Wkeno

Hvordan å holde i tisse når du ikke kan bruke badet

Å måtte holde i pee kan være vanskelig eller ubehagelig. Men hvis du er uten akseptabel fasiliteter, personvern, tid, eller mulighet, eller hvis du ikke har lov til å bruke toalettet, her er hvordan å takle.

Trinn

Hvordan å holde i tisse når du ikke kan bruke badet. utøve avsluttende spenning.
Hvordan å holde i tisse når du ikke kan bruke badet. utøve avsluttende spenning.
 1. 1
  Lukk urinrøret. De fleste mennesker gjør dette automatisk når en liten trang til å tisse er først følte. Som trangen til å tisse vokser, kan spenner unødvendige muskler kaste bort krefter og kan gjøre problemet verre. Fokuser i stedet på å isolere og klemme musklene rundt urinrøret, mens du lar andre muskler til å slappe av på egen hånd. Bruk genito-urin muskler til å utøve avsluttende spenning på tisse utløp. Slapp av bekkenet og underlivet for å unngå indre press på blæren.
 2. 2
  Reposisjonere kroppen din. Måten du plasserer kroppen din kan hjelpe deg med å stramme musklene rundt blæren din, og at du føler at du holder det er mer mulig. Tenk på dette:
  • Ikke trykk på nedre del av magen, i det hele tatt. Det vil legge mer press på blæren.
  • Krysse bena når du står. Ikke kryss bena når du sitter. Å gjøre dette kan resultere i smerte eller mulig tap av blærekontroll. Når man står, krysser bena hjelper deg "hold it in" ved å komprimere urinrøret, omkringliggende vev, og (hos kvinner) genitalia, av urin åpningen. Men når du sitter, fører enhver posisjon som hever en eller begge lårene mot magen press på blæren, noe som gjør det vanskeligere å beholde det.
  • Åpning bena så bredt som du kan vil hjelpe deg å holde den lenger. Du kan føle at du er i ferd med å miste kontrollen, men hvis du lar den følelsen pass (som vanligvis tar ca 20 sekunder), vil du være i stand til å holde den mye lenger.
  • Stå med bena for å lukke urin strukturer, enten ved å klemme eller dra stramt. Velg posisjoner du kan holde balansen i naturlig uten spenner. Slapp av resten av underkroppen. Reposisjonere bena og lårene etter behov.
  • Sitte oppreist men avslappet. Ikke "slentre". Hev overkroppen og lar deg tilbake å bue ta presset av blæren, men ikke "strekke" magen da dette vil legge press. Slapp av magen.
  • Ikke len deg forover, trekk foran bekkenet opp, eller presse magen innover.
  • Tillat nedre del av magen for å vippe litt forover, hvis den gjør det på egen hånd. Dette kan løse opp spenninger fra blæren. La den lille på ryggen å bue slik at brystet og hodet stå oppreist. La magen utvide og din foran bekken "tips" nedover (heve baken). (Ikke anta denne posisjonen med mindre det skjer naturlig, stående på denne måten bevisst kan bli vanskelig og skape spenning.)
 3. 3
  Hold deg varm. Gjør deg selv så varmt som du kan ved å dekke opp med tepper, skru opp ovnen, eller curling kroppen tettere sammen. Her er logikken: Kroppen må bruke energi for å holde urinen i blæren ved kroppstemperatur. Hvis du er i et kaldt område, vil kroppen din ønsker å bevare varmen den kan generere og ikke bruke det på en blære full av avfall.
 4. 4
  Unngå risting eller riste på kroppen.
  • Bli sittende, hvis du sitter.
  • Unngå å endre posisjoner for brått, og anspent, brå eller plutselige bevegelser. Forbli jevn og naturlig.
   Gå med sterke skritt, ikke kjøre.
  • Hold bevegelser som væske og grasiøs som mulig når du går eller utføre andre aktiviteter.
  • Hvis du legger merke til hoftene har en tendens til å svinge mer når du går la dem gjøre det. Den lar bekkenbunnen å forbli strammet. Men ikke overdriv denne bevegelsen hvis det rister blæren.
 5. 5
  Unngå å tenke på vann, fosser, eller regn. Bolig på lyd eller bilde av rennende vann kan være for mye for ditt hovne blæren.
