Wkeno

Hvordan lykkes uten college

En høyskole grad i informasjonen alder er svært nødvendig og viktig forutsetning for å lykkes i livet. De fleste jobber og karrierer krever en høyskole grad av noe slag. Men dette betyr ikke at suksess i livet er ikke oppnåelig uten en høyskole grad. Denne artikkelen er ikke å oppfordre deg til ikke å ha en høyskole grad, er det faktisk en guide til hvordan å håndtere deg selv og lykkes i livet hvis du har for øyeblikket ikke noe alternativ i å få en høyskole grad. Dette kan være av mange grunner, særlig finansielle seg. Du kan bruke teknikker i denne artikkelen for å ha et løft som kanskje fjerne eventuelle hindringer du hadde, og til slutt hjelpe deg å få din grad!

Trinn

Hvordan lykkes uten college. Avgjør om du velger å ikke gå på college, eller hvis det er andre grunner.
Hvordan lykkes uten college. Avgjør om du velger å ikke gå på college, eller hvis det er andre grunner.

Identifisere hvordan du vil bruke denne artikkelen

 1. 1
  Avgjør om du velger å ikke gå på college, eller hvis det er andre grunner. Hvis det er ditt valg om ikke å gå på college og deretter hoppe inn i neste avsnitt.
 2. 2
  Identifisere årsaken til at du ikke får en høyskole utdanning. Så enkelt som dette kan være, er dette trinnet avgjørende. Du må være ærlig mot deg selv når du identifisere den egentlige grunnen til at du ikke får en høyskole grad. Noen av de vanligste identifisert virkelige årsakene og forklaringene er:
  • Økonomiske grunner. Dette er den fremste grunnen til at mange mennesker rundt om i verden ikke får høyskole utdanning. Det kan ta mange varianter som:
   • Familien har ikke råd til å betale for din høyskole utdanning.
   • Å ha mer presserende økonomiske forpliktelser å oppfylle, og følelsen av at høgskolen vil stå i veien.
  • Lave karakterer i videregående skole / pre-college-utdanning. Dette er når dine gjennomsnittlig score i pre-høyskole utdanning ikke kvalifiserer deg til å gå inn college. Ikke bland dette med din evne til å gå på college eller å studere på college. Noen av de største tenkere av verden ikke gjør det veldig bra på skolen, møtte noen for mye trøbbel.
  • Lave karakterer i første semester på college. Dette er når du får lave karakterer / score i de første ett eller to semestre, og bestemmer at du ikke kan fortsette college fordi du vil mislykkes hvis du gjør.
  • Aldri brukt, og nå er det for sent. Dette er når du for en eller annen grunn ikke gjelder for college da du var yngre, og nå føler at du er for gammel til å være å melde deg på college.
  • Har ingen faglige interesser. Ikke alle mennesker har akademisk tilhørende renter. Forestill deg hvordan livet til college professorer ville være hvis de hadde ingen rørlegger, vaktmester, mekaniker, bygningsarbeidere og så videre. Disse jobbene er like viktig som noen akademisk relatert jobb i samfunnet.
 3. 3
  Avgjør om du kan løse disse problemene. Alltid sette videre utdanning som første alternativ / svar. Du kan bruke teknikkene i denne artikkelen for å lykkes i livet før du kan fortsette hvis dette er på alle mulige måter.

Velge en karriere

 1. 1
  Vurdere dine ferdigheter og interesser. Du må finne ut hver og ferdigheter du måtte ha. Notering dine interesser er også svært nyttig i de fleste tilfeller.
  • Du bør skille klart mellom hva du kan gjøre og hva du ønsker å gjøre. Noen ganger er disse to er veldig forskjellige fra hverandre. Det er også anbefalt å opprette to separate lister for din kompetanse og dine interesser.
  • Sorter listen av ferdigheter etter hvor flink du er til hver ferdighet
  • Prøv å lage en tredje liste med krysset / relatert interesser og ferdigheter. For eksempel kan du ha en interesse i si Robotics, og samtidig ha en god opplevelse med motorsykler. De to er løst knyttet som de begge er sub-felt av mekanikerlinja. Et annet eksempel er når du er virkelig god til å utforme frisyrer og kjoler og samtidig interessert i å lære å bruke sminke. Begge er løst knyttet som sub-felt av mote og design.
 2. 2
  Finne en midlertidig inntektskilde. Hvis du er i en økonomisk krise eller annen grunn kuttet ut fra dine kilder til inntekt, må du kanskje søke etter en midlertidig jobb å "sette brød på bordet".
 3. 3
  Velg ønsket fremtidig karriere. Dette trinnet blir vanligvis oversett av mange mennesker. Imidlertid vil det være best om du kunne bestemme i et tidlig stadium hvilket yrke du vil ta i fremtiden. Selvfølgelig vil karrierer liste å velge fra begrenses uten college. Men er det noen høyt betalte jobber som ikke krever høyskole utdanning.
  • Ikke forvirre eller overlapper dette trinnet med det forrige trinnet. Den midlertidige karriere trenger ikke å være din faste ett.
  • Ikke ta denne beslutningen i all hast. Det er noe som du må dypt tenke på og bør være et resultat av å balansere dine ferdigheter og interesser sammen med dine evner.
  • Det kan være nyttig å skrive ned en liste over yrker du i utgangspunktet interessert i, starten begrense det ned bit for bit. Bruk utelukkelse metoder. Med andre ord, begynne å fjerne karrierer som du foretrekker mindre. Utelukkelse av en bestemt karriere kan være basert på mange faktorer, hvorav noen er:
   • Dine personlige preferanser mot en karriere.
   • Personlig erfaring med bestemte yrker. Du kan elske biler mer enn noe annet i verden, men det garanterer ikke at du en karriere i bilen virksomheten. Hvis du hadde en opplevelse før og møtte harde tider prøver å lære hvordan å fikse biler, deretter "mekaniker" bør være en god kandidat for eksklusjon.
   • Økonomiske problemer. Noen yrker kan være nydelig til deg, men kan også koste mye å få til det. For eksempel, hvis du er dyktig til å spille piano, og du elsker det, ta pianotimer å bli profesjonell pianist kan koste mer enn du har råd til. Noen ganger kan dette problemet løses ved hardt arbeid og spare penger fra din midlertidig jobb. Dette er imidlertid vanskelig det meste av tiden og du må ha vilje til å gjøre det.

