Wkeno

Hvordan trene for å slåss med isometrics

På gatene i dag, eller når du er med din venn (er) du vet aldri om du vil bli utfordret til en kamp eller noen vil rote rundt med vennene dine. Trening kan hjelpe deg i en situasjon som dette.

Trinn

Hvordan trene for å slåss med isometrics. For det første, aldri undervurdere motstanderen.
Hvordan trene for å slåss med isometrics. For det første, aldri undervurdere motstanderen.
 1. 1
  For det første, aldri undervurdere motstanderen. Ulempen med isometrics er at den ikke er målbar. Du må jobbe hardt og smart med isometrics ved å holde en logg over treningsøktene dine og måle det som best du kan.
 2. 2
  Bruk isometrics å bygge en rustning av muskel på kroppen din, og å ha hele styrke. Konstruer en rundt programmet og bruke flere felles isometrics så mye som mulig.
 3. 3
  I programmet, gradvis øke intensiteten av dine viktigste oppgaver. En bakken og pund fighter kan øve en isometrisk pull hvor hans log entry kan være: sette en ti sekunder lys, satt to ti sekunder lys, sett 3) ti sekunder medium, satt fire ti sekunder middels - tunge, og satt fem ti sekunder tunge. Alternativt, ta opp intensiteten numerisk eksempel: sett en 20% innsats, satt to 20% innsats, sett 3 40% innsats etc.
 4. 4
  På lang sikt, øke intensiteten på noen av dine isometriske øvelser. På hver trening, vil bakken og pund fighter gradvis øke intensiteten av hans trekke trening. Av og til, måle styrke for de målbare øvelser. Bakken og pund fighter kan prøve en arm dumbbell løfte opp fra gulvet for å se hvor godt hans isometrics lift bygget sin styrke. Alt dette er funksjonell.
 5. 5
  Komme i gang. Suppler slåss og calisthenics med isometrics.
  • Etablere dine prioriteringer. For eksempel, hvis du MMA trening ukentlig, så det er din prioritet. Hvis du har veldig lite ledig tid i en bestemt uke på grunn av skole, arbeid eller sosiale og familiære årsaker, bruke din dyrebare tid på din MMA treningsøkt. Bruk isometrics til raskt å gå gjennom en komplett rutine når du har litt mer tid. Andre viktige ting er: utholdenhet arbeid, stretching, studere, teknikk arbeid, øvelser og styrketrening.
  • Arbeidet med dine svake punkter ved å undersøke din nåværende program og legge isometrics å raskt jobbe med de svake punktene. For eksempel, hvis du gjør håndstående trykk ups, gjøre noen isometrics for skuldrene.
  • Basert på din kampstil gjøre funksjonelle isometrics. Gjør en isometrisk push på en vegg med en knyttneve, dette er en all-around effekt byggmester som kan gjøres i de mest spartanske forhold. Har en partner slå mageområdet med polstrede hansker for å styrke musklene der i tillegg til din isoton abdominal arbeid der.
 6. 6
  Armen ut i dynamisk spenning.
  • Tenk deg at det finnes vekter i hendene, prøver du å trekke dem opp, men samtidig prøve å presse dem ned slik at du bruker din egen makt mot deg selv.
  • Enkelte harde stiler av kampsport bruker dynamisk spenning, innlemme deres bruk av dynamisk spenning inn i rutinen.
 7. 7
  Isometrics og frivekter (isotonics) både bygge fart og styrke med frivekter være mer effektiv. Det flotte med isometrics er at det kan bygge styrke der frie vekter, maskiner, tunge vesker og andre apparater ikke kan. Dra nytte av dette, drive forskning og være kreativ.
 8. 8
  Bruke det som er tilgjengelig, eller på liten kostnad. Liste de forskjellige teknikker du vil bruke og gjøre isometrics for dem. Isometrics kan gjøres svært raskt, og hvis du gjør mange øvelser gjør dem for bare ett eller to sett hver. Planlegg en isometrisk program, for eksempel av 45 isometriske øvelser gjort over tre treningsøkter med 15 av dem gjort på hver trening. Hvis du gjør hver og en i fem sekunder og to sett, er den totale tiden 15 øvelser x fem sekunder X 2 sett = 150 sekunder.
 9. 9
  Bygg din egen enhet. For alle rundt styrke og bygge en rustning av muskler, gjøre eller ha noen lage en smal strøm rack for isometrics. Planlegg på papir designen for denne power rack.

Tips

 • Prøv hardt å ikke være for selvsikker.
 • Bruk din styrke og hurtighet.
 • Bruk sunn fornuft i en kamp, ​​ikke bare bruke øynene dine.
 • Ved å trene og sparre hardt og opplever ekstrem tretthet og smerter av det, vil du være svært tilbakeholdne med å komme inn i en ekte kamp.
 • Ikke dømme motstanderen din bare ved å se på dem.

Advarsler

 • Igjen IKKE være for selvsikker!
 • Hvis du rote rundt med en venn (eller noen) ikke skade dem for mye eller annet du kan ende opp med å miste en venn. Dette er ikke en god risiko å ta!
 • Ikke gjør dette for mye hvis du har høyt blodtrykk.