Wkeno

Hvordan ta en slapshot i ishockey

The slap-shot er en svært viktig del av enhver hockey spillet. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det riktig, vil det ikke ha den ønskede effekt (og det kan være ganske pinlig når du wiff på pucken helt). Dette er en guide for å hjelpe deg å forbedre din slap-shot, eller begynne å lære hvordan du gjør en. Hvis du har problemer med slapshot din, kan du lese denne artikkelen om hvordan du kan ta en slapshot, den har noen gode tips og lenker til en rekke andre nyttige artikler

Trinn

Hvordan ta en slapshot i ishockey. Forstå hvordan en slapshot fungerer.
Hvordan ta en slapshot i ishockey. Forstå hvordan en slapshot fungerer.
 1. 1
  Forstå hvordan en slapshot fungerer. The hockey stick er aggressivt fiket (nesten like hardt som du kan) og bøyd på isen, og bygge spenning som deretter løslatt mot pucken i retning av den tiltenkte målet. Selv om denne teknikken kan generere en puck hastighet på over 100 mph, det er ikke så nøyaktig, eller så praktisk som håndleddet eller snap shots.
 2. 2
  Lær når du skal ta en slap-shot. Det er fristende å ende opp på en-timeren på vei mot deg når du er helt i toppen av de hash merker, men prøv å holde deg selv. De aller fleste av tiden, vil noe mye enklere fungere bedre. Slap-skudd skal primært brukes av en forsvarer når du er i hans posisjon nær den blå linjen eller å dumpe pucken i offensiv sone. Dette gjør det mulig for en spiss ved en frem står foran nettet.
 3. 3
  Peke føttene mot pucken, som bør være ca 3 meter fra skøytene. Ikke rett skøytene på målet (som er netto, forhåpentligvis), dette er en stor feil gjort av nybegynnere. Selv når du bygger mer dyktighet i å ta Slap-shots, vil dette være mulig. Senere, hvis du har dårlig tid under en lek, eller kan ikke plassere deg riktig for skuddet, kan du ta et skudd med føttene litt skjeve.
 4. 4
  Blikk på nettet. Du vil sannsynligvis ikke har mye tid til å få pucken ut hvis du bruker for mye tid med sikte på dette punktet. Et enkelt blikk vil gjøre for nå å få den generelle retningen av hvor du ønsker å skyte.
 5. 5
  Få riktig grep. Hvis du er høyrehendt, bør du holde din pinne med venstre hånd på toppen. Din høyre hånd skal være lavere enn der du normalt vil bære det når stick-håndtering eller skøyter. Sørg for at hendene er skulder lengde fra hverandre på pinnen, så pinnen når sitt høyeste punkt hendene vil skille litt mer og gå ned i sjakten, og som du er ferdig skutt, hånden din skulle ende opp et sted nær skulder lengde fra hverandre. (MERK: Et flertall av venstrehendte hockeyspillere skyte på venstre gjør disse instruksjonene helt bakover din høyre hånd ville være på toppen av pinnen fordi du ville bruke din dominante hånd for best mulig kontroll.)
 6. 6
  Sveive opp. Ikke gjør dette til en ekstrem; trekke tilbake måte over hodet ikke legge makt og ofrer tid og nøyaktighet drastisk. Trekke pinnen tilbake til midjen din bør være tilstrekkelig. Du bør se ned på pucken på dette punktet slik at du ikke går glipp av det. Spesielt som en nybegynner, trenger mens du prøver å lære den generelle bevegelsen, under windup ikke ta bladet på køllen noe høyere enn midjen din. Når du har en rimelig sjanse, kan du øke metning. Med gode mekanikere er det mulig å unlease en svært kraftig slapshot med lite metning.
 7. 7
  Ta en titt på mål og mål som du ender opp. Hvis du går for et mål, bør du satse på et bestemt sted på nettet, ikke bare selve nettet. Hvis du tar en sjanse i håp om en lagkamerat vil tippe det (dette er anbefalt over en faktisk skutt for et mål), holde øynene på isen og på teammate pinne side.
 8. 8
  Ta kontakt med isen inches før du treffer pucken. Mange feilaktig traff bare pucken, vil tenke isen bremse sine skudd. Hvis det utføres riktig, vil imidlertid treffer isen med dine kølle øyeblikk før kontakt med pucken føre til at pinne til "flex" og skyter pucken ut som en pil fra en buestreng.
 9. 9
  Under kontakt med pucken, rulle håndleddene slik at tommelen på din dominante hånd (høyre hånd hvis høyrehendt, venstre hånd hvis venstrehendt) slår ned mot isen. Dette legger nøyaktighet til bildet ditt.
 10. 10
  Følge gjennom med din skudd til hvor du sikter. Etter første kontakt, følger gjennom helt i den retningen du ønsker pucken til å gå. Dette gir en mer nøyaktig skudd, og det hjelper også å holde pucken stabil i luften. Skuldrene skal avslutte mot nettet, bør hoftene vri mot retning av skuddet, og fremre foten skal slå mot retning av skuddet. Etter å ha fulgt gjennom, bør stokk og kropp peke (gliding) mot retning av skudd.