  • Venner synes det er hysterisk morsomt å beskrive fosser, elver og andre organer av vann i bevegelse - samt flushing toaletter - når de har blitt fortalt at du trenger å gå. Fortell dem på alvor at dette ikke er morsomt. Forsikre dem om å være med en person som har våt sine bukser vil ikke hjelpe sitt omdømme. Snakk rolig og stødig. Gi ingen tegn på at deres innsats arbeider. Hvis de fortsetter, rolig fjerne deg fra området. Hvis dette ikke er mulig, plugg ørene og høylytt summing mens du lukker øynene. Hvis du ikke skulle lukke øynene eller ikke ønsker å plugge ørene, bare nynne så høyt du kan. Vend deg bort fra dine venner for å vise dem at du vil ikke kommunisere med dem med mindre de slutter.
 6. 6
  Urolig, men ikke overdrevet. Forsiktig skiftende dine ben og hofter, og andre subtile bevegelser, forstyrre urinering og bidra til å oppmuntre kroppen til å "vente". Men overdreven eller overdrevet fikle økning spenning og press.
 7. 7
  Minimer drikke noe mens du må tisse. Drikk nok til å opprettholde normal hydrering, men unngå alt unødvendig.
 8. 8
  Tenk på en distraksjon. Unngå noen tanker om å la ut tisse. Ikke å komme på noe som kan gjøre at du ønsker å tisse mer.
  • Ikke "debatt om tisser eller ikke". Hold-it med mindre du er helt sikker på om å gi slipp.
  • Ikke tenk på å bruke badet, før du faktisk er der.
  • Ikke tenk på "la det gå" så snart du kommer på badet, vil dette opphisse blæren mens du fortsatt har undertøy, bukser, etc. for å fjerne.
  • Holde tankene borte fra ord og bilder som representerer toaletter.
  • Gjentatte ganger forteller deg selv at du ikke trenger å gå. Gi deg selv grunner til ikke å gå.
 9. 9
  Vet du ikke kan faktisk "sprekke" blæren. Kroppens reflekser vil hindre alvorlige skader. Så lenge du fortsatt er i stand til å "holde tilbake", er blæren ikke er i alvorlig fare. Følelsen som du skal "eksplodere", eller på annen måte skade deg selv, er en illusjon. Primitive instinkter kombinert med økt ubehag når blæren kontrakter. Den følelsen vil snart passere, og du kan styre følelsen til sammentrekning er over. (Les Myter i denne artikkelen)
 10. 10
  Løse situasjonen slik at du kan tisse - på dine premisser, ikke andres vilkår, situasjonen premisser, eller din blære premisser.
  • Prøv å finne et toalett når man er mulig, hvis tilgjengelighet er problemet. Men holde tankene bort fra ideen da neppe være tilgjengelig.
  • Prøv å få tillatelse, dersom tillatelse blir avslått. Si det er en nødsituasjon. Men unngå "rope ulv" (hevde en nødsituasjon hver gang) hvis situasjonen er en du er sannsynlig å møte regelmessig.
 11. 11
  Tror ikke at "la litt ut" vil hjelpe. Det vil ikke. «Letting litt ut 'er umulig - blæren vil ikke stoppe.
 12. 12
  Ikke gi etter hvis noen prøver å skremme eller skremme deg inn tisser. Dette er et vanlig triks spilt av både venner og fiender. Husk å holde på vakt for å unngå fristelsen av tisser i buksa. Ja, det ville være lettere å slappe av blæren og la urin flow, men husk at det er noen grunner til ikke å gjøre det. Gjenopprette disse personlige grunner.
 13. 13
  Ikke le eller tenke på noe morsomt. Ler kan føre til at du kontrakt muskler (som mellomgulvet) som legger mer press på blæren.
  • Igjen, venner synes det oh-så-morsom å lage en lidende person som desperat behov for å urinere, latter, helst slik at de tisser sine bukser. Eller kanskje de ikke vet at du må tisse og er bare å være deres normale selv. Uansett årsak, forsiktig si at du vil sette pris på om de ville være stille i noen minutter, i hvert fall inntil du kan finne og bruke et toalett, og ikke se på dem. Bare synet av en venns ansikt eller et eneste ord de sier kan føre til ukontrollerbare anfall av latter. De kan komme i ansiktet ditt, eller fortsette å snakke eller le. Rolig, høflig avslutte området. Hvis dette ikke er mulig, se tips for "blokkerer dem ut" ovenfor. (Det inkluderer nynner og plugge ørene.) I utgangspunktet er nøkkelen til å være snill, mild og høflig, men bestemt og alvorlig. Dette kan være en delikat sak for dere alle.

