Wkeno

Hvordan å miste vekt trygt


Vekttap markedet er overfylte med diett hjelpemidler som alle hevder å hjelpe deg å miste vekt raskt. Shakes, snacks og piller markedsføres som appetittdempende midler og vekttap programmer søppel hyllene i de fleste butikkene i dag. Dessverre fører til at ønsket om å gå ned i vekt ofte folk til å glemme at vekttap er mest gunstig for kroppen når det er gjort på en sunn måte. Du kan faktisk gå ned i vekt sunt ved å følge noen enkle trinn.

Trinn

Hvordan å miste vekt trygt. Begynne med å ta en titt på hvordan du spiser.
Hvordan å miste vekt trygt. Begynne med å ta en titt på hvordan du spiser.

Evaluer dine matvaner

 1. 1
  Begynne med å ta en titt på hvordan du spiser. Er du velge de sunneste alternativene mulig for måltider og snacks? Spiser du ute på gatekjøkken flere ganger i uken? Spiser du mye av frosne, bearbeidede matvarer eller er du spise det meste hjemmelaget mat? Alle disse faktorene gjør en betydelig forskjell i vekttap innsats.
 2. 2
  Se på størrelsen på porsjonene du spiser. Er du overindulging hver dag? En salat kan virke som en fin måte å gå ned i vekt, men hvis du spiser langt mer enn du burde, den slags nederlagene formålet.
 3. 3
  Snack sunt. Har du inkludere mye snack matvarer i kostholdet ditt, og hvis du gjør det, de er brukt til formålet av sult kontroll eller på fritiden? Å spise sunt snacks er en effektiv måte å få lagt ernæring i løpet av dagen, og kan være nyttig i å hjelpe å gå ned i vekt.
 4. 4
  Tenk på tider av dagen eller natten når du har den vanskeligste tiden å unngå junk food snacking. Er det sent på natten mens du sitte og se på TV? Har du krever behovet for noe når du kjører? Å vite hva dine svake punkter er vil hjelpe deg med å planlegge for måter å endre dine spisevaner.

Planlegg måltidene dine med omhu

 1. 1
  Begynn med å se på tidsplanen for uken. Er det dager da du vil være i stand til å forberede noen sunne måltider? Er det flere dager som er sikker på å være mer hektisk enn andre? Å vite timeplanen vil tillate deg å planlegge for raske sunne måltider på travle dager.
 2. 2
  Bryte ut kokebøker og ser etter måter å erstatte sunnere ingredienser i oppskriftene. Fettfattig ost vil fungere like godt i en oppskrift som helmelk ost uten å endre smak eller smaken av oppskriften.
 3. 3
  Sjekke internett for enkel endrede oppskrifter som vil bidra til å forbedre din diett. Internett er lastet med nettsteder som tilbyr verdifull informasjon for sunne oppskrifter og substitutter.
 4. 4
  Tenk hvor mye raske måltider som vil være nødvendig for uken. Planlegg ut måter å innlemme enkle, næringsrike måltider i disse dager eller sunne grip-and-go snacks. Ved å planlegge på forhånd, kan du bidra til å forhindre impulskjøp av mindre enn sunn mat.
 5. 5
  Innlemme måltider som fryser godt inn i planleggingen. Gjøre dobbelt så mye som normalt ved å doble alle ingrediensene som oppskriften krever. Fryse halvparten for en fremtidig måltid eller bryte det ned i enkelt porsjoner som skal brukes, lunsjretter.
 6. 6
  Shoppe rundt på ulike markeder for å oppdage nye og uvanlige matvarer. Sjekk ut butikker som imøtekomme til ulike kulturer som meksikanske eller indisk markeder. Bla gjennom organisk butikk for variasjoner eller nye alternativer matvarer du normalt kjøper.

