Wkeno

Hvordan stramme løs hals hud

En av de mest åpenbare tegn på aldring er mangel på fasthet i huden. Som vi alder vår hud mister elastisiteten som det hadde i våre yngre år, og dette gjør at den blir løs og vises saggy. Dette er ofte mest tydelig på ansiktet og halsen. Det er mange mennesker som velger å gå ned den kirurgiske rute for å fikse dette problemet, men dette kommer med risiko, og er også for dyrt for mange folks budsjetter. Den beste alternativ metode for å stramme og løfte halsen hud er å gjøre oppgaver og å prøve forskjellige ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger som er beskrevet nedenfor.

Trinn

Hvordan stramme løs hals hud. Unngå plutselig vektøkning eller tap.
Hvordan stramme løs hals hud. Unngå plutselig vektøkning eller tap.
 1. 1
  Utøve. Disse øvelsene er en god blanding av strekk og trene nakken og nedre ansiktsmusklene. De bør gjentas en eller to ganger om dagen, og bør bli en del av din daglige rutine. Ved å gjøre dem jevnlig for resten av livet ditt, vil halsen bli sterkere og mer fleksibel, slik at det er mindre sannsynlighet for å bli skadet eller skadet. Hva mer vil du ha en fastere hals med mindre saggy hud!
  • Plasser en hånd på pannen din. Presse hodet mot det uten å la det gå fremover. Du skal føle nakkemusklene fungerer. Hold denne posisjonen i ca 10 sekunder. Deretter lås hendene bak hodet, og skyv bakover for å skape trykk, og igjen holder i omtrent ti sekunder.
  • Sett deg ned med ryggen rett. Løft hodet bakover slik at haken peker mot taket med leppene lukket. Neste lage en tygge bevegelse med munnen. Du vil føle deg i nakken og ansiktsmusklene blir jobbet. Gjenta omtrent 20 ganger.
  • Denne er lik den ovenfor. Igjen sitter med rett rygg, løfter hodet slik at haken peker til taket med leppene sammen. Men denne gangen, surmule leppene i en slags kyssing bevegelse, vil dette føles så effektiv som trening to, men arbeider ulike deler av halsen og ansiktet.
  • Vær forsiktig med dette, kan det belastningen på nakken. Ligge på sengen med hodet hengende over kanten. Sakte og forsiktig løfte hodet opp mot overkroppen din, ved hjelp av nakken. Sakte og forsiktig senke den ned igjen. Gjenta dette ca 5 ganger, men sørg for at du stopper umiddelbart hvis du føler smerte.
 2. 2
  Unngå plutselig vektøkning eller tap. Vektøkning vil føre til at huden til å strekke seg, så vel som dette, er halsen en av de mest sannsynlige stedene som du vil opp i vekt, noe som forårsaket en dobbel hake, og vil forlate deg med løsere hud hvis du mister vekt. Plutselig vekttap ikke gir huden din tid til å justere og vil la det ser og føler seg løs. Du bør gå ned i vekt gradvis for å unngå dette.
 3. 3
  Prøv kremer. Mange forskjellige typer hud innstramming kremer er tilgjengelig. Hud oppstrammende kremer er ofte svært rik på fuktighet for å dypt hydrat huden, og dermed redusere rynker og hindre ytterligere skade. Pass på at du prøver forskjellige produkter til du finner hva som passer for deg, noe arbeid ved å stramme de ytre lagene av huden, mens andre plumpe dem opp for å myke ut rynker. Noen inneholder ingredienser som stimulerer blodtilførselen til ansikts hudceller. Noen arbeid over lang tid for langvarige resultater, andre fungerer som en kortsiktig quick fix. Det er mye å velge mellom så sørg for at du ser deg rundt.
 4. 4
  Vurdere kirurgi. Selv om mange ville unngå det, er kirurgi et alternativ. Men som med alle kosmetisk kirurgi, sørg for at du er fullt klar over risikoen, få riktig ettervern som du trenger, at du går gjennom en betrodd kirurg og selskap, og at du forstår din prosedyre. Mange velger denne ruten på grunn av den raske og uanstrengt resultater, mens mange velger å fikse sin hals den naturlige måten på grunn av risiko og regning.

Tips

 • Hvis du er en røyker da! Røyking fører til tidlig aldring og dehydrering så vel som gir deg massevis av giftstoffer som skader huden din.
 • Bruk UV-beskyttelse mot skadelige stråler som over tid kan fremskynde aldringsprosessen.
 • Øvelsene vil bare være effektiv hvis det gjøres jevnlig. De tar ikke mer enn fem minutter, så bør være lett å passe inn i din daglige rutine.

Advarsler

 • Vær forsiktig når du trener nakken, er det en følsom og delikat del av kroppen, og kan bli skadet når anstrengt. Bare sørge for at du ikke over gjør det, og at du ikke presse deg selv for hardt. Hvis du føler smerte, så stopp.