Tips

 • Bøy knærne - Dette er viktig fordi det øker fremdriften av kroppen din ved å bruke musklene i bena.
 • Rull håndleddene under bildet ditt, dette er hvor de fleste av nøyaktighet din kommer fra i tillegg til å peke på hvor du vil pucken til å gå. Selv om du peker stick, vil pucken aldri gå hvor du vil den skal hvis du ikke rulle håndleddene under kontakt med pucken.
 • Hvor bladet på dine kølle ferdig er der at ballen skal ende opp. Hvis bladet er høyt over bakken, bør skuddet ender opp med høy, lav - lav.
 • I din dask skutt, du treffer isen før pucken. Følge gjennom med din skutt peker med slutten på køllen til der du vil pucken til å gå. Jo mer kraft du legger inn din stick desto mer nøyaktig skuddet ditt bør være.
 • Alltid holder på å øve. Lese om Slapshots på internett hele dagen er ikke til å hjelpe din skutt så mye som praktiserer vilje! Sørg for å legge merke til eventuelle feil du gjør og bevisst tenke på å korrigere dem når praktisere.
 • Avstanden mellom der du treffer isen å bøye pinnen og der pucken er varierer fra person til person. Hvis din har en hard tid å få pucken i lufta, traff isen lenger tilbake.
 • Bruk alltid en kopp
 • Tar sakte skudd når du starter opp. Ikke bekymre deg om makt, i stedet øve plasseringen av skuddene, og plasseringen av pucken på kølla. Når du blir komfortabel, kan du begynne å påskynde bevegelse i sving, og hastigheten på skuddet vil følge.
 • Nøyaktighet først, deretter makt - Dette er en stor spiss for unge spillere. Praktisere din nøyaktighet først, hvorfor du spør? Selv om du kan skyte pucken 100 miles og time, vil du aldri scorer hvis du ikke kan treffe nettet. Også hvis du kan sikte, betyr at du vil ikke sende vill dask skudd på andre spilleres hoder. Når dine spillere er foran nettet, holde pucken lavt og holde pucken på nettet. Dine spillere vil elske det, og du og teamet ditt kommer til å score flere mål.

Advarsler

 • Sørg for at lagkamerater vet du er skyting og er klar. Spillere kan ofte bli forvirret og ender opp vender feil retning og få en puck til baksiden av leggen hvor det er ingen beskyttelse. Dette etterlater i beste fall en ekkel blåmerke og en slapp for en stund. Motstanderens spillere skal vende mot deg, og hvis de blir truffet av en puck, vel, så ille. De vet hva de er i for og bør vite ikke å være vendt feil vei fra en puck.
 • Hold hodet opp eller vil du mest sannsynlig dø. Dette er alltid sant i hockey, når du kan få kjørt over noen minutt av en stor kropp sjekk, men det er spesielt viktig når du prøver å ta en sjanse. Det er alltid bedre å få skutt av og ta hit til laget ditt.
 • Virkningen av å treffe is / bakken gjentagelser kan forårsake skade, slik som bursitt, spesielt hvis du bruker en veldig stiv pinne. Eksperimenter med forskjellige fleksibilitet karakterer på kompositt køller.