Wkeno

Hvordan å bli en profesjonell bokser

For mange mennesker, er boksing en livsstil, og de gjør ekstreme ofre i jakten på å bli en profesjonell fighter. Enten du allerede gjør dette, eller ønsker å begynne å forfølge dine boksing drømmer, her er trinnene du må ta for å bli en profesjonell bokser.

Trinn

Hvordan å bli en profesjonell bokser. Sjekk deres medlemskap.
Hvordan å bli en profesjonell bokser. Sjekk deres medlemskap.

Bli en bokseklubb

 1. 1
  Velg en bokseklubb. Du vil ha en som er tilknyttet Europa Boksing, og som også har et rykte for trening jagerfly. Hvis du er seriøs om dette, ikke gå til helsestudio som tilfeldigvis har boksing klasser.
 2. 2
  Snakk med treneren. Han vil forklare sine åpningstider, avgifter og metoder for opplæring. Du kan også finne ut sin erfaring som en boksetrener og om han var en fighter selv på ett punkt.
 3. 3
  Sjekk deres medlemskap. Du vil ha en klubb som har et bredt spekter av kunder på ulike nivåer. Når du begynner å utvikle dine ferdigheter, vil du ønsker å starte sparring med andre mennesker. En klubb med jagerfly på alle forskjellige nivåer bety at det vil alltid være noen for deg å jobbe med, og at du kan gå vokse med klubben.

Begynne å trene

 1. 1
  Boksing grunnleggende. Din instruktør vil vise deg de grunnleggende boksing beveger seg som jabs, uppercuts og kroker. Du bør også gis tips i fotarbeid, posisjonering og forsvar trekk.
 2. 2
  Fysisk trening. Antallet måter en bokser kan bedre sine organer er uendelige. Et godt program vil omfatte tung og speed bag punching, sirkeltrening og hoppe tau. Du bør være opplæring utenfor ringen flere ganger per uke på et minimum.
 3. 3
  Gym treningsøktene. Disse treningsøktene skal vare 90 minutter og gjøres tre til fire ganger per uke. En god boksing basert trening ville være 20 minutter av sit-ups og push-ups, 20 minutter på ergometersykkelen og deretter 30 minutter med jogging. Økten kunne fullføre med 10 minutter av hoppe roping og 10 minutter sparring med en boksesekk eller, hvis mulig, en annen person.
 4. 4
  Stretching. Du bør strekke i 20-30 minutter før og etter noen treningsøkter for å forebygge skader og redusere muskelstivhet.
 5. 5
  Diet. Alle profesjonelle boksere følge noen form for diett eller ernæring program. Working ut betyr ingenting hvis du ikke spiser godt.

Bli en amatør bokser

Forskjellen mellom amatør og proff boksing er at du skal få lov til å ha beskyttende hodeplagg. Dette er viktig i begynnelsen stadier av din fighting karriere for å hindre potensielt livstruende skader mens du lære å beskytte deg selv.

 1. 1
  Finn din lokale amatør boksing organisasjon. Dette kan gjøres på Europa boksing nettstedet.
 2. 2
  Registrer deg som en amatør bokser. Du vil gjøre dette ved å fylle ut en søknad og gjennomgikk en fysisk undersøkelse fra legen din.
 3. 3
  Unsanctioned boksing hendelser. Disse hendelsene er måten de fleste jagerfly får sin første erfaring. Kampene teller ikke mot posten din, men er den sikreste og mest praktiske måten å få opplevelser.
 4. 4
  Begynn din amatør boksing karriere. Du vil bli plassert i henhold til din vekt, alder og klasse, som vil begynne som "nybegynner". Start ut i lokale og regionale turneringer, med et langsiktig mål om å konkurrere i USA Amateur Championships og tjene en plass på det amerikanske Boxing teamet

Bli en profesjonell bokser

 1. 1
  Finne en manager. Din leder vil ha forbindelser til boksing matchmakers som vil sette deg opp med kamper. Du vil nå være å tjene penger, men om lag 20 prosent av lønnen din vil gå til sjefen og matchmaker.
 2. 2
  Få lisensiert. Du er nødt til å bli en profesjonell boksing forening (IBF, WBC, WBO, og WBA) og få en bokser lisens fra boksing provisjon du vil være med å kjempe i.
 3. 3
  Klatre opp i rekkene. Det endelige målet bør være å vinne et mesterskap belte. Hvis du kan holde belter i tre av de fire foreningene, vil du bli klassifisert som en "Super Champion." Holder alle fire belter gjør deg "Undisputed Champion".

Tips

 • Hvis du bestemmer deg for at profesjonell boksing er ikke for deg er det mange andre jobber innenfor idretten som kan interessere deg.
 • Være klar for alt som kommer din vei.
 • Alltid respektere kameratene dine! Det bidrar til å gjøre en bedre fighter og en respektabel person.

Advarsler

 • Når du blir en profesjonell bokser, være svært forsiktig med å ikke engasjere seg i voldelige situasjoner utenfor ringen. Hvis du angriper noen med hendene og er arrestert, kan det virke mot deg i retten for å ha full kjennskap til punching potensial.
 • En boksing karriere kan føre til alvorlige skader som kan være permanent skade eller dødelig.
 • Du kan bli fristet til sporten av tanken på store penger. Svært få boksere gjør det til toppen, og for de fleste, ring inntjening fungere som et løft til vanlige inntekter.