Wkeno

Hvordan å holde positivt når du vet at livet suger

Noen ganger, selv om du spiller et rettferdig spill, Billig livet hånden din fra bunnen av dekket. Det er ingen grunn til det, nødvendigvis, men det skjer. For noen mennesker, "Livet suger" kan være noen dato for skoleball, eller en stor kvise på nesen, akkurat i tide til den store datoen. For andre kan det være å få en telefon som du og barna er pynte juletreet, sier din ektefelle var nettopp drept i en ulykke. Du kan lide av kronisk depresjon, slik at selv om du vet du ser hvor bra ting på overflaten (til andre), kan ikke livet bli verre for deg. La oss undersøke noen alternativer på hvordan man skal håndtere det når livet går en stor stor dampende haug på dørstokken.

Trinn

Hvordan å holde positivt når du vet at livet suger. Undersøke din situasjon.
Hvordan å holde positivt når du vet at livet suger. Undersøke din situasjon.
 1. 1
  Undersøke din situasjon. Hva som forårsaker smerten du føler? Dette kommer til å være nøkkelen til å jobbe deg tilbake til positivt territorium.
  • Hvis det er situasjonsbetinget, for eksempel, fikk du sparken, det er helle ned regn, og på vei hjem med alle kontorets eiendeler i bilen, som gir lite reservehjul som du har kjørt på opp ånden, forlater du strandet på den andre siden av byen, du har kommet kommer til å trenge et annet sett med "positive" verktøy enn hvis du har blitt diagnostisert med en melanom.
  • Eksterne faktorer kan håndteres ved å ta positive skritt for å reparere eller i det minste ta roten problem som best du kan. Uansett hva den primære årsaken til suckage, må denne årsaken rettes først. Du kan eller ikke kan være i stand til å løse problemet, per se, men minst vet du tar positive skritt fremover er én mindre vekt å bære, og det vil hjelpe deg å forbedre ditt syn. Det blir ikke lett, selvfølgelig, ellers ville vi ikke kalle dette "suger".
  • Hvis det er fysisk eller psykisk kanskje du er bipolar, eller lider kronisk depresjon-du må balansere ethvert forsøk på "å være positiv" med en forståelse av at virkeligheten er, kommer det til å være en pågående kamp for din egen overlevelse. Fordi depresjon vil undergrave selv de sterkeste av testamenter, må du bidra til å opprettholde, eller i det minste bli minnet om-et positivt syn. Rådgivning, psykoterapi, og den rette kombinasjonen av medisiner vil spille en avgjørende rolle i å hjelpe til å holde deg fra å synke inn at svært mørkt sted som er essensen av depresjon. Vær tålmodig, men ser ikke for mirakler. Det kan være at du trenger hjelp av fagfolk gjennom hele livet for å opprettholde et generelt rett kjøl.
 2. 2
  Ikke gi etter. Når du er i midten av en suge vortex, vil disse ordene har liten betydning, fordi alt du vet i bein til å være sant er å fortelle deg at det å gi i ville være så lett å gjøre.
  • Folk vil fortelle deg "bare komme over det", eller "få et grep." De vet-og du vet, at hvis du skulle se objektivt på summen av livet ditt, at det er ikke så ille som det føles, for det er mange mennesker hvis liv er målbart dårligere enn din. Så hva! Deres liv, uansett hvor forferdelig, er ikke livet ditt, og din situasjon er unik for deg.
  • Ikke prøv å "komme over det." Hvis man kunne "vil bort" depresjon, ville det ikke være behov for leger eller narkotika. Hva du kan gjøre er å forstå hvorfor du føler som du gjør, og forklare dine potensielle rådgivere som du skulle ønske det var så enkelt, og at du setter pris på deres bekymring. Ikke skyv dem bort-i det minste, kan du være sikker på at de er der for deg, men klønete og uvitende sine plattheter kan være. Hvem vet, kanskje deres klossete innsats selv gi noen Kongeparken eller distraksjon!
 3. 3
  Ta vare på kropp og sjel. Gitt at du er sannsynligvis et følelsesmessig vrak i en verden av kloakk, bading i rusk av hva skade suckage har bevirket, dette er ikke tiden for å bli en verdensmester hotdog eater, forbruker av badekar iskrem, eller finne bunnen av flaske Jack. Unn deg selv godt, selv om du føler deg som faen. Hvordan, spør du? Her er noen ideer:
