Wkeno

Hvordan være aktiv før arbeid

Hvis du ikke er begeistret for å trene etter jobb fordi du føler deg sliten og lunsjtider er allerede altfor opptatt, kan en god plan er å begynne å trene før jobb. Trene tidlig på morgenen kan gi deg en energisk løft og løft ditt humør før dagen begynner, det sikkert sletter ut den søvnige spindelvev! Denne artikkelen forklarer hvordan du kommer i gang på å være aktiv før arbeid.

Trinn

Hvordan være aktiv før arbeid. Bestem deg for om du ønsker å trene innendørs eller utendørs.
Hvordan være aktiv før arbeid. Bestem deg for om du ønsker å trene innendørs eller utendørs.
 1. 1
  Bestem deg for om du ønsker å trene innendørs eller utendørs. Friluftsliv gir deg et bredere spekter av muligheter, men du må ta hensyn til vær, sikkerhet, egnethet for lokale miljøer, etc. når du bestemmer enten innendørs eller utendørs er best for deg. Det vil sannsynligvis fungere best ut å kombinere begge deler hvis mulig, avhengig av sesong, etc.
 2. 2
  Avgjør om du er i stand til å trene før eller etter frokost. Noen mennesker utøve bedre på tom mage, mens andre trenger drivstoff for å komme i gang. Det kan være et kompromiss for å ha et stykke frukt og et glass vann før trening, og spise frokost etter. Men hvis du ikke spiser før treningen, unngå over-anstrengelse, da dette kan føre til farlige dråper i blodsukkeret. Du skal aldri føle seg svak eller svimmel. Det er best å ta en liten matbit, som en sports gel eller granola bar, med deg, bare i tilfelle du trenger det å komme hjem. Se også Hvordan føler for å spise frokost første om morgenen.
 3. 3
  Tenk om hvilke typer innendørs trening aktiviteter som kan være egnet. Innendørs treningsmuligheter inkluderer:
  • Ved hjelp av en øvelse maskin
  • ,
  • Yoga, pilates, tai chi, etc.
  • Vekttrening
 4. 4
  Tenk om hvilke typer utendørs trening aktiviteter som kan være egnet. Utendørs treningsmuligheter inkluderer:
 5. 5
  Utvikle en rutine. Hvis du synes det er vanskelig i begynnelsen for å få opp tidligere for å trene, starte gradvis og jobbe opp til en ny tid. Prøv å få opp 10 minutter tidligere for en uke, og deretter ytterligere 10 minutter neste uke, og så videre, helt til du føler deg klar for å komme opp i nok tid til å oppnå noen god trening om morgenen før jobb. Klapp deg selv på ryggen for selv små forbedringer i frekvensen av trening. Da vil du være mer motivert til å forbedre.
  • Hvis du har problemer med å komme opp og ut av sengen, prøve å sove i gym klær for de første dagene (eller uker). På den måten kan ingenting hindre deg eller gjøre deg mister motivasjonen i morgen. Bare skyte ut av sengen, pusse tennene og ta gym bag. Når du føler du har fått rutine ned, gå tilbake til det normale.
  • Ikke glem å pakke gym bag, samt frokost og / eller lunsj kvelden før, så du kan bare ta og gå.
 6. 6
  Spis en sunn frokost. Dette er drivstoff for dagen og vil bidra til å holde deg energi. Gode ​​valg er:
  • Grove frokostblandinger, grøt / havregryn (se Hvordan lage olympic havremel)
  • Fullkorn brød
  • eller hardkokte egg
  • Bønner i tomatsaus
 7. 7
  Finn en kompis. Hvis du kan få noen til å trene med deg hver morgen, vil du oppleve den ekstra incitament til å føle plikt til å stå opp i tide til å ikke la dem ned. Det fungerer begge veier, de vil føle seg forpliktet til å ikke la deg ned! Det er også en fin måte å starte dagen dele dine tanker og historier som du trener sammen.

Tips

 • Hvis du trener på vei til jobb, er det en god idé å holde et ekstra skift med klær på jobb. Hvis arbeidet har dusjing fasiliteter, få mest mulig av dem.

Ting du trenger

 • Riktige klær og sko
 • Vekkerklokke
 • Sunn frokost mat