Wkeno

Hvordan takle kvinnelige mønster Hårtap

Hver dag blir om lag 100-135 hår trafokiosk fra hodebunnen og omtrent det samme antallet angir vekst syklus for folk flest. Når antall hår tapt overskrider antallet hår som vokser, oppstår håret tynning. Kvinne Hårtap kan føre til en følelse av selv-bevissthet. Her er noen måter å takle.

Trinn

Hvordan takle kvinnelige mønster Hårtap. Gå på nettet og finne en kilde for en anti sebolytic hodebunnen rensemiddel og bruke det regelmessig.
Hvordan takle kvinnelige mønster Hårtap. Gå på nettet og finne en kilde for en anti sebolytic hodebunnen rensemiddel og bruke det regelmessig.
 1. 1
  Gå på nettet og finne en kilde for en anti sebolytic hodebunnen rensemiddel og bruke det regelmessig.
 2. 2
  Øker blodsirkulasjonen til hodebunnen din. Bruk en myk, multi-tipset hodebunnen massasjeapparat daglig. Hodebunnen massører er vanligvis funnet på steder som selger hårprodukter. Bruk hendene til å massere hodebunnen.
 3. 3
  Prøv ulike sjampoer. Det er flere sjampo spesielt formulert for tynt hår. Ingen av dem kommer til å gjøre mirakler, men noen gjør fremme follikulær lyng og derfor hårvekst. Andre inneholder protein og fiber å belegge håret og tykne det.
  • En rekke botaniske / naturlig utvunnet behandlinger som ansetter agenter og mekanismer som ligner på narkotika basert tilbud også eksisterer. Som med enhver behandling, gjør din forskning og være slitne av "review sites" eller andre salg svindel.
 4. 4
  Hvis det er tykt nok i front, men tynn på kronen, vokser det lenger foran og feie den tilbake. Feie det opp fra sidene. Bruk pannebånd for å dekke områder, eller mini-klipp for å ordne håret, eller buer og wraps.
 5. 5
  Hvis du er veldig ung (ca 25 og under) og du føler deg eventyrlystne, prøv å gjøre noe virkelig gale med håret ditt, som farging det en unaturlig farge, skyter den, barbering del av det (men ikke for mye), osv.. Ikke bare vil dette skjule noen merkbar tynning, vil folk bli for fokusert på hvor gale det er enn om det er litt tynt.
 6. 6
  For mild til moderat tynning, prøv å redusere glansen av hodebunnen og håret tapet vil være mindre merkbar. Bruk et hår pulver på hodebunnen din, eller bruke riste-on hair bygge fiber. Ja, de virkelig virker!
 7. 7
  Eksperimenter med caps, skaut, og hatter.
 8. 8
  Se etter OTC-legemidler. Det er over-the-counter narkotika for hårtap, men før du bruker noen form for narkotika, se en spesialist.
  • Den viktigste behandlingen for kvinnelige mønster Hårtap er Minoxilil. En 2% Minoxidil bør brukes to ganger om dagen for å tørke håret. Følg anvisningen på pakken.
 9. 9
  Før du kjøper produktet, sjekk emballasjen. Dersom emballasjen sier at det ikke vil være effektive på visse håravfall mønstre, og du har en av disse håravfall mønstre, spare penger. Vanligvis er det en tegning på boksen.
 10. 10
  Hvis du prøve produktene, ikke forvent resultater i minst 6-8 uker, og fortsatt bruk av produktet er nødvendig for å opprettholde noen ny vekst. Merk: sjekk butikken merkevare for andelen av aktive ingredienser. Hvis de er sammenlignbare med navnet merkevare, gå med mindre kostbart merkevare som dette er en kostbar og langsiktig satsing.
 11. 11
  Tenke positivt om situasjonen, hvis du var alltid ertet om din tykt hår i grunnskolen, har en latter om ironi. Tenk om dine nye hår muligheter, også. For eksempel, hvis du alltid har ønsket å prøve en veldig kort frisyre, men du trodde det ville se ut som en afro eller en Jellicle Cat hår, prøv det nå, og du kan nyte resultatet!
 12. 12
  Til slutt, prøv å holde håret tap i perspektiv: du er den samme personen som du alltid har vært. Hva som er inni hodet ditt er mye viktigere enn hva som er på toppen av det!

Advarsler

 • Bruk bare produkter spesielt laget for kvinner. Finastride er ikke egnet for kvinner på grunn av potensialet for stoffet for å forårsake misdannelser i genitalia av mannlige fostre.
 • Male minoxidil har 5% aktiv bestanddel, men det er ikke noe mer effektiv for kvinner enn 2%, men den har flere bivirkninger.
 • Hvis du går med crazy hair, husk reglene for din skole / jobb. Mens det kan være greit hvis du går til en kunst skole eller arbeid på Hot Topic, Vær forsiktig hvis du går til en privat / religiøs / streng skole eller arbeid et sted som streber etter å være forretningsmessig.