Wkeno

Hvordan slanke seg med enkle øvelser

Alle ønsker å gå ned i vekt, men noen mennesker bare ikke har tid til å forberede spesielle dietter eller gå til gym. Nedenfor er noen enkle øvelser som bare tar omtrent ti minutter av din tid, men definitivt gjøre en forskjell. Du trenger ikke nødvendigvis å bruke dem alle, og kan bruke dem i hvilken som helst rekkefølge.

Trinn

Hvordan slanke seg med enkle øvelser. Gå og løpe opp trappen.
Hvordan slanke seg med enkle øvelser. Gå og løpe opp trappen.
 1. 1
  Gå og løpe opp trappen. Trapper er en fin måte å gå ned i vekt. Det brenner kalorier, vil redusere fett over alt, og hjelper beinmuskulaturen. Varm opp ved å gå opp og ned en flytur. Deretter sprint opp så raskt som mulig, og jogge ned. Gjenta dette til du har gått opp og ned ti ganger. Gjør ca tre sett av ti. Vær trygg ved å bruke rekkverk og ser for andre mennesker.
 2. 2
  Hoppe tau. Jump-roping er en flott måte å brenne vekt. Tid deg selv som du hopper i ett minutt så fort du kan. Hvile og gjenta til du har hoppet i fem minutter.
 3. 3
  Gjøre vekt-trening. Kroppen bygningen er en god måte å slanke seg fordi muskelen er den eneste typen vev i kroppen din som brenne kalorier når i ro. Bruk vekter for å bygge opp muskler i armer, ben, hofter og overkropp.
 4. 4
  Gjør knebøy øvelser. Knebøy er en fantastisk måte å miste vekt og bygge leggben. Fra en stående posisjon, senke deg selv slik at lårene er parallelle med gulvet mens du holder ryggen rett, ser rett frem. Deretter rette bena og stå opp. Gjenta.
 5. 5
  Gjør cartwheels. Cartwheels er en flott måte å gå ned i vekt fordi de brenner kalorier og styrke dine armer, ben, og kjernemuskulaturen. Denne øvelsen krever litt dyktighet og praksis, så hvis de er vanskelige, gå videre til en annen øvelse. Legg merke til: sørg for at du gjør like mange på høyre og venstre side slik at du ikke blir ubalansert.
 6. 6
  Walk. Det er så enkelt. Når du går, ta lengre skritt og svinge armene. Dette engasjerer deg leggmusklene mer og forbrenner flere kalorier. Turgåing er også like effektivt som å kjøre, ta en lett spasertur først og deretter raskere.

Tips

 • Husk å trene annenhver dag, i minst tretti minutter. Men starter med ti minutters økter, hvis du har vært stillesittende.
 • Når du forplikte seg til et mål, ikke miste av syne det.
 • Forbedre kostholdet. Trene konsekvent uten å spise riktig mat vil ikke være like effektivt..
 • Aldri bli motløs.

Advarsler

 • Alltid sjekke med legen din før du starter et treningsprogram, avhengig av hvilken som helst alder og / eller helsemessige problemer.

Ting du trenger

 • Komfortable klær og sko.