Å ha rett kompetanse

 1. 1
  Forskning valgt fremtidig karriere
  1. Gjøre en innledende online forskning om tema for den valgte karriere. Starte ved å søke generelle områder, så derfra, gå inn i mer spesifikke områder. Tilegne seg så mye kunnskap fra denne forskningen som du muligens kan. Her er noen ressurser som kan være nyttige i denne konkrete saken:
   • Merk: når du gjør den innledende undersøkelser for temaet, er det ikke nødvendig å lese alle de materialene du finner. Les bare innledende / entry level materialer, begynne å lese mer komplett materiale (for eksempel fulle bøker, fagartikler og lignende) senere på mens du trener deg selv.
   1. Søk Wikipedia for hovedtemaene på den valgte karriere. Dette trinnet er vanligvis svært nyttig, spesielt i begynnelsen. Derfra vil du lære om de forskjellige sub felt av den valgte karriere, noen innledende informasjon om feltet, lenker til andre Wikipedia-artikler om emnet, og eksterne nettsteder som kan være nyttig å lære mer om emnet
   2. Søk Wikibooks for bøker på feltet av valget.
   3. SøkeGoogle etter how-to artikler på feltet.
   4. Se etter mer informasjon om de eksterne linker disse nettstedene gir som kilder og sitater.
   5. Samle og organisere den informasjonen du finner under forskningen. Prøv å lage en liten innledende guide til feltet ut av disse kildene.
   6. Søk bok selger nettsteder som Amazon for bøker om emnet hvis tilgjengelig. Samle, registrere og forstå sine oppsummeringer, ISBN og beskrivelser. Dette vil være nyttig i senere trinn.
   7. Prøv å finne noen "gjør det selv" materiale knyttet til den valgte feltet. Prøv å implementere de enkle reglene.
  2. Gjør et offentlig bibliotek søk ​​hvis det er aktuelt. Det finnes bøker for nesten alle yrker og felt. Hvis du har tilgang til et offentlig bibliotek, finne bøker på den valgte feltet og begynne å lese dem (eller i det minste lese entry level seg).
  3. Finne metoder for å utvikle dine ferdigheter i det valgte feltet. For eksempel om det er kurs som kan tas for å forbedre dine kunnskaper, og om det er pedagogiske programmer som lærer noen spesifikke ferdigheter knyttet til den valgte karriere.
  4. Finne metoder for å illustrere dine ferdigheter i det valgte feltet. For eksempel om det er tekniske sertifiseringer, registrering organer / organisasjoner, tester eller andre metoder som anses å være standard / allment akseptabelt bevis på dine ferdigheter.
  5. 2
   Ta nødvendige tiltak for å forbedre dine ferdigheter i den valgte karriere.
  6. 3
   Ta nødvendige tiltak for å illustrere dine ferdigheter i den valgte karriere.
  7. 4
   Være motivert. Job rekrutterere vanligvis søker personer med "emosjonell intelligens", som har ferdigheter til å jobbe med andre mennesker, og ha forståelse for komplekse unteachable kvaliteter og en forståelse av ulike typer problemer. Selv om en akademisk tittel synes å være et nødvendig krav for de fleste jobber i disse dager, men det er mange suksesshistorier uten dem og karrierer som ikke krever dem.

  Tips

  • Vanligvis er den beste måten å vite at du faktisk lært og mestret noe å prøve å forklare / lære / vise det, så prøver alltid å lage guider (enten skrevet, illustrert eller tegnet) som forklarer hva du har forstått av noen ressurs du forskning.