Wkeno

Hvordan trene med hunden din

Din firbente venn kan være en fin trening pal eller en motiverende personlig trener! Akkurat som mennesker, kan hunder lykkelig slå sofagris og få for mye vekt (anslagsvis 45 prosent av europeiske hunder anses å være overvektige eller fete), så inkludert hunden i din vanlige treningen rutine eller treningsprogram kan være en fin måte å hjelpe din hund holde seg sunne og friske. Videre kan dette være svært motiverende for deg, lage en tidsplan der hunden din er avhengig av deg å være konsekvent med øvelsen.

Ved etablering av en felles øvelse rutine, være klar over at, i motsetning til trening med en menneskelig venn, vil din firbente kamerat ikke være i stand til å gjøre det så tydelig når han har fått nok eller finner tempoet altfor utmattende. Så, så vel som å vite hvordan du skal trene med hunden din, også lære å lese tegn til å overdrive og gi akt på dem. Denne artikkelen vil hjelpe deg å gjøre begge deler.

Trinn

Hvordan trene med hunden din. Bestem hva trening du vil gjøre med din firbente venn.
Hvordan trene med hunden din. Bestem hva trening du vil gjøre med din firbente venn.
 1. 1
  Bestem hva trening du vil gjøre med din firbente venn. Selv om jogging og gåing synes å være normen, det er mange andre økter du og din beste venn kan gjøre sammen, og noen av disse kan brukes til å variere treningen rutine for å hindre kjedsomhet for noen av dere. Faktisk er variasjon svært viktig å sørge for at hunden ikke overarbeide noen muskler på bekostning av andre. Noen gode øvelser for mennesker og hund alike inkluderer:
  • Jogging, løping eller gåing. Denne øvelsen kan fungere godt for dere begge - merk at noen arter er bedre egnet til å kjøre enn andre. For løping, hunder med en tynn kroppsbygning, dypt bryst og lang snute pleier å være best for å kjøre. Også, ikke kjøre med en hund til sin skjelettet er moden, og før det, kan det oppstå skader.
  • Svømming. Spesielt hvis du har en hund som elsker vann (for eksempel en irsk vannspaniel), svømme noen runder med din kamerat. Hold et øye på hunden din i hele svømmetur for å sikre at han ikke sliter eller har problemer, mens i vannet - noen hunder kan trenge en flytevest for å holde hodet over vann. Dette er en god øvelse for hunder med leddproblemer. Men kan du ikke være i stand til å gjøre mye av runde svømming hvis du trenger å holde et øye på hunden din - ha dette i bakhodet når du velger dette som et team exercise.If hunden din føles ikke behagelig i vannet, don 't sette dem i.
  • Agility trening. Gjør en hinderløype (hekk, tunneler, tau, etc.) for hunden din. Løping, hopping og krypende er en flott måte å bruke forskjellige muskler og lar hunden din til å utøve annen viktig muskel - hans eller hennes hjernen. I mellomtiden har du plikt til å føre opp!
  • Sykling. En langsom sykkeltur med hunden din ved din side er en fin måte å hjelpe valpen bruke litt pent opp energi. Hold et øye med hunden din gjennom hele turen. Hunden din er expending betydelig mer energi enn du så se etter kjennetegn på at han / hun er være pooped.Also sikker på å ta pauser for hunden din som de trenger for å gjøre sin virksomhet
  • Rulleskøyter eller rulleskøyter. Bare en ekspert rollerblader / skater bør forsøke å utføre denne treningen med hans / hennes hund. Sørg også for at valpen har mestret ferdigheter av hælen og er generelt lydig slik at han / hun ikke trekke deg ut av banen.
  • Langrenn. Vinteridrett kan være en eksplosjon med hunden din. I stedet for å ta en rask spasertur, spenn på noen langrennski og har din valp ved din side.
  • Doga. Dette er en krysning mellom yoga og hund - selvsagt er det yoga med hunden din! Dette kan være en rolig og behagelig trening opplevelse for dere to, se etter en klasse i ditt område. Hvis det ikke er en klasse, sjekk ut videoer på nettet, og følg instruksjonene med forsiktighet.