  • Gi kjæledyret ditt litt kjærlighet. De vet at du ikke deres normal menneskelig, men det fine med kjæledyr er ubetinget, urokkelig kjærlighet. Være leken med dem, finne et enkelt spill som morer dere begge (den falske ball-kaste er alltid en hjørnetann favoritt), og la deg glemme problemene for fem eller ti minutter. Det vil ikke løse problemet, men det vil lette belastningen.
  • Spis så vel som du muligens kan. Selv om du har svært lite penger, gjør det et poeng å spise et mer balansert, mer sunt kosthold enn du gjør når alt er bra. Mange greener og fargede grønnsaker, og et utvalg av frukt og nøtter, er alle super sunt for deg, og de er mye billigere enn kjøtt, ost, og bearbeidet mat! Deres ernæringsmessige verdi vil heve kroppen din, og vite at du unner deg selv vil heve ditt sinn.
  • Se også etter mat rik på vitamin B12 og omega-3. Disse inkluderer mørkegrønne grønnsaker, nøtter, soyabønner, og fet fisk som laks, tunfisk og makrell.
 4. 4
  Kutt ned på koffein drikke. Du trenger ikke å slutte, men å kutte ned vil bidra til å redusere kjemisk indusert angst og stress, og glatt noen utvinning tid.
  • Tren kroppen din. Det kan være en sport du liker, yoga, kryss trening, eller en enkel tur i parken. Men å holde kroppen aktiv vil hjelpe ditt syn.
  • Kast deg inn i en hobby du liker. Enten det er kunst, foto, musikk takknemlighet, eller bygge et skip i en flaske, med fokus på noe annet enn den suger faktor vil gi hjernen litt fri for god oppførsel.
  • Bli med i et fellesskap som du ikke allerede er en del av. Det kan være en støttegruppe for hva du går igjennom, eller en gruppe mennesker som deler din kjærlighet til Lord of the Rings, eller en veldedighet som Habitat for Humanity. Du kan finne trøst og mening på måter du aldri forestilt seg.
  • Ikke krype inn i et hull og forsvinne. Dine venner og kjære vet sikkert livet ditt suger. De kan eller ikke kan være i stand til å hjelpe deg direkte, men de kan gi deg følelsesmessig og moralsk støtte.
  • Sove. Du trenger ikke å bli fortalt dette. Kroppen din er sannsynligvis tigge deg for det når du er i midten av harde tider. Du kan faktisk bli trukket til å sove hele dagen. Selv om det kan føles godt i øyeblikket, det bare setter av uunngåelig, så prøv å opprettholde gode søvnvaner. Oppretthold en konsekvent søvn tidsplan, men tillater deg selv litt spillerom. Hvis du sover urolig for halve natten, og til slutt sovner på 4 am, ikke stå opp klokken 06:30 med mindre du absolutt må. La kroppen få ca 8 timer for de beste resultatene.
 5. 5
  Søke hjelp umiddelbart. Ja, suger livet. Noen ganger kan det bli overveldende til det punktet hvor du regne som svelger en flaske piller, eller en 9 mm, vil være å foretrekke fremfor en annen dag av smerte. Hvis disse tankene begynner å invadere dine sanser, håndtere dem som om livet var avhengig av det-fordi den gjør.
  • Hvis du akkurat har begynt å ha disse tankene, snakk med din lege eller terapeut. De kan foreskrive noe for å hjelpe styre deg tilbake til sentrum, følelsesmessig. Det kan være lov å snakke om det er terapeutisk nok, men ikke anta det. La det ringe til fagfolk.
  • Hvis du er på et mer avansert stadium, tenker siste måltider, hva du skal skrive, hvordan du skal gjøre det, og hvis noen vil selv vare (eller at dette skal "lære dem en lekse"), stopp hva du er gjør. Plukke opp en telefon. Ringe 1-800-273-8255, og fortelle dem hva du har på hjertet. Hvis din trang er ikke helt umiddelbar, gå til Google og skriv "selvmord hotline." Resultatene skal inneholde antall ovenfor, pluss lokale ressurser som kan hjelpe, uansett hva saken gjelder.
  • Merk at hvis din i sluttfasen av en dødelig sykdom, kan ovennevnte forslag ikke være det beste løpet. Noen land, og en stat i Europa, tillater lege-assistert selvmord-dens formål å sørge for en rolig, kontrollert avgang fra denne verden.