Tips

 • Husk at det er en "trang" til å tisse, ikke en "trenger" å tisse. Bortsett fra hvis du ber om tillatelse til å bruke toalettet, bør du vurdere din situasjon som du har / føler en trang, men ikke trenger å gå ennå. Gjør det klart (spesielt til deg selv) at du kan vente.
 • Praktisere "Kegel" eller PC-muskel øvelser. Disse hvor utformet for å forbedre kontinens ved å styrke bekkenbunnsmuskulaturen. De musklene som brukes til å holde det. Selv ment å hjelpe inkontinente mennesker, kan de gi noen ekstra kontroll for å holde den lenger.
 • Opprettholde en lys, fast, positiv holdning. Projisere tro du kan holde tisse på så lenge du vil.
  • Projisere konseptet av å være vellykket i stand til å holde blæren. Gjør dette på en måte troverdig til ditt eget sinn, og overbevise til noen ville være observatører. Vær ikke "desperat", men ikke "i fornektelse" om trangen.
  • Påfør innsatsen som trengs for å holde den på, men ikke mer enn dette. Fungerende som kontroll over din tisse krever mer innsats, legger feilaktig til din egen følelse av å måtte tisse. Overdreven "sliter" og uro oppfordrer tanker av å ikke ha kontroll. "Kjøre på do" innebærer å være "nær grensen" og "ute av stand til å vente", og forteller kroppen ubevisst deg "vil nå et toalett før" og "trenger å gå akkurat nå".
  • Og, ikke mindre innsats heller. Begrense innsatsen til kontroll tisse forstyrrer handlinger som brukes til å holde den. "Hiding" trang til å tisse skaper spenning, føles dumt, er irriterende, foreslår umodenhet, og kan innebære at kontrollen er bare "en handling".
  • Erkjenner å ha en trang til å tisse der du har full kontroll over. Projisere denne tilstanden ved å handle deretter. Ikke prøv å skjule det, men ikke overdriv det.
 • Påfør trinnene som er beskrevet på en fornuftig måte. De er mest effektive når det gjøres naturlig, og det er ingen grunn til å føle seg flau om problemet. Over-overdrivelse eller "utagering" kan gjøre situasjonen verre og øke spenningen på blæren. Men prøver å skjule eller skjule din situasjon kan forstyrre hevde kontroll.
 • Hvis det ikke er mulig måte eller sted å tisse, eller du begynner å føle smerte nær blæren din, er den smarteste tingen å gjøre for å rulle opp et håndkle og våt selv. Dette kan være vanskelig hvis du er iført et skjørt - prøv å sette et håndkle mellom bena.
 • Når du slipper å holde det skjer ofte, ikke vanligvis begrense væske for å redusere tisse. Dehydrering fører urin for å bli konsentrert - irriterende blæren og øke "trang" til å la gå. Regelmessig unngå drikker for å redusere pee kan føre til infeksjon, noe som gjør langsiktig blærekontroll vanskeligere (se Advarsler).

Advarsler

 • Holder urinen, når det gjøres for ofte, kan føre til en opphopning av bakterier i urinveiene og føre til mulig smitte. Disse instruksjonene er ment å hjelpe til å holde urin bare når situasjonen krever det. For å redusere tilhørende risiko, "spyle" din urinveiene mellom ganger om å ha, eller å velge, å holde tisse ved å drikke rikelig med væske når den ikke holder tisse. Hvis du forventer å holde tisse tilbake ofte, har drukket tranebær juice vist seg å redusere den tilknyttede risiko (Merk: Hvis du har diabetes, eller hvis du bruker blodfortynnende medisiner, bør du ikke svelges tyttebær grunn av fruktose i sin sammensetning).
 • Urin kan bare holdt på så lenge. Disse trinnene definitivt jobbe, men et eller annet tidspunkt oppbygging blir for vanskelig å holde ut. Hvis du synes å ha problemer med å holde den i det kan være for mye å bygge opp. Når dette skjer, må du gå på do så snart som mulig, uavhengig av noen av konsekvensene. Hvis det er bokstavelig talt ingen badet rundt hvor som helst, gå utenfor. Hvis du er spesielt å bli fortalt at du ikke kan gå av noen av høyere myndighet, etter å fortelle dem det er en nødsituasjon, så bare gå på do. Lærere får beskjed om å la elevene gå hvis de forklarer at det er en nødsituasjon. Hvis du får problemer, hevder at det var svært presserende, og be dem (sarkastisk) om de forventet du å tisse i buksa, og fortsetter å forklare at hvis holdt i lenger, ville det ha vært en UTI (urinveisinfeksjon ).
 • Unngå vann for å redusere urin er unødvendig, skadelig og ikke informert eller anbefalt, og kan føre til dehydrering og varme skade (hvis du er i en ekstremt varme omgivelser). Dehydrering fører urin for å bli mer konsentrert, som trolig kan øke sannsynligheten for bakterier og smitte, og kan virke mot sin hensikt som konsentrert urin kan øke følelsen av at det haster. Men drikker for mye vann, eller overdrevent vil gjøre du tisser mer, som kroppen trenger for å kvitte seg med ubrukt vann. Prøv å drikke akkurat passe mengde vann.