Wkeno

Hvordan bruke trening til å hjelpe deg å miste vekt

Bruk utøve klokt som et verktøy for å hjelpe deg. Det er veldig vanskelig å gå ned i vekt gjennom trening alene. Når kombinert med et fornuftig kosthold, mosjon kan være et meget godt verktøy for å hjelpe oss å miste vekt og holde den av.

Trinn

Hvordan bruke trening til å hjelpe deg å miste vekt. Velg en øvelse diett som passer for deg.
Hvordan bruke trening til å hjelpe deg å miste vekt. Velg en øvelse diett som passer for deg.
 1. 1
  Velg en øvelse diett som passer for deg. Velg aktiviteter som du liker, trene på praktisk tider av døgnet, og har en rekke øvelser å velge mellom for å unngå å bli lei.
 2. 2
  Gjør deg kjent med fordeler og mulig risiko ved øvelsene du vurderer. Du vil ønske å vite omtrent hvor mange kalorier blir brukt, hva muskelgrupper blir brukt, og hvor lenge du skal utføre øvelsene.
 3. 3
  Tilbringer mesteparten av tiden din på aerobic øvelser. Husk at aerobic øvelser er best for vekttap og vekt vedlikehold. Du kan brenne mange flere kalorier i et tidsrom å gjøre aerobic trening enn du kan gjøre styrke øvelser.
 4. 4
  Tar med styrketrening trening, også. Bygge muskelmasse er viktig - spesielt siden slanking kan føre til tap av muskelmasse. Muskler forbrenner mer kalorier enn fett på lang sikt, så bør du vurdere styrketrening for å være en investering i langsiktig vekt vedlikehold.
 5. 5
  Arbeid opp til å trene minst 30 til 45 minutter per dag, fire eller fem dager per uke. Avhengig av ditt nivå av form, kan det være lurt å jobbe opp til det gradvis. Mindre mengder med trening er tilstrekkelig hvis målet ditt er lang levetid eller en sunn kropp og sinn. Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, må du jobbe mot å utøve de fleste dager.
 6. 6
  Vet omtrent hvor mange kalorier du brenner. Mange treningsapparatene gi omtrentlige, og du kan finne lister over estimatene på nettet. Disse tallene er aldri kommer til å være akkurat riktig, men du vet aldri hvor mange kalorier du spiser heller, så anser det som et estimat.
 7. 7
  Unngå å spise ekstra snacks eller godbiter og fortelle deg selv "det er ok, utøvd jeg tidligere" hvis målet ditt er å gå ned i vekt. Det er mye lettere å spise 200 kalorier enn å brenne den av med trening. En liten snack kunne negere hele treningen.
 8. 8
  Sett alt inn i hva øvelser du velger. Du kan tregt gjøre det gjennom noen treningsprogram, men hvis du legger mye energi inn i det du vil brenne mye mer kalorier.
 9. 9
  Fortsett å utfordre deg selv. Hvis ditt treningsprogram er følelsen, vel, rutine, så er det på tide å riste den opp litt. Prøv å øke intensiteten, varigheten, eller prøve noen nye øvelser.
 10. 10
  Inkludere mer naturlig aktivitet i det daglige liv. Gå litt ekstra, ikke ta snarveier, finne unnskyldninger for å flytte. Urolig i stolen. Park lengre fra døren. Ta trappen. Teller ikke dette mot din totale treningstid, men anser det som lite bonus fete eksplosjoner.
 11. 11
  Husk å strekke etter treningen, og stoppe hvis du føler smerte. Snakk med legen din hvis du har noen grunn til å være bekymret for å trene.
 12. 12
  Prøv å få en balanse spill eller noe. Når du gjør yoga og noen former for aerobic, er balanse viktig.
 13. 13
  Husk alltid tenke positivt.

Tips

 • Det kan være vanskelig å komme i gang med din form. Sunn mandag er en nasjonal non-profit folkehelsen kampanje som oppfordrer folk til å bruke mandag som den dagen for å forplikte seg til en sunn vane, som trener. Hvis du ikke kan forplikte dette mandag, har du en ny sjanse rundt hjørnet for å komme tilbake på sporet.
 • Hvis du føler deg lat og er fristet til å hoppe over trening, prøv å forhandle med deg selv. Kanskje trener for bare 10 minutter. Når du starter, kan det være lurt å fortsette og gjøre hele rutinen.
 • Prøv dette som en tommelfingerregel. Slutte å drikke brus (vanlig og diett) helt. Spise riktig, og prøv å ikke spise mange kalorier forbi 06:00. Hvis du gjør det, vil en lav kalori protein snack eller grønnsaker hjelpe deg å reparere musklene og få stoffskiftet i gang for neste dag. Dette burde aldri være et stort måltid skjønt. Regelmessig aerob trening 3-5 kvelder i uken og pounds vil begynne Shedding. Jo mer overvektig du er jo mer vil du utøve din energi, derfor jo større du er jo raskere vil du kaste lbs.
 • Hvis du føler at du er for overvektig til å trene eller er flau for å utøve offentlig, kan du gi deg selv en pause! Det er absolutt ingen grunn til å være flau om du trener. Du trenger ikke å bære skimpy aerobic antrekk eller trange shorts. Finne klær å trene i som er komfortable. Tving deg selv til å delta. Når du har gjort det flere ganger vil du innse at du fortjener å være der så mye som alle andre
 • Prøv å trene på samme tid hver dag, slik at du gjør det til en rutine som vil passe naturlig inn i din livsstil. Oppleve følelsen etter trening og gå ned i vekt.
 • Hvis du er en person folk, delta i et treningsstudio eller trening klubb, trening med venner, eller finne en øvelse kompis. Hvis du er selvstendig og liker å gjøre ting på egen hånd, bør du vurdere å få en øvelse maskin eller delta i aktiviteter som løping. Hvis du er en konkurransedyktig person, vurdere å arbeide opp til løp eller andre konkurrerende sportsbegivenheter.

Advarsler

 • Det er normalt å ha stølhet eller stivhet når du begynner et nytt treningsprogram. Du kan allieviate at ved å varme opp med litt lett gange og deretter forsiktig stretching. Stretching kan være litt smertefullt i begynnelsen, men det bidrar til å redusere sårhet.
 • Ikke trening igjen før sårhet er omtrent borte.
 • Pass på at du drikker rikelig med vann
 • Slutte å trene hvis du føler deg svimmel eller syk.
 • Dersom du opplever mer enn normalt stølhet, ta kontakt med en lege.

Ting du trenger

 • Passende sko er svært viktig å sikre trener. Fitness sko kan være dyrt, men de er den viktigste investeringen du kan gjøre. Velg sko for den aktiviteten du valgte. Hvis du ønsker å kjøre, joggesko er det du trenger. For aktiviteter som sykling og elliptisk maskin, alle rundt fitness sko er fine.
 • Velge klær for temperaturen så vel som aktiviteten. Det er forskjeller mellom kjører shorts og tennis shorts. Yoga leggings er ikke det samme som aerobic leggings. Du vil finne at de er laget for å hjelpe deg å flytte komfortabelt for bestemte øvelser.