Tips

 • Husk å le. Ler er en naturlig måte å frigjøre spenninger.
 • Tenker betyr positivt hengende på håp og leter etter nye muligheter på den tiden da livet er blitt for hardt. Det betyr å strebe mot sine utfordringer, men ekstreme. Det betyr hengende på hva som er gode i deg selv hvis alt annet blir feid bort og verdsette din medfølelse, din varme, din evne til å finne skjønnhet. Det er alltid himmelen, er det alltid en dewdrop på en luke. Snakker forstand, er det alltid i morgen.
 • Finn en venn og snakke ut om det. Spør dem bare for å lytte. Noen ganger forteller situasjonen outloud du høre det fra utenfor ditt eget hode og se situasjonen mer tydelig. Samtaleterapi er stor.
 • Når du tenker positivt, skje positive ting gjør, i krisetider er det vanskelig, men husk så vanskelig som det ser ut til verden skylder oss noe. Ting skjer for en grunn. Holde seg sterk, dette er bare et kapittel i livet ditt.
 • Vær positiv og aktiv.
 • Hvis dette ikke hjelper for deg, ta den buddhistiske syn: Livet er vanskelig. Den uholdbar tanke er at vi kan endre det. Ved å akseptere at livet faktisk er vanskelig, begynner vi å gjøre det mindre smertefullt... ikke mindre vanskelig.
 • Når du tenker positivt, begynner du å se verden rundt litt mer forsiktig, har du en tendens til å se på den bedre, klarere side. Å være ergerlig vil gjengi positiv tenkning ubrukelig.
 • Å "gå for det" bare stå opp og gjøre det. Hvis det er til og med Smalles stemmen inne sier, "Get up!", For å gjøre det den sier, bare dykke i! Slå av datamaskinen, slå av TV, og komme i gang!

Advarsler

 • Ikke gå seg vill i selvmedlidenhet. Hvis du ikke kan endre situasjonen, kan du alltids slå innover og bestemme hvordan du vil svare på det. Noen ganger uskyldige mennesker blir fengslet for forbrytelser de aldri begått. Noen ganger folk blir knust av diskriminering og undertrykkelse, eller ranet eller voldtatt, eller ansikt jobb tap og falle gjennom sprekkene. Du kan ikke være hvem du var før tragedien, men du kan bli hel igjen som en som overlevde tragedien, og du kan bli husket som en som overlevde urettferdighet uten å la den forgifte deg.
 • Motstå trangen til å handle ut stemninger på de rundt deg. I stedet skriver, betro seg til en venn, tegne, ta en tur, osv. Gjør noe kreativt eller fysisk aktive, noe du føler deg komfortabel med å gjøre, og at andre ikke har rett til å kritisere.
 • La deg sørge virkelige tap. Aksepter de fem stadier av sorg og la dem flyte, gråte, raseri, tidsskrift, prute med det guddommelige, det er en prosess som tar så lang tid som det gjør for alle som sørger. Ikke la noen fortelle deg at det er bare selvmedlidenhet, akseptere at det er sorg og føler følelsene dine. Å miste en venn, et kjæledyr, en jobb, en mulighet eller overfor en vanskelig sannhet er ekte sorg. Å miste din ide om hvem du var til en smertefull selv anerkjennelse er sorg også. Alle disse mulighetene er borte og du kan ikke se de nye mulighetene før du har sørget dem og gi slipp på det gamle.
 • Ta kontakt med noen hvis du begynner å ha selvmordstanker. Ikke holde det inne.
 • Ikke gjør den feilen å stå stille heller enn å prøve det.
 • Hvis du tar en aspirin eller paracetamol lindrer selvmordstanker og skyver deg bort fra randen, er du sannsynligvis overfor kronisk fysisk smerte i stedet for eller i tillegg til depresjon, selv om du ikke kan gjenkjenne det som sådan. Oppsøk en smerteklinikk og en nøyaktig diagnose for årsaken til smertene dine. Du er mye bedre med en resept hvis du trenger vedlikehold smertestillende medisiner, er en langsiktig resept sannsynlig å bli tryggere og mer effektiv. Migrene, fibromyalgi fakler, mange medisinske tilstander kan lett forveksles med depresjon fordi depresjon er mer vanlig og godt kjent. Spesialister tolke symptomer innen sin egen spesialitet. Søvnapné og andre typer søvnproblemer kan også ha dette som et symptom. Bli klar over dine fysiske helseproblemer og finne de rette legene for å få effektiv behandling for dem. Det kan gjøre en verden av forskjell, spesielt hvis terapi og antidepressiva ikke har noen effekt, men en over disk smertestillende medikamenter reduserer problemet.