Wkeno

Hvordan å omfavne din indre barnet

Husk hvordan det var å være barn, kjører rundt uten omsorg i verden? Vel, slutte å huske og begynne å omfavne din indre barnet! Her er noen ideer for å gjenoppta kontakten med den tillitsfulle, morsom og observant del av dere som bare har forsvunnet under hauger med hardt arbeid og livets prøvelser.

Trinn

Hvordan å omfavne din indre barnet. Prøv på nytt de tingene du elsket å gjøre som en gutt.
Hvordan å omfavne din indre barnet. Prøv på nytt de tingene du elsket å gjøre som en gutt.
 1. 1
  Prøv på nytt de tingene du elsket å gjøre som en gutt. Slike ting er å gå til lekeplassen, leketøy midtgangen eller en tegneserie film økt.
 2. 2
  Stopp fokuserer for mye på de små tingene. Barn er bekymringsløse! Slipp bekymringer og se om verden rundt deg faller. Du vil bli overrasket over at det ikke gjør det. Og kanskje du vil få noen klarhet og perspektiv.
 3. 3
  Barn er i stand til å føle noe intenst og deretter gå videre raskt fra den. Prøv det. Føle hva du føler uten å dømme følelsen ("Jeg skal ikke føle på denne måten") slik at du kan gå videre fra den følelsen uten å holde på den. Det fungerer!
 4. 4
  Hvis du har barn, gjør ting de liker å gjøre. Svinge med dem eller trick-or-treat med dem. Se på verden gjennom deres øyne. Bygge slott og gjørme motorveier med dem. Få skitne, blåse bobler, kaste baller over naboens gjerde og hente dem tilbake brydd. Hoppe tau og spise snack-sized puddinger.
 5. 5
  Stopp fokuserer for mye kalorier. Ha en lollipop. Har en sjokolade fudge belagt noe som ser så fetende det bare skriker "eat me". Løpe rundt madly etterpå som en gutt ville gjøre, og du vil snart brenne av disse kaloriene!
 6. 6
  Aldri si setningen "jeg er for gammel". Prøv "Jeg er i mitt midten ungdom" i stedet.
 7. 7
  Slå hverdagens gjøremål til noe morsomt:
  • Gjør vasken? Ligge i kurv av varm vaskerom, vel, hodet minst!
  • Grave hull utenfor? Spille i gjørma.
  • Rengjøring av rommet ditt? Dans til musikk.
  • Dekorere? Maling uhøflige ord på veggen før du henger tapet over det.
  • Måke snø? Spille i snowbanks eller bygge en snømann. Kaste en snøball på din gretten gammel naboens veranda.
  • Matlaging for kveldsmat? Samle litt kreativitet, fantasi og inspirasjon. Bland rare smaker for en annen kulinarisk fryd.
  • Gjør hagen? Få deg skitten. Dette er hva du kan gjøre for å få ut det indre barnet i deg selv.
 8. 8
  Kom tilbake til jorden forsiktig. Sure, vil du til slutt nødt til å gå tilbake til ansvarlig voksen. Men lære av det morsomme som barndommen lærer. Lær å alltid kastet tilbake hukommelsen til morsomme barndommen ganger og de tingene som gjorde at du føler deg trygg, oppfylt og lykkelig. Bygge på disse minnene på en måte som tillater deg å være ansvarlig voksen påvirket til det bedre ved den bekymringsløse barnet inne.

Tips

 • Husk: å være et barn betyr å være morsomt, å være spontan, være kreativ.
 • Det er trolig ikke en god idé å "oppføre seg som en gutt" på jobb med mindre du jobber i en spesielt kreativ sted. Noen sjefer og kolleger vil trolig bli skremt av plutselige utslett endringer som for eksempel å slå opp for å jobbe på en scooter kledd i polka dot shorts. Så igjen, kanskje det er bare shake-up alle andre behov også.
 • Du trenger ikke slutte å ha det gøy når du blir gammel, får du gammel når du slutter å ha det gøy.
 • Hvis du hadde en dårlig barndom, i stedet for revisiting hva det var virkelig som å gå tilbake til det du ønsket at det var slik på den tiden. Gjøre de tingene du ikke fikk lov, holde en boks med sjokolade saus i kjøleskapet og spise den med en skje i stedet for å bry seg med iskrem hvis du ønsker den. Få lekene du ønsket, og ble nektet hvorvidt de er faktiske kid leker eller deres voksne ekvivalenter - en maling sett er kanskje ikke en barnebok en, men ville likevel gi deg en stor spennende. Det er ikke for sent å gjenoppdage de gledene som ble nektet eller straffet, og du kan nyte dem enda mer nå som du er juridisk voksen.
 • Bare husk, du kan omfavne din indre så lenge du vil. Ikke la den voksne verden gjør du vokser ut av kjærlig lykke og frihet av et barn.
 • Mens søker din indre barnet igjen, ikke ignorere ditt ansvar som voksen overfor barna. Når du er ansvarlig for barn selv, oppfører seg uansvarlig rundt dem er en absolutt no-no. Du er fortsatt den voksne og har du eksempler for å angi og lære dem. Dette betyr å ivareta deres sikkerhet til alle tider og ikke utsette dem for farlig oppførsel. Med andre ord, hvis du ønsker å strikkhopp, la barna hjemme.

Advarsler

 • Alltid pass de som skjelle din "umodenhet" og "barnslighet". Muligens sjalu på din nyvunne visdom, de er også sannsynlig å være redd for forandring - yours, deres, er noen.
 • Denne aktiviteten er også kalt utforsker barnet i deg. Det forut neste trinn å utforske healer i deg i Reiki. Du kan forklare dine kritikere av den helbredende aspekter av denne aktiviteten.
 • Husk at som en voksen, vil du bli holdt direkte ansvarlig for eventuelle regler du bryter.