Wkeno

Hvordan å få vekt raskt

Har du noen gang tenkt på deg selv som for tynn? Kanskje til og beinete? Har du kyllinglår? Mens mange av oss trenger å gå ned i vekt, kan økende vekt være like vanskelig. Følg disse tipsene for å få noen få pounds - sunt og raskt!

Trinn

Hvordan å få vekt raskt. Spiser og spiser ofte.
Hvordan å få vekt raskt. Spiser og spiser ofte.

Å spise for å få vekt

 1. 1
  Spiser og spiser ofte. Mens alle bør rette seg etter denne regelen, er det særlig for de som prøver å få vekt. Spise ofte betyr spise fem på seks små måltider om dagen og pakking i disse næringsstoffene.
  • Dette betyr ikke å spise junk food og sukker, det betyr mye protein og karbohydrater. Du ønsker å oppnå en sunn vekt, ikke bygge opp dine fettlagre. I motsetning til mange av dine kolleger, bør snacks være næringsrik, men kalori tett: tror nøtter, peanøttsmør, ost, tørket frukt og avocados.And at sengetid snack? Gå for det!
  • Legg smoothies eller rister med lettmelk eller juice til kosthold for en næringsrik kalori boost. Pass på brus og kaffe. Drikk væske 30 minutter før eller etter måltidet for å unngå å bli full før du spiser.
 2. 2
  Spise riktig type fett. Du vil ha en større, sunnere utseende kroppen - ikke en tynn ramme med en bit av en vom. Maksimer avokado, meieriprodukter, nøtter (herunder peanøttsmør), og kjøtt, holde seg borte fra iskrem, pommes frites og fet junk mat.
  • Sunt fett kan fås fra matvarer som peanøtter, cashewnøtter og olivenolje. Hold deg unna mettet fett (dårlig fett) fått fra bearbeidet mat. Hvis du leter etter en godbit, gode alternativer er kli muffins, yoghurt, frukt paier og granola barer.
 3. 3
  Gå high-protein. Selv om det er en myte at protein bygger muskler, er det en viktig del av kostholdet ditt. Det er en byggesten i hele kroppen: muskler, bein, hud, hår og blod. Gå for høy-protein matvarer for å fylle opp.
  • Protein-rik mat inkluderer kjøtt, ost, melk, fisk og egg. For vegetarianere, kan proteinet bli funnet i soyaprodukter som tofu, så vel som i kombinasjoner av matvarer, slik som ris eller mais med bønner.
 4. 4
  Lag på karbohydrater. Selv om de får en dårlig rap, karbohydrater, også bidra til å bygge muskler og legge til rette for alle dine vitale funksjoner. Karbohydrater er kroppens viktigste energikilde. Komplekse karbohydrater er fine, det er de enkle de du ønsker å unngå. De inneholder tomme kalorier og vil mest sannsynlig bli lagret som fett fordi sukker inn i blodbanen raskt og føre til en topp i blodsukkernivået.
  • Brun ris, pasta, poteter og hele korn faller i den godkjente kategorien. Disse sukker slippes sakte inn i blodet og gi en jevn tilførsel av energi over lang tid uten at insulin spike som fører til fettlagring.
 5. 5
  Spise sent på kvelden. Uten engang å upping matinntaket, kan endre spise ganger lette vekt få prosessen. Har en stor middag sent på kvelden og etter det? Haug på dessert.
  • En fersk studie viser at folk som snack etter 20:00 har høyere body mass indeks (BMI) enn folk som ikke nosh om natten, selv om de ikke spiser betydelig mer totale daglige kalorier. Forskerne justert for mange faktorer, timing syntes å være en variabel som korrelerte.

Trene for å få vekt

 1. 1
  Vekt tog. Mens cardio vil utvikle noen av musklene dine, er vekttrening alene mer sannsynlig å få deg til å få vekt, siden muskler veier mer enn fett.
  • Dette betyr ikke at du må delta i et treningsstudio (selv om det sikkert ville fungere!). Gjøre push-ups, crunches, utfall og knebøy i den komforten av ditt eget hjem mens du ser på TV.
  • Trene også bygger opp appetitten. Etter en treningsøkt, smelle en protein bar eller riste å gi musklene det de er ute.
 2. 2
  Øk din trening. Som du fremgang, hva du har gjort ikke være nok. Musklene dine vil bli vant til det arbeidet du legger dem gjennom - som treningsøktene bli enklere, endre dem opp for å gjøre dem vanskeligere.
  • Investere i vekter for ditt hjem. På den måten, når du bare har 15 minutter før du må få klar for arbeid, kan du presse inn en rask muskel-building økt for å holde deg på rett spor.
 3. 3
  Annet enn vekttrening, opphold immobile. De enkle "flere kalorier ut enn i" motto er sant. Så bortsett fra bulking opp, brenne så få kalorier som mulig. Ta tak i fjernkontrollen, smoothie, og lengter ned på sofaen.
  • Hvis du blir mer stillesittende samlet, er det viktig å holde vekttrening. Selv om du ikke kan se fettet på kroppen din, kan visceralt fett (den typen fôr arteries) fortsatt dukke opp. Og visceralt fett elsker inaktivitet. Så før du setter deg ned for å se den filmen, pumpe litt jern. Deretter har en maraton - en film maraton - med litt snacks.

Tips

 • Hold snacks med deg. Nøtter, streng ost, osv. Hvis du ikke kan finne tid til å forberede dem på dagtid, forberede dem på forhånd for enkel gjenfinning senere.
 • Hvis du finner deg selv å bli for tykk, kutte ned litt på kaloriene og gjøre mer trening for å bringe fettet nivå ned.