Wkeno

Hvordan slutte å være hyper

Å være hyper er ikke alltid en tur i parken. Det er konsekvenser, som folk tenker du er merkelig, ingen å stole på deg med hemmeligheter, og mer! Forhåpentligvis vil denne siden hjelpe i alle fall litt, eller mye!

Trinn

Hvordan slutte å være hyper. Prøv å redusere inntaket av kaffe og sjokolade, spesielt før du går ut i offentligheten med venner.
Hvordan slutte å være hyper. Prøv å redusere inntaket av kaffe og sjokolade, spesielt før du går ut i offentligheten med venner.
 1. 1
  Prøv å redusere inntaket av kaffe og sjokolade, spesielt før du går ut i offentligheten med venner.
 2. 2
  Tenk på hva du skal si før du snakker, og hvis det er en god ting å si.
 3. 3
  Ta et dypt åndedrag hvis du er i en hyper humør. Som vil hjelpe deg å tenke roe ned.
 4. 4
  Hvis det er noen du liker (er forelsket i) rundt, tenker på hvordan de ser på deg som hyper. Du bør være deg selv, selvfølgelig, men å være hyper vil ikke tiltrekke seg den spesielle personen, så prøv å holde hodet kaldt.
 5. 5
  Tenk på hvem du egentlig er, og hva personligheten din er sammenlignet med måten du handler.
 6. 6
  Hvis du har et spesifikt prosjekt du jobber med og kan ikke konsentrere seg:. Stopp Ta et dypt åndedrag (som angitt ovenfor). Tenk på hva du har å gjøre, og hvorfor du skal gjøre det. Hvis, for eksempel, må du skolearbeid å fullføre, kan du gjøre det fordi du ønsker å beholde karakterene dine på eller over der de er nå. Visualiser din komplette oppdrag. For noen mennesker, er visualisering den viktigste delen. Visualiser deg selv konsentrere seg og fullføre arbeidet. Hvis lyder og lignende tendens til å bry deg, bilde selv ikke blir plaget av dem. Det høres... klosset. Gjør det hvis du må.
 7. 7
  Hvis du er spesielt antsy, og alene, kan du gjøre følgende, rask, trening:
  • Stå opp.
  • Gjør et stumt skrik. Later til å skrike. Ikke egentlig skrike. Eller skrike til noe.
  • Ta på tærne eller prøve å ta på tærne og hold den for ikke mer enn ti sekunder. Strekk hva andre deler av dere som synes å trenge stretching.
  • Kjør noen få skritt på plass. Slutten.
 8. 8
  Få sove! Det hjelper overraskende!

Tips

 • Bare fordi du prøver ikke å være hyper betyr ikke at du skal bety, eller endre din personlighet!
 • Hvis ingenting av dette hjelper, snakk med en ernæringsfysiolog. De kan være i stand til å hjelpe deg å redusere sukkerinntak eller finne ut hva kilden til hyperaktivitet din er.
 • Hvis du mistenker at du har ADHD, bipolar lidelse eller noe annet mer komplisert enn bare hyperaktivitet, snakke med legen din.

Advarsler

 • Hvis du ikke kan kontrollere ditt problem i skolen, kan det føre til problemer.