mest velsmakende tingen noensinne. De vil begynne å gnage på det, og sannsynligvis klager over at det er veldig tøft. Det er super gøy!
 8. 8
  Andre måter moro. Du kan også foreslå mer vanskelige og klønete oppgaver. Pass på at du ikke ber henne om å gjøre noe som hun ikke kunne gjøre i en normal bevisst tilstand. Du har ikke superkrefter eller unaturlige evner når du er hypnotisert. Suggererende dem å opptre som en kylling eller å plukke nesen, for eksempel, kan være svært underholdende og enkel. Du må sørge for at de er villige til å gjøre noe dumt og pinlig. Hvis du er suggererende din fiende, kan du være så pinlig som du ønsker og gjøre dem si noe sånt som: "Du er den kuleste og jeg er den største taperen noensinne. Jeg opptre som en kylling og plukke nesen min.")
 9. 9
  Ta med emnet ut av transen. Telle på en positiv, upbeat stemme, og legger energi til faget med hvert nummer ("Du blir mer og mer våken..."). Like før du vekke dem, kan du gi dem en positiv boost - som å fortelle dem at de vil hvile godt den natten - eller en siste triks - som å fortelle dem at de vil le ukontrollert når noen rister hånden. Disse effektene vil etter hvert avta, men det er gøy å se på.
 10. 10
  Samle penger og / eller applaus.
 11. 11
  Hvis du vil at de skal gå tilbake til staten hypnosis, prøve å spørre dem til å følge ett punkt på hånden din med øynene (ikke hodet) og snakker beroligende, så sier "sove" på et uventet øyeblikk. Hvis de var i en dyp tilstand at de ennå ikke har fullt vekket fra, bør de gå tilbake til det.

Å gjøre effekten av slitasje

 1. Reinduce hypnose ved hjelp av enten denne eller noen annen metode.
 2. Fortell personen at uansett hva du fortalte dem om [insert emne] siste gang du hypnotisert dem vil avta når de våkner.
 3. Sjekk at de husker hva du snakker om ved å si "Kan du huske når jeg hypnotisert deg til å gjøre [dette] når noen sa / når [dette] skjedde?
 4. Forsterk det punktet at triggerhendelsen / ord (dvs. ordet som gjør dem gjør noe merkelig) er ikke lenger bundet til handlingen. Fortell dem "Du vil ikke lenger [gjøre handling] når [dette] skjer.
 5. Ytterligere forsterke at fra tiden våken, dvs ingenting skjedde med dem på grunn av hypnose de vil påvirke deres fremtid eller gjøre dem gjøre noe "rart" eller annerledes i fremtiden (de fleste forstår "rare").
 6. Kritisk punkt: Spør dem om de fullt ut forstår - fortelle dem til å nikke forsiktig hvis de gjør. Så spør dem om det er absolutt noe som helst å gjøre med hypnose eller med kommandoene du har gitt dem, at de ikke forstår - det er avgjørende at de nikker. Hvis de ikke gjør det, kan du bare be dem om å si stille hva de ikke forstår - "Kan du bare rolig si hva det er som du ikke helt forstår?". Forsterke / re forklare de punktene som de bringer opp og prøve dette trinnet igjen.
 7. Når de fullt ut forstår alt, bare ta dem ut av staten som ovenfor.

Tips

 • Vær tålmodig. Går for fort vil gi hypnotee en følelse av at det haster, noe som gjør det umulig for dem å nå hypnotisert tilstand.
 • Å ha en dyp, beroligende stemme kan være nyttig, men hvis du ikke har en, ikke fake det. Det kan forstyrre motivet og gjør det umulig for dem å nå en tilstand av hypnose. Hvis du ikke har en beroligende stemme en monoton vil hjelpe. Øv få en beroligende stemme ved å forestille du er på en strand.

Advarsler

 • Vær forsiktig med hva du forteller temaet å gjøre, så de vil mest sannsynlig huske det.
 • Aldri fortell dem om å gjøre noe som involverer "Ignorerer alle distraksjoner" som de vil ignorere alt inkludert stemmen din og forsøk på å kurere dem.

Ikke fortell dem om å gjøre noe ulovlig eller farlig som kan føre til legemsbeskadigelse.

 • Omtrent alle kan bli hypnotisert. Hvis motivet ikke er full eller steinet, hvis de er av gjennomsnittlig intelligens eller høyere, og hvis de er villige så de kan bli hypnotisert.