Wkeno

Hvordan å behandle en klemt nerve

Lider en klemt nerve i nakken, ryggen, er armene eller andre steder i kroppen din smertefullt og kan hindre deg fra å være i stand til, eller til og med følelsen som, deltar i vanlig hverdagslig aktivitet. Å vite hvordan man skal behandle en klemt nerve vil hjelpe deg å takle smerte, enten du bruker hjemme rettsmidler eller over-the-counter medisiner for å midlertidig lindre smerte, eller endringer i livsstil for å dempe gjentakelse av klemte nerver.

Trinn

Hvordan å behandle en klemt nerve. Gjenkjenne symptomer på en klemt nerve.
Hvordan å behandle en klemt nerve. Gjenkjenne symptomer på en klemt nerve.
 1. 1
  Gjenkjenne symptomer på en klemt nerve: nummenhet, skarpe smerter, muskel svakhet og muskelspasmer eller prikking.
 2. 2
  Fremskynde helbredelsesprosessen ved at den anstrengte nerve god tid til å hvile. Gjentatt bruk av muskelen kan føre til ytterligere skader og påkjenninger, mens lindring av smerte og betennelse vil bidra til helbredelse begynne.
 3. 3
  Hold resten av kroppen din aktive via aerob trening som gange eller svømming. Du kan være den klemt nerve mens du holder blodet pumpe. Faktisk kan godt blod og oksygen sirkulasjon og tonet muskler faktisk bidra til å helbrede klemt nerve. Aktivitet, på den annen side, kan føre til tap av muskelstyrke og nedgang i kroppens grunnleggende sanser.
 4. 4
  Påfør hot-så-kaldt metode for avslappende og beroligende musklene. Starte med noen form for varme brukes til de klemt nerve å hjelpe muskelen slappe av: en varmeflaske, varm dusj spray rettet mot klemt nerve eller et bad i badekar eller boblebad. Følg varmen med en ispose i ca 20 minutter. Deretter gjentar annenhver time eller så. Isen øker blodstrømmen til de dypere strukturer av nerver og muskler for å bidra til å redusere hevelse.
 5. 5
  Gjør en avtale for en varm olje massasje. Spør massasje terapeut for å bruke ekstra tid og krefter på klemt nerve område av kroppen din for å hjelpe den slappe av. Selv mild massasje med varm olje vil hjelpe, men hvis nerve er ikke avslappende, snakke med terapeuten om ytterligere press på nerver som omgir klemt området. Imidlertid vil masserer alle områder av kroppen hjelpe deg med generell avslapping, som vil bidra til å redusere stress fra klemt nerve.
 6. 6
  Øk inntaket av kalsium enten gjennom mat eller medisiner kosttilskudd, som kalsium vil bidra til å forebygge og kurere kalsium mangler samt klemte nerver som følge av en mangel på kalsium i kroppen.
 7. 7
  Sjekk ditt inntak av syreholdig mat hvis du er utsatt for lider av klemte nerver. Mat og drikke med en høy syrlig innhold kan bidra til smerte. Matvarer som agurk, epler, vannmelon, papaya og bananer vil bidra til å eliminere surhet i kroppen, spesielt når spist 2 til 3 timer før sove, som vil spise frokost hver dag.
 8. 8
  Konsumere kalium-rik mat for å lindre klemte nerver ofte forårsaket av en mangel på kalium. Legg til din diett slike matvarer som aprikoser, bananer, avokado, melon, fiken og datoer. Nøtter, for eksempel ristede peanøtter og mandler, og drikkevarer, inkludert skummet melk og appelsinjuice, bidra til å øke kalium absorpsjon.
 9. 9
  Vurdere kirurgi for å reparere klemt nerve bare som en siste utvei. Kirurgiske inngrep kan hjelpe deg å gjenoppta normal aktivitet, men det kan bare ta vare på om lag 10 prosent av problemet, vil du fortsatt trenger å gjøre det gjenstående arbeidet for å gjenoppbygge styrken og holde kroppen i bevegelse.

Tips

 • Hvor lang tid det tar for en klemt nerve å fullstendig helbrede avhenger av hvor mye skade gjort til nerve. Fordi nerve helbreder fra toppen og ned, kan det ta fra uker til måneder å fullstendig helbrede.
 • To andre medisinske intervensjoner kan bidra til å lindre smerten av klemte nerver. Først hjelper epidural steroid injeksjon lindre noe av smertene, men må utføres via gjennomlysning eller ultralyd veiledning. Og for det andre, er intern disk dekompresjon terapi en nonsurgical type behandling som er ganske intens, men effektive, og har opp til en 86 prosent responsrate.