Wkeno

Hvordan få store lår

Kvinner liker å ha bein av stål, sterke, tonet og fett-mindre. Selv om å oppnå din søken, må du besluttsomhet og en god livsstil. Les videre.

Trinn

Hvordan få store lår. Forebygge cellulitter.
Hvordan få store lår. Forebygge cellulitter.
 1. 1
  Godta utfordringer. På skolen eller jobben din, ikke bruk heisen og klatre trappa. Hvis det er noe problem om dine planer, kan du prøve å stå opp litt tidligere.
 2. 2
  Ha et godt kosthold. Spis grønnsaker, og har et rikt utvalg av mat. Spis fargerike retter, full av protein, fiber og vitaminer. Unngå fast-food, sukker og salt.
 3. 3
  Forebygge cellulitter. For cellulitt, drikk 5-8 glass vann per dag. Husk at vann er også til stede i suppe, grønnsaker og frukt.
 4. 4
  Jogge hver dag hvis du kan, i hvert fall i 20 minutter. Hvis du ikke har tid, kan du prøve å gå minst to ganger i uken eller annenhver dag. Bruk komfortable klær, og ta med drikkeflaske til å fullføre trinnet over.
 5. 5
  Utøve. Når du er hjemme, gjøre en kort treningsøkt ved hjelp av musikken. Løpe, gå, gjøre ben øvelser i 20 minutter med musikk. Gjør dette hver dag, og det vil gjøre forskjellen.
 6. 6
  Gjør knebøy. Disse er flott å miste lår flab. Gjør en serie av 30-50 crunches per dag.
 7. 7
  Utøve litt mer. Med knærne og håndflatene på gulvet (doggy style), heve beinet i en 90 º vinkel. Hold i 5 sekunder, og gjenta på den andre etappen. Gjør en serie av 10 for hver etappe. Hvis du ikke kan holde det i begynnelsen, gjør bare en serie på fem.
 8. 8
  Trene air-sykkel. For dette, legge ned, med ryggen på gulvet / ben og heve bena før de foretar en 90 º vinkel med overflaten. Gjør fram og tilbake bevegelser med bena. Gjenta minst i 5 minutter.
 9. 9
  Stå oppreist, nå beinet fra bak ryggen din og holde deg ankelen i et minutt. Gjør det på det andre benet.
 10. 10
  Stå rett opp og spre bena bredt, mens du opprettholder en god holdning. Nå ankelen med hendene og hold i fem sekunder. Gjør dette på det andre benet. Gjør en serie av 20 i hver etappe. Hvis du ikke kan håndtere det i begynnelsen, gjør en serie på 10.
 11. 11
  Sittende på gulvet, spre bena og nå anklene som i øvelsen over, men mens du sitter ned. Gjør en serie på 10 eller 5.
  • Med magen på gulvet, bli med hendene under haken og strekke på bena i en parallell posisjon til gulvet. Løft bena fra hoften til tærne i en 25 º -45 º vinkel, samt din bryst, armer og hode.
  • Med ryggen på gulvet, hold bena rett i en parallell posisjon med gulvet. Bøyde knær og heve bena til brystet, enn lav dem tilbake til gulvet. Gjenta 30-50 ganger.
 12. 12
  Stå rett opp mot din seng eller et lavt bord, med 50 centimeter skille deg fra dette objektet. Sett foten i tabellen eller seng og bøyd over til brystet er praktisk talt ligge i låret ditt. Gjenta 30-50 ganger.

Tips

 • Gjør dette kontinuerlig. Ikke stopp når du oppnår dine mål, og fokusere på å opprettholde kroppen din.
 • Lytt til musikk for å gjøre treningen morsommere.

Advarsler

 • Ikke slutte å spise hvis du ønsker å miste flab. Selv svært tynne jenter har cellulitter og flab, så ikke vurdere anoreksi som en snarvei.