Wkeno

Hvordan unngå tannråte

Tannråte kan være ganske smertefullt, og du vil trenge konstant turer til tannlegen for fyllinger og rotfylling. Beskytt Pearly hvite ved å lese denne how-to!

Trinn

Hvordan unngå tannråte. Puss tennene hver morgen.
Hvordan unngå tannråte. Puss tennene hver morgen.
 1. 1
  Puss tennene hver morgen.
 2. 2
  Spis et balansert kosthold - Mange vitamin og mineral mangler årsaken tannkjøttsykdom!
 3. 3
  Unngå å spise høyt sukker og / eller høy syre matvarer (informasjonskapsler, godteri, brus) mellom måltidene. Vær forsiktig med diett brus, kan det ikke ha sukker, men det absolutt har mye syre som er like ille!
 4. 4
  Husk at det er OK å spise disse søte godbiter ved måltider! Det er ikke hvor mye du spiser, er det hvor ofte tennene blir utsatt for at misbruk.
 5. 5
  Drikk vann etter å ha spist. Vann returnerer pH i munnen til et nøytralt nivå, slik at det kan motvirke effekten av sure og sukkerholdige matvarer. Hyppige slurker med vann også hindrer ha munntørrhet som ytterligere kan forårsake hull i tennene og dårlig ånde
 6. 6
  Børst og før sengetid. Se på det på denne måten: Munnen din kommer til å være stengt for de åtte strake timer, er det som en inkubator for bakterier som gjør dem vokse som gale.
 7. 7
  Få regelmessige rengjorde. Du må ha tennene rengjøres hver 6. måned for å bevare tennene og bein som støtter tennene. for en rengjøring kan være en svært hyggelig opplevelse, spesielt på en dental spa. Hvis du er komfortabel med tannlegen din, se tips nedenfor.
  • Se om du kan finne noe sunt og næringsrikt at du kan spise som ikke vil påvirke tennene på noen måte, men holde dem fin og sunn

Tips

 • Hvis du har mellomrom mellom tennene, se etter "Proxy børster" å bruke i tillegg til tanntråd.
  • I motsetning til det mange tror, ​​tap av tenner (av ditt voksne tennene) er ikke en naturlig del av aldring! Det er nok av 80 + år gamle pasienter med alle sine tenner. Og det er mye lettere å spise og snakke med dine naturlige tenner enn det er med en protese.
 • Listerine munnvann ikke bare hindrer oppbygging av ny plakk, er det effektivt mot avleiringer som allerede er der!
 • Hvis tannlegen ikke gjør deg komfortabel, ikke la det stoppe deg fra å få regelmessige rengjorde og kontroller. Snakk med tannlegen din, og la dem få vite hvordan du føler deg, sjansene er de rett og slett ikke kunne ane det, og at problemet kan være lett løst. Også, spør rundt og se hvem vennene dine gå til - Jeg kan garantere at du kjenner noen som føler at deres tannlege er den mest skånsomme og omsorgsfull person i verden!
 • Fluor skyllinger, som loven ikke bare bekjempe bakterier, de også styrke tennene og bidra til å re-mineralize de delene som allerede er rammet av syre.
 • Omfang og Crest Pro-Helse munnskyllevann bidra til å forebygge nye plakk hele dagen

Advarsler

 • Beveg børste opp og ned på hver tann eller i en liten sirkulær bevegelse på hver tann heller enn bare horisontalt over tennene.
 • Mest tann og tannkjøtt sykdom gjør ikke vondt. Når du faktisk har en tannpine, er tannen nesten hinsides reparasjon og det er svært få alternativer igjen for det. Det er derfor det er så viktig å ha regelmessige kontroller og rengjøring - uten dem, utvikler sykdommen stille før du begynner å miste tenner og ende opp med proteser.
 • Kontroller at du bruker en myk stritter tannbørste. Hvis du ikke gjør det, kan tannkjøttet blør veldig lett, og det kan irritere munn.