  • Dog spill. Se nedenfor for en mer dyptgående omrisset av å bruke spill som trening.
 2. 2
  Lære hunden hvordan hælen. Den eneste måten du vil kunne oppnå en effektiv trening med hunden din er om han er i sync med kroppens bevegelser. Undervisning valpen grunnleggende kommando av hælen vil tillate deg å holde hunden under kontroll mens du er på eller av leiekontrakten og vil hjelpe dere begge å unngå skade.
  • Ha passet valpen sitte eller stå ved siden av venstre ben med dere begge i samme retning.
  • Ta en godbit pose som inneholder lite treats.You skal belønne hunden din ofte, slik at du ønsker å bryte ned godbiter i små, negl størrelse biter.
  • Si hundens navn, få øyekontakt og gå to skritt frem. Hvis valpen turer med deg, belønne ham med en godbit. Hvis han ikke ta på, sikkerhetskopiere og gjenta dette trinnet til han går med deg.
  • Gjenta to trinn bevegelsen flere ganger til det blir andre natur for valpen å følge deg.
  • Øk hælen bevegelsen til fire og deretter seks trinn, belønne valpen underveis.
  • Hvis hunden din blir lei eller henger etter, ta en pause. Men hvis han fortsetter denne atferden si "aah-ahh" og hans navn for å få hans oppmerksomhet. Gå tilbake til de grunnleggende trinnene og deretter belønning.
  • Praksis hælen så ofte som mulig - to ganger om dagen er ideelt.
 3. 3
  Sørg for at hunden er skikkelig sosialisert. Vet du hvordan hunden reagerer i møte med andre hunder? Du ønsker ikke å finne ut for første gang da han bestemmer seg for å alle ut slagsmål med en annen hund mens du er i øvelsen utstyr og langt hjemmefra. Vær sikker på at han vil ignorere andre hunder eller oppfører seg ordentlig rundt dem når de kommer over dem. Like, hvordan føler du deg når du kommer over andre hunder som du er ute og farter trene? Du må føle deg trygg på at du kan håndtere situasjoner med mulig konfrontasjon med andre hunder og håndtere hunden din på riktig måte.
 4. 4
  Vurdere hundens kondisjon og helse nivåer. Hunden din evne til å delta i den samme øvelsen som du vil være avhengig av sin nåværende form, samt å være i god helse. Hvis han ikke er veldig passe, må du skreddersy treningen for å hjelpe ham å nå bedre kondisjon. Og hvis han har helseproblemer, snakke med dyrlegen din om disse forholdene for hunden din når du trener. Faktisk er det sterkt anbefalt at du har hunden din fullt ut undersøkt av veterinær før du starter noen utøve regime.
  • Før du kjører med deg, bør hunden være i stand til å gå 30 til 60 minutter uten å bli sliten. En hund er ikke i stand til å gjøre dette vil kreve konsentrasjon på å forbedre sin base fitness først.
  • En passform hunden må etterhvert kunne kjøre ca 5 kilometer med deg, gradvis bygge opp til 10 kilometer. Utover dette beløpet, snakke med dyrlegen.
 5. 5
  Velg riktig tid på dagen til å trene. Hunder bukse å frigjøre varme og ikke har de effektive svetting system mennesker har. Som sådan, begrense tiden på trening til de kjøligere delene av dagen, enten tidlig på morgenen eller kvelden. Dette er også bedre for deg fordi det holder deg ut av den varme og UV-stråler fra solen på sitt heteste og hindrer deg fra overoppheting også. For mange mennesker, planlegging trening på disse tider passer godt rundt arbeidsforpliktelser også.
  • Alltid være forberedt på å se etter tegn på overoppheting eller heteslag i hunden din. Mer informasjon kan bli funnet.
 6. 6
  La hunden din til å varme opp før du trener. Selv om noen hund eksperter mener at hunden din mest sannsynlig ikke vil trenge en varm opp, bør du vurdere din individuelle hundens personlighet og kondisjon. Hvis valpen er bærer noen ekstra pounds, har felles problemer eller er å få opp der i år, vil det ikke skade å gi ham en rask varme opp mens du strekker. Her er noen enkle oppvarmingsøvelser metoder du kan prøve:
  • Spille hente i noen minutter. La hunden din til å få noe av det høy dristig oppdemmet fosser energi ut ved å kaste ballen eller Frisbee et par ganger og tillater ham å sprint etter det. Men bare gjøre dette i noen minutter slik at du ikke bære ham helt ut. Legg merke til at en god halv times spill på Frisbee i parken kan tjene som en trening for dere begge i sin egen rett.
  • Prøv en langsom, rolig varme opp tempoet. Arbeid opp til power walk ved først å starte opp med en tilfeldig tur. Dette vil også gi deg en mulighet til å øve og forsterke hælen før du begir deg ut.
 7. 7
  Etablere en innledende tempo. Ifølge en studie fra 2006 av Foreningen for Pet Fedme forebygging, blir den gjennomsnittlige hunden-walking tempo ut til å være ca 22 til 24 minutter per kilometer. På denne prisen, vil du ikke engang få pulsen over hvile. I stedet for å la ham snuse, jage eller undersøke hver busk eller et tre, må du la ham vite at du mener business. Dette kan ta noen dager å etablere en rutine for en trappet opp tempoet, så vær tålmodig.
  • Begynn din tur eller jogge ved å gjøre innledende øyekontakt og praktisere hæl. Etter en stund vil han knytte dette problemet med trening.
  • Start treningen ved å gå i høyt tempo. Selv en 19 minutters mile i begynnelsen vil få hunden fokusert på spørsmål om hånden.
  • Hold bånd relativt stramt, men ikke så stramt at hunden har ingen slingringsmonn. Vil du ha litt spenning på bånd, men du også vil at hunden skal føle seg fri til å opprettholde et tilsvarende tempo uten å bli trukket eller dras.
  • Etter å ha gått ca halvparten av en mile, plukke opp tempoet til slutt jogge eller gå en 15 minutters mile hvis hunden din er i god form. Dessverre, hvis du er interessert i å kjøre flere miles på en åtte minutters mile tempo, kan det hende du trenger å forlate valpen hjemme og i stedet gjøre din kule ned miles sammen.
  • Vurder å bruke "intervall walk". Denne består av vekslende din vandring med jogging, løping bakover og side stokking for små trinn av gangen. Dette varierer tempoet, teknikken og er både nyttig på å bygge opp hundens aksept av treningen rutine og på å gjøre øvelsen mer fornøyelig.
  • Spiller dog tag i parken kan være en morsom måte å komme i noen løpe og jage mosjon alt mens du har det moro. Bare tillate en hund av leiekontrakten der regelverket tillater, men gjør finne steder hvor dette kan gjøres, så det er god trening for hunden å løpe fritt.
  • Det anbefales at du holder deg til mykt underlag når du jogger eller løper, for å beskytte hundens footpads.
 8. 8
  Arbeid opp til lengre avstander og et raskere tempo. Hvis du akkurat har begynt å løpe eller gå med valpen, ta det sakte og gradvis øke avstand og hastighet. Legg merke til hvor hunden befinner seg i forhold til deg. Hunder har en tendens til å foretrekke å være foran deg - hvis hunden bremser ned og gå eller løpe sammen med deg eller bak deg, er det på tide å stoppe.
  • Begynn de første ukene bare går eller sakte jogging mellom 30 til 40 minutter. Ta masse hvile og vann pauser for hunden og vurdere intervalltrening. Kanskje jogge på en 15 minutters kilometer tempo i fem minutter og deretter ta intensiteten ned til en tilfeldig tur i 10 minutter i begynnelsen.
  • Etter ca seks uker med regelmessig mosjon, kan din firbente kamerat være klar til å gå for velbehag og fullføre en time med solid cardio.
 9. 9
  Slå hundens vanlig oppførsel i en treningsøkt for deg. Hunder elsker å hente, jage, hoppe og løpe rundt i sirkler. Hvis du er kreativ nok, kan du slå disse instinktive atferd til en treningsøkt rutine som passer din egen. Mens hvordan du går om dette virkelig er avhengig av hvilken type trening som du gjør og hundens reactiveness, her er noen forslag:
  • Når du gjør sit-ups, holder en hund leketøy. Hver gang du setter deg opp, later til å kaste leken. Hunden din bør tenke det har blitt kastet og prøve å jage etter den. En variant av dette er å ha en hel kurv med leker for å kaste, gripe en og faktisk kaste det hver gang du strekke opp. Du kan ta noen hentet leker tilbake av hunden din hver alternative strekningen opp igjen.