Få flytte

 1. 1
  Innlemme øvelse i vekttap innsats. Innlemme fysisk aktivitet i din daglige rutine vil bidra til å øke din vekttap innsats. I tillegg kan trening har en fysiologisk effekt på kroppen, noe som gjør deg mindre interessert i å spise usunn mat, noe som vil hjelpe i vekttap forsøk. Brenne kalorier er den beste måten å unngå vektøkning og holde kroppen i form.
  • Delta i et treningsstudio.
  • Begynn å løfte vekter.
  • Ta opp jogging eller løping.
 2. 2
  Gjøre øvelsen morsomt. Hvis du trener i et treningsstudio ikke er din greie, kan du prøve en dans klasse eller lagidrett i stedet. Du vil være mer villige til å holde seg til det hvis det er morsommere for deg. Ha det gøy mens du brenne kalorier unna.
 3. 3
  Husk at trening ikke trenger å være strenge for å være effektive. Ta en spasertur eller sykle. Enhver bevegelse er gunstig i å hjelpe med vektkontroll og er nødvendig for muskel vedlikehold.
 4. 4
  Unngå overtrening. Presser deg selv for hardt kan lage uønskede bivirkninger. Mangel på energi, skader, humørsvingninger og redusert immun funksjon er bare noen få resultater som kan oppstå med overtrening. Appetitten vil også være betydelig større hvis du overtrener, og hvis du ikke plass for det ved å hamstre mer sunn mat og overvåking kaloriinntaket nøye, vil du sannsynligvis spiser for mye for raskt etter en tung trening og negere alle ekstra innsats.

Hold deg unna kjepphest dietter

 1. 1
  Unngå å bruke ved hjelp av vibrering, piller eller andre diett hjelpemidler. De kan midlertidig hjelpe deg å miste vekt, men målet ditt er å begynne en livsstilsendring som inkorporerer sunn mat som en livsstil. En diett kan bare hjelpe deg å slippe vekten din så lenge du opprettholder dietten. Når dietten stopper, vil vekten sakte snike rett opp på deg hvis du ikke har utviklet de riktige vaner underveis.
 2. 2
  Hold deg unna renser eller avgiftning programmer som ikke er anbefalt av legen din. Unngå dietter som krever at du fort for mye av dagen. Kroppen trenger en viss mengde energi for å fungere skikkelig. Sunn mat er energi. Aldri sulte deg selv i et forsøk på å gå ned i vekt.

Tips

 • Drikk mye vann: ca 2 liter / dag (ca. 64 oz). Drikk et glass vann ca 20 minutter før middag for å hjelpe deg til å føle full.
 • Unngå bearbeidet mat. Alt som kommer i en pakke er vanligvis full av fett, sukker og salter. Vit hva du spiser på forhånd.
 • Ikke handle når du er sulten. Ha en sunn matbit og et glass vann før du drar til butikken.
 • Sette din kniv og gaffel ned i stedet for å laste den opp mens du tygger. Spise saktere gjør at kroppen kan være i gang med hjernen din, slik at når du "føler" full har du ikke allerede over spist.
 • Måle tap av hvordan klærne føler på deg og bare veie deg en gang hver par uker. Ta målene en gang i måneden for å bedømme din vekttap i inches samt pounds.
 • Prøv en daglig spasertur. Det er en stor oppgave for vekttap. Du kan gå i ditt eget tempo. Hvis du går med en venn det er mentalt oppløftende å chatte og støtte hverandre.
 • Legg en eller to ekstra grønnsaker til kveldsmåltid som du vanligvis ville ikke spise. Prøve nye oppskrifter med ukjente ingredienser for å holde spising plan interessant og morsomt.
 • Rydde opp matrester før du setter deg ned for å unngå andre porsjoner.
 • Følg et enkelt program som inkluderer en enkel å følge måltid plan, mosjon plan og supplement plan. Sørg for å holde fokus på deg selv først, er at det som er viktig. være trygg under treningen prosessen...
 • Finn snacks som du liker er at sunn, for eksempel frisk frukt, rå grønnsaker, fettfattig yoghurt eller cottage cheese, og sørg for å hamstre dem i pantry. Begrens deg til to snacks hver dag. Hvis du ønsker mer enn to snacks, Chomp på en tyggegummi i noen timer.
 • Legg styrketrening til utøvelse plan for å bygge muskelmasse. Mens aerob trening (som å gå) bidrar til å brenne kalorier, anaerobe (eller styrke-building) trening kan bidra til å øke stoffskiftet.
 • Bruk nonstick kokekar eller grill å begrense oljer og fett.

Advarsler

 • Snakk med helsepersonell hvis du har en medisinsk tilstand som kan bli påvirket av en endring i kostholdet ditt.
 • Det er ingen sikker måte å miste vekt raskt (dvs. mer enn en halvkilo eller to per uke). Du bør satse på endringer i livsstil som støtter bedre å spise og legge litt øvelse som passer for deg personlig, som anbefalt av legen din. Gradvis vekttap er bedre og også har en tendens til å være mer varig i de fleste.
 • Aldri ty til sultne selv. Dette kan føre til andre helseproblemer, og du kan ende opp med å få vekt i det lange løp fra å prøve det.