Wkeno

Hvordan å få store, maskuline ben

Å ha maskuline ben, trenger du ikke alltid trenger å ty til bodybuilding. Men her er noen ideer, men disse er i ingen spesiell rekkefølge.

Trinn

Hvordan å få store, maskuline ben. Beinpress maskin beinpress maskinen er en standard maskin av valget når du ønsker å gjøre vekt trening i gymsalen.
Hvordan å få store, maskuline ben. Beinpress maskin beinpress maskinen er en standard maskin av valget når du ønsker å gjøre vekt trening i gymsalen.
 1. 1
  Gå hverdagen. Dette bygger sakte opp en stor mengde muskler i bena, og bidrar til å styrke bein før en "ekte" trening.
 2. 2
  Sprint, ikke jogge. Sprint øvelser, spesielt sprinting oppoverbakke og Spenst, kan bygge opp din quad styrke.
 3. 3
  Beinpress maskin beinpress maskinen er en standard maskin av valget når du ønsker å gjøre vekt trening i gymsalen.
 4. 4
  Kalv reiser En enklere øvelse for styrketrening for leggene ved hjelp av egen vekt.
 5. 5
  Knebøy er en veldig god måte å bygge musklene hvis det gjøres riktig, og en god quad treningsøkt. For avanserte løftere, kan du legge til en kalv raise på slutten av løftet.
 6. 6
  Døde løfter en stor total body trening, og spesielt fungerer setemuskler, hamstrings og quads. Denne øvelsen, når det gjøres riktig, slipper den største mengden av menneskelig veksthormon (nødvendig for muskel utvikling) av et treningsprogram der ute. Bør bare forsøkes hvis du vet hva du gjør, men som det er utsatt for skade rookies.
 7. 7
  Også lung og oppgaver som hopper knebøy kan virkelig bidra til å utvikle musklene hvis de utføres riktig. Det anbefales at du ser en lege før du starter noen treningsprogram.
 8. 8
  Delta på idretter som fotball. Sporten fokuserer virkelig på bena.

Tips

 • Kontroller at du har spotters når du gjør ben presser. En feil teknikk kan skade knærne. På knebøy, jo nærmere du kan få albuene parallelt baren rettere ryggen din vil få, slik at du får under vekten mye bedre.

Advarsler

 • På bunnen av heisen i knebøy, hvis du føler at det er ingen måte du kan komme opp med vekten, åpner hånden din og la den rulle til toppen av fingrene mens stepping ut fra under den
 • Forsøk aldri noen vekt-relatert trening hvis du 1) Vet ikke hva du gjør 2) Tror du vet hva du gjør, men har ikke gjort det før 3) Ikke ha noen til å vise deg de riktige teknikkene.
 • Vær forsiktig for ikke å stramme eller forstuing noen muskler.