Wkeno

Hvordan du kan forbedre din langrenn teknikk

Hvis du allerede har vært klassisk langrenn i noen år med entusiasme som hovedinstruktør, men du ønsker å gran opp din teknikk, her er noen forslag for å hjelpe deg.

Trinn

Hvordan du kan forbedre din langrenn teknikk. Komme inn i en rytme.
Hvordan du kan forbedre din langrenn teknikk. Komme inn i en rytme.
 1. 1
  Slapp helt av. Dette er den viktigste teknikken. Hvis du føler deg anspent og bekymret for å falle over, vil dette påvirke din skiteknikk og hemme din evne til å gå på ski jevnt.
 2. 2
  Komme inn i en rytme. Klassisk langrenn er ikke om racing, det handler om å nyte den flotte naturen i et tempo som gjør at du kan nyte naturen rundt deg og å sette pris på følelsen av ski. Følg teknikken for kick, skrittlengde, gli:
 1. 1
  • Kick: sikre at midten av ski forbinder godt med snø, hold hoften og vekt frem over ski;
  • Stride: ta skritt med ski på motsatt side er den som utfører spark og skifte motsatt hofte;
  • Glide: starte i gliden som du tar skritt.
 2. 2
  Tillat deg selv å gli etter hvert gli. La det være minst ett sekund for å skyve på slutten av hver gli fremover før sparker inn i din neste ski slag.
 3. 3
  Hold poler nær deg. Ikke prøv å komme rett ut foran deg hver gang du glir eller du vil bli trett raskt og kaste bort energi unødvendig.
 4. 4
  Forbedre balansen. Får en god følelse for å balansere og bruke ulike deler av kroppen din styrke til å oppnå denne balansen vil forbedre ski. Å praktisere dette, kan du prøve:
 1. 1
  • Ski uten dine skistavene. Dette vil forbedre din styrke så vel som balanse. Velg en flat og godt preparert del av stien til å praktisere dette. Og vær forsiktig så du ikke mister din hviler polene i snøen - sikre at de er godt sikret.
  • Prøv å gå ned en svært liten høyde på bare én ski. Det høres kanskje dumt, men det vil gi deg en veldig god følelse av å prøve å balansere deg selv godt.
 2. 2
  Hold knærne litt bøyd. Dette bidrar til å minske risikoen for skader. Som en bonus, kan dette også for deg å reagere raskt på hindringer når de kommer over din vei.
 3. 3
  Crouch litt for nedstigning. Prøv ikke å lene seg forover for mye. Den litt sammenkrøpet stilling hjelper deg å balansere bedre for synkende, og vil bidra til å minimere skaden hvis du faller.

Tips

 • Preparerte løyper er det beste stedet å øve eller å komme tilbake i en rytme hvis du føler deg ute av form, og det skal allerede være grooves å følge, og du kan konsentrere deg om teknikken mer hvis du ikke trenger å bekymre deg for å lage en sti.
 • Kle seg i lag, slik at du kan skrelle av øverste lagene når du varmer opp gjennom treningen og legg lagene tilbake på raskt når du stopper igjen og bli kaldt.
 • Langrenn er hardt arbeid og kroppen din trenger både rikelig med vann og energi-opprettholde forfriskninger. Ta vann å drikke (i en isolert flaske) og raske energikilder for å bite på, som for eksempel kvalitet sjokolade, frukt barer, godteri (godteri) eller andre snacks som er lett å angre i den kalde luften.
 • Sjekk lengden på skistavene. De bør passe like under armhulen.

Advarsler

 • Hvis du er på ski alene, alltid holde seg til preparerte løyper og la andre vite når du planlegger å være tilbake. Det er også nyttig å la folk få vite hvor du har tenkt å gå på ski.
 • Ikke back country ski alene, uten tilstrekkelige forsyninger eller med nybegynner kunnskap bare.