Wkeno

Slik spiller BASEketball

Lei av å spille basketball? Lei av å spille baseball? Vel, her er løsningen. Nå kan du spille det populære oppkjørselen spillet som i filmen! BASEketball!

Trinn

Slik spiller BASEketball. Dele inn i to med lag.
Slik spiller BASEketball. Dele inn i to med lag.
 1. 1
  Dele inn i to med lag. (1 on 1 er akseptabelt hvis det er bare to av dere.)
 2. 2
  Få en basketball og har en shoot-off for å se hvem som får besittelse først. (Den som gjør det første skuddet fra foul linjen.)
 3. 3
  4 spillere er tillatt i retten / feltet på det meste for hvert lag.
 4. 4
  i BASEketball har du et valg hvor du skal skyte fra. Det er tre plasser for "single" - gratis kaste avstand. 2 plasser for "double" - mellom straffekast og tre punkts linje. En plass for en "trippel" - 3 punkts linje. Og det er en home-run plass, som er omtrent halvparten domstol. (The home run plass er det samme som hjemme plate.)
 5. 5
  Baseketball spilles i omganger som baseball. Hvis du savner et skudd den regnes som en ut. Men hvis din skutt spretter av felgen, har du lov til å gjøre en put-back i for eksempel i spillet 21. Vær forsiktig, du får bare en sjanse for en putback! Men, hvis en av dine lagkamerater er på en base han / hun får lov en put-back også. Selv om put-backs er nyttige, kan motstanderen sette ditt eget skudd tilbake i for en "dobbel-play", koster deg to outs.
 6. 6
  Når du er på forsvar, har du lov til å "psych ut" motstanderen. Du kan gjøre hva du vil så lenge det ikke berører skytespill, svekke hans syn, eller begrense hans siktelinjen (for eksempel å sette hendene foran ansiktet hans). Lagkameratene er off-limits også.
 7. 7
  Nå som du kjenner reglene for BASEketball, samle dine venner og gjør deg klar for den store oppkjørselen sport!
 8. 8
  Ha det gøy!

Tips

 • Psych Outs er en av de mest morsomme sider av BASEketball. Sørg for å være kreativ med Psych Outs å gjøre motstanderen glipp av sin sjanse. Prøv å skremme dem, avsky dem, eller selv gjøre dem til å le!
 • Alltid kommunisere med dine lagkamerater, hvis en grand slam er tilgjengelig (baser lastet + home run) sørge for at neste person å skyte vet det.
 • Holde et skarpt øye for put-backs, kan de spare laget ditt fra en ut, eller raskt snu trenden på motstanderen din!

Advarsler

 • Selv BASEketball er en vennskapskamp, ​​er det ofte kjent for å komme ut av kontroll fra Psych Outs. Vær forsiktig at Psych Out ikke krysser linjen mellom spøk og krenkelser til person. Du kan skade motstanderen, eller viktigst, selv!

Ting du trenger

 • Basketball
 • Basketball Hoop
 • Kritt (valgfritt - å utarbeide diamant, baser, og shot-områder)
 • Alt du vil ha for Psych Outs
 • Du og dine venner!