Wkeno

Hvordan å holde blæren som en kvinne

Hvis du er en kvinne og stakk i en situasjon du ikke kan bruke badet, kan det være ødeleggende. Heldigvis er det noen tips du kan følge for å unngå blæren smerte og forlegenhet.

Trinn

Hvordan å holde blæren som en kvinne. Hvis du er iført bukser, sørg for å holde dem løs ved unbuckling dem eller strekke dem ut for å unngå press på blæren området.
Hvordan å holde blæren som en kvinne. Hvis du er iført bukser, sørg for å holde dem løs ved unbuckling dem eller strekke dem ut for å unngå press på blæren området.
 1. 1
  Hvis du er iført bukser, sørg for å holde dem løs ved unbuckling dem eller strekke dem ut for å unngå press på blæren området.
 2. 2
  Hvis du står, krysser bena og holde føttene sammen. Hvis du sitter, trykker bena ned og holde kjønnshår området opp.
 3. 3
  Hvis du er iført et skjørt, kan det være vanskeligere. Hvis du løsne den, vil den falle av. Unngå å sprette rundt, risting eller brå bevegelser. Bevege seg veldig sakte. Og klem din kjønnshår området ved hjelp av musklene dine.
 4. 4
  Bruk selvsnakk. Du trenger ikke badet, du har full kontroll over kroppen din.
 5. 5
  Løsne trusene bruke hendene. De vil legge unødvendig press og gjøre situasjonen verre.
 6. 6
  Ikke spre bena. Dette vil forårsake smerte eller utslipp av urin. Pass på at bena er krysset svært stramt og føttene berøre hverandre.
 7. 7
  Bare i tilfelle. Hold i vesken annet par bukser / tights, en eller annen grunn at de ovennevnte trinnene ikke hjalp, og du var ikke i stand til å gjøre det til tross for alle anstrengelser.
 8. 8
  Sørg for å holde deg hydrert om du holder urin for lengre perioder av gangen. Gjøre det ved drikker små mengder vann regelmessig imidlertid unngå unødvendige drikkevarer.

Tips

 • Blæresmerter betyr at du forårsaker skade på blære eller nyrer. Hvis du opplever dette, er det smarteste å fukte buksa. Bruk et håndkle eller tisse buksa litt om gangen.
 • Når du krysser bena, satte beinet på toppen over blæren.
 • Ikke tenk på 'Just squirting litt tisse ut for å avlaste trykket'! Det vil være svært vanskelig å kontrollere hvis du gjør dette. (Dette er mulig, men det er vanskelig å stoppe når du begynner. Men hvis du er sikker på at du kan kontrollere musklene dine nok så gjerne tømme et lite beløp. Den vil lette trykket litt.)
 • I motsetning til det mange tror er det ikke fysisk mulig for blæren å sprekke eller eksplodere. Imidlertid kan andre helsemessige problemer oppstår fra hyppig beholdning av urin som UTI og andre infeksjoner.

Advarsler

 • Hvis du blir nektet tillatelse til å gå på do av en professor eller lærer eller en annen autoritet figur, fortell dem at er en nødsituasjon, og at du er i smerte. Hvis fortsatt motstå be dem sarkastisk om de vil at du skal tisse buksa. Hvis de fortsatt nekter, bare gå. Hvis du får i trøbbel fortelle dem at du har en historie med UVI eller en annen medisinsk tilstand.
 • Holder urin fører til en opphoping av skadelige bakterier i blære og nyrer. Hvis du har faktiske smerter rundt blæren område, eller får til et punkt der enhver bevegelse vil resultere i tap av kontroll, ikke torturere deg selv lenger. Rulle opp et håndkle rundt lysken eller under bena og slipp. Hvis du er i en bil, sette et håndkle eller noe klær på setet og slappe kroppen din. Langvarig beholdning av urin kan ha alvorlige negative helseeffekter.
 • Hvis du på et offentlig sted, vikle et håndkle rundt buksa, eller vikle et håndkle rundt ditt private område. Dette vil redusere noen synlig urin på dine kluter. Hvis du er iført et skjørt, legg et håndkle over undertøyet ditt og knytte det.
 • Hvis du ikke har et håndkle, det det vil være ydmykende, men du må bare slappe av og tømme blæren selv om du er i en overfylt offentlig sted fordi holde urinen i kan ha alvorlige langsiktige negative bivirkninger.