Wkeno

Hvordan jukse på minigolf

Spille minigolf godt er praktisk talt umulig. Bruk følgende fremgangsmåte for å forbedre poengsummen din uten å dedikere for mye tid og / eller penger.

Trinn

Hvordan jukse på minigolf. VELG BALL COLOR klokt.
Hvordan jukse på minigolf. VELG BALL COLOR klokt.
 1. 1
  ANTREKK. Den skikkelig garderobe kan være forskjellen mellom en morsom, rekord-setting runde minigolf og en skammelig fjerning fra kurset. Pass på å ha posete klær som bidrar til villedende kroppens bevegelser, for eksempel Hammer bukser og en svært reflekterende jakke.
 2. 2
  Spille selv. De fleste spille partnere vil forsøke å telle slagene dine. Dette kan gjøre juks svært vanskelig. Imidlertid vil mer avanserte bedragere tidvis leke med andre for å måle nivået av deres juks evner.
 3. 3
  VELG BALL COLOR klokt. Det er ikke mer viktig parameter i god minigolf juks enn ball farge. Dermed er riktig ball fargevalg avgjørende for å få en lav score. For eksempel, på en grønn-teppebelagte Selvfølgelig vil en grønn ball være vanskelig for tilskuere å få øye på, mens en rosa ball vil tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet.
 4. 4
  Starter ikke for langt unna hullet. En god jukse mener de firkantede gummiputer bare som foreslått starter områder. Prøv å begynne i det minste halvveis mot koppen, da dette vil dramatisk redusere slag kreves for gjennomføring. Hvis konfrontert av en annen spiller, raskt sminke og sitere en regel om tillatte områder.
 5. 5
  Utnytte FOTEN kile. Den mest effektive klubben til disposisjon i en runde minigolf er foten kile. Når den brukes riktig, kan foten kile lavere score med ca 25-28%. For hjelp til å bruke foten kile, se "Slik bruker du en Foot Wedge" (link nedenfor).
 6. 6
  KRAV forstyrrelser. Etter en uønsket skutt, raskt kunngjøre forstyrrelser ved hørbart si "Interferens" mens utvide din høyre arm over hodet. En beskrivelse av inngrepet vil vanligvis være nødvendig å overbevise nærheten golfere, så sørg for å nevne et objekt som kunne ha plausibly forstyrret bildet ditt. Disse objektene omfatter, men er ikke begrenset til: kvister, løv, småstein, skinnende nekte slik som tyggegummi wrappers, vannfugler og andre golfere.
 7. 7
  OPPTAK MINDRE ENN NØYAKTIG SCORE. Ved ferdigstillelse av et hull, telle antall brukte slag. Deretter kan du enkelt trekke et slag eller fire og spille inn den nye, lavere score på måltavlen levert av minigolf anlegget. Merk: skrivesakene levert av anlegget vil ikke inneholde et viskelær. Kontroller at du har trukket slag i stedet for å legge dem før offisielt samle inn dine score.

Tips

 • Pass på å ikke rapportere en endelig score som er lavere enn antallet hull spilt. En god cheat ikke går for langt!

Advarsler

 • Vær forsiktig! Fusk kan få deg kastet ut av minigolf anlegget. Være sleipe ~ prøv å ikke bli fanget.

Ting du trenger

 • Muligheten til å legge til og trekke fra heltall
 • Upålitelig øyne
 • En grunn til å jukse i første omgang, siden det skal bare spilles for moro med venner eller familie!