  • Når du gjør noe oppadgående strekk, holde en leke før hunden din, og nå det rett opp til himmelen, oppmuntre hunden til å hoppe for det. Flott for din oppover stretching, moro for ham.
  • Plasser vanlig treningsutstyr i bakgården når været er bra. Sikre at utstyret er med jevne mellomrom - du snu dette til en øvelse kurset for deg og en hinderløype for hunden din. Plasser hunden i bånd og gå gjennom alle tingene du har satt opp, for eksempel hoppe tau, dans med hula hoop og strekking med stretch band. På hvert intervall, venter ham har for deg eller, hvis han blir lei, kan du prøve å involvere ham på noen måte. Hver gang han stikker av, ser det som en sjanse til å rev opp treningen din som du jage ham tilbake. En variant av dette er å inkludere agility stil hindringer som er laget bare for hunden din. På den måten får han til å gjøre noen spesielle treningen aktiviteter også.
  • Når du kjører, utnytte hundens naturlige tilbøyelighet til å stoppe og snuse på tilfeldige intervaller som en mulighet for å forbedre din egen agility. Å kunne stoppe eller snu under et løp på et øyeblikks varsel er en utmerket ferdighet å utvikle for sport og generell fitness.
  • Løpe opp og ned trapper sammen. Sørg for at hunden er i bånd.
 10. 10
  Slå den vanlige hunden spill inn din faktiske treningen. Denne tilnærmingen er flott hvis du er av den sportslige typen, så vil du både få en god all-round trening. Spille hente, kaste eller dribling en ball til / med hunden din, ha en slepebåt-of-war med hunden din og leker gjemsel med ham kan være trening materiale uten altfor store problemer involvert i å sette den opp.
  • Prøv flyball, flying disc og freestyle dans som andre morsomme alternativer.
  • Retriever / sport raser som labradorer og Spaniels er stor for "hente treningsøkter".
  • Terriere elsker tug-of-war, som de elsker å holde på ting! Unngå å spille slepebåten-of-war til hunden vet å slippe på kommando selv om, eller du risikere over-spennende hunden (i så fall kan han bli aggressiv).
  • Hunder som elsker å gjete (for eksempel Corgis, Collie og Sheepdog) vil nyte en god fotballkamp med deg.
  • Prøv forskjellige spill å se hvilke hunden din reagerer på best. Du finner en fort nok!
  • Selv om noen arter kan foretrekke en type et spill over en annen, kan du prøve å blande dem opp for å gjøre det til en mer variert opplevelse for dere begge.
 11. 11
  Kjenne tegn på overdrive treningen. En hund som koser seg vil vises glad og våken, ikke trøtt eller gretten. Sittende eller liggende, faller bak deg eller bare stoppe gode indikatorer på at hunden din har fått nok. Ikke feiltolke disse skiltene som stahet når det gjelder trening treningsøktene. I tillegg bør noen tegn til halthet bli tatt på alvor og sjekket av veterinær så snart som mulig.
 12. 12
  Hydrat og belønning etter trening. Hydrat med friskt kaldt vann for deg og hunden din. Vurdere å tilby ham en spesiell sunn godbit - en som ikke vil pakke på ekstra pounds, men vil smake som en stor belønning etter en god treningsøkt.
  • Frosne bananer eller blåbær. Hvis hunden din har vært ute på en varm dag, belønne ham med et stykke frossen banan eller blåbær. Begge har rikelig med vitaminer og smaker fantastisk, spesielt når frosset.
  • Sørg for at hunden har nok å drikke. La ham drikke så mye som han ønsker etter en treningsøkt. Hunden din vil gi deg beskjed når han føler vannes ut. Legg noen isbiter til hundens vann for å holde det ekstra kult eller bare gi ham litt is som en godbit.
  • Tillat for hvile tid. Lede hunden til hans favoritt sted å hvile for en post-workout lur. Faktisk vurdere å ta en selv som restorative søvn er en av de beste måtene å holde pounds i sjakk.

Tips

 • Yngre hunder har en tendens til å være en mer aktiv utøvelse følgesvenn enn eldre. Ha dette i bakhodet når du setter sammen øvelsen planen.
 • Ta med en sammenleggbar parabol og flaskevann sammen for hunden din slik at du kan gi ham vann uansett hvor du går. Kjenner plasseringen av drikke fontener og andre trygge vannkilder.
 • Sørg for at hunden din er riktig merket / chipped, har hatt alle sine vaksinasjoner og har på seg identifikasjon.
 • Etter å ha tilbrakt tid ute på gatene, i parker, på stranden, osv., sjekke hundens poter for riper, Prickles eller andre gjenstander kilt inn i labben området.
 • Vurder å bruke en mild leder eller en sele for mer kontroll, spesielt hvis hunden din er altfor nysgjerrig eller har ikke fullt ut mestret hælen kommandoen.
 • Agility trening for hunden din kan gi en fantastisk teamarbeid trening for dere begge som er både morsomt og nyttig.
 • Før du lar hunden av leiekontrakten, vet by vedtekter regler om leiekontrakten lover og vurdere hva som ville skje på en trafikkert vei, hvis hunden var å møte andre mennesker eller andre dyr.
 • Få barna til å delta i treningen med hunden din familie også. Det er bra for helsa å delta i regelmessig mosjon og motivasjon av å spille med hunden samtidig vil gjøre det mye mer moro for alle involverte.
 • Det anbefales at du leser noen gode bøker om agility trening. Disse vil hjelpe deg å planlegge riktig kurs for hunden din. Hvis du får virkelig alvorlig om det, kan det bli ivaretatt som en sport.

Advarsler

 • Er hunden din overvektig eller overvektig? Sjekk dette også før du starter i en øvelse plan fordi du må kanskje tilpasse mengden av trening som passer hundens vekttap behov. Å vite om hunden din er overvektig, se her for mer informasjon.
 • Noen raser er ikke laget for å gjøre mye for trening fordi de har problemer med å puste lett, slik som mops-faced hunder eller Boston terriere (brachycephalic eller short-faced hunder). Andre kan ha bena for kort for lange perioder med gange eller trening, men kunne gjøre kortere sprekker. Hunder som dachser og Basset Hounds med en predisposisjon for ryggproblemer kan forverre disse problemene med for mye trening, spesielt kjører.
 • Det anbefales sterkt at du har dyrlegen sjekke ut hunden din før du starter din delt treningsprogram.
 • Hvis hunden din er andpustne, hoste, piping i brystet, skum rundt munnen, viser tegn på sløvhet eller trekke tilbake på bånd, bremse ned og / eller stoppe. Pass på at du lar hunden din tid til å gå og hydrat før du kjører eller går igjen.
 • Ta utetemperaturer i betraktning - hvis du føler deg overopphetet under treningen, bør du vurdere hvordan hunden må føle - hunder har en tendens til å overopphetes svært raskt. Unngå hard trening på varme dager. Videre stoppe og gå inn for å unngå heteslag når hunden viser tegn til å bli overopphetet. Beware varm asfalt - det kan føre labben pad brenne og overopphetes hunden din raskt.
 • Hvis hunden begynner å halte eller yelps under treningen, kan du oppsøke veterinær umiddelbart. Sklei kne eller hofteledd er vanlig for noen raser og trenger legehjelp umiddelbart.
 • Det er fullt mulig å spille hund spill og være lat selv - unngå fristelsen og virkelig bli involvert ved å kjøre om og endre posisjoner gjennom hele treningen.