Wkeno

Hvordan slutte å være dramatisk

Mange mennesker kan ikke stå over-dramatisering. Den kommer over som latterlig og hva du griping om er vanligvis ikke den virkelige årsaken til hva som plager deg. Her er noen måter å kjøle dramaet og få den virkelige budskapet ut for din skyld og for de rundt deg.

Trinn

Hvordan slutte å være dramatisk. Pust dypt, snakke i korte enstavelsesord og ta pauser.
Hvordan slutte å være dramatisk. Pust dypt, snakke i korte enstavelsesord og ta pauser.
 1. 1
  Pust dypt, snakke i korte enstavelsesord og ta pauser. Denne prosessen vil gjøre det lettere for deg å snakke hjernen din mer tydelig og å føle seg mer sikker på at den eller de forstår deg. Prøver å innpode denne følelse av ro i deg selv vil gjøre det vanskeligere å gå "over the top". For eksempel: "Billy, jeg kan ikke fordra det når du kommer over og prøve og bruke all din tid med broren min i stedet for med meg."
 2. 2
  Ikke gjør et stort nummer ut av noe med mindre det er absolutt nødvendig. Vite hvilke kamper du skal velge og folk vil lære å lytte når du snakker opp. Jo flere branner du lys over små saker, jo mer sannsynlig er det at du vil begynne å slutte å lytte.
 3. 3
  Ikke ta signaler fra hollywood eller TV dramaer. Serier som Frustrerte Fruer og Sex in the City er morsomme drama. De er ikke ment å smitte over i ditt virkelige liv eller å bane vei for dine handlinger. La fungerende opphold på skjermen og være tro mot dine egne behov ved å uttrykke dem nøye, gjennomtenkt og tydelig.
 4. 4
  Hold nesen ut av andres virksomhet. Med mindre du får betalt for å dømme, ta det med ro hvis det er en "han sa. Hun sa..." type situasjon. Bare holde ut av det og ikke bekymre deg unødvendig, hvis du føler noe må gjøres, gå og finne sjefen, sjefen, den personen som har kompetanse og kapasitet til å gjøre noe. Hvis det ikke involverer deg, og det er egentlig ikke en stor avtale så er det ikke nødvendig for deg å få panikk om det.

Tips

 • Tenk deg hvor mange andre små mennesker bortsett fra deg selv har reelle problemer som sykdom og sult. Hvor mye større er dine problemer enn deres?
 • Tenk på hvor mye tid som er bortkastet når du oppretter drama. Unødvendig spenning i dine relasjoner er skapt og din forstand forverres av stress.
 • Hvis du plutselig ble truffet av en lastebil før slutten av dagen, vil alle dine dramatikk hjelpe deg å helbrede eller gå igjen hvis du ikke allerede har dødd? Bare en voldsom ånd med et positivt syn vil få deg så langt.
 • Hvis du har problemer ignorerer drama, forestill deg at du sitter i et fly tar av, se på biler og bygninger blir mindre og mindre. Du er så små. Du er faktisk mindre. Ditt problem er bare i hodet ditt. Tenk deg hvor lite hode er i forhold til en av disse bilene.

Advarsler

 • Unngå banning eller banne på unødvendige ganger fordi folk etter hvert ikke ønsker å være venner.
 • Unngå å diskutere visse ting, det vil si sorg over tapet av en nær venn / familiemedlem, eller noe i den naturen. Det begynner bare drama.
 • Unngå å avbryte samtaler.
 • Unngå å bruke hånden / føtter bevegelser, legger det bare